Telefon Alacağım Ama Kararsızım

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon almak istiyorum.Aklımda birkaç model var hangisini alayım yorumlarınızı bekliyorum.Sizinde maksimum 1000 tlye tavsiye ettiğiniz bir model varsa lütfen yorumlara yazın.
1.General Mobile 4G(android one)
2.Huawei G7

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
720p HD ekran , Android 5.1.1 Lollipop , 2Gb ram ile GM 4G daha üsütn duruyor.Android One projesi olamsı ise büyük avantajı fakat batarya konusunda 2500 Mah sorun çıkartırmı kullanıcı yorumlarına göre hareket etmeliyiz. Bunun için ise sizin gibi meraklı arkadaşların alıp kullanması gerek.Şahsen 2500 Mah bataryanın 720p ve Snapdragon 410 ile yeteceğini düşünmekteyim.

699TL ye alınabilecek en kral telefon , Avea İnTouch4 ü tahtından etti !!! Yine de GM ye güvenmiyorum Telpa gibi rezil bir Distrübitör ile çalışıyorlar !!!

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
720p HD ekran , Android 5.1.1 Lollipop , 2Gb ram ile GM 4G daha üsütn duruyor.Android One projesi olamsı ise büyük avantajı fakat batarya konusunda 2500 Mah sorun çıkartırmı kullanıcı yorumlarına göre hareket etmeliyiz. Bunun için ise sizin gibi meraklı arkadaşların alıp kullanması gerek.Şahsen 2500 Mah bataryanın 720p ve Snapdragon 410 ile yeteceğini düşünmekteyim.

699TL ye alınabilecek en kral telefon , Avea İnTouch4 ü tahtından etti !!! Yine de GM ye güvenmiyorum Telpa gibi rezil bir Distrübitör ile çalışıyorlar !!!
g7 ye 1000 tl ödemek mantıklı mı hocam

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
g7 ye 1000 tl ödemek mantıklı mı hocam
bazı uyanık mağazalarda 1200 tl ye satılıyor.G7 batarya olarak güzel bir cihaz fakat GM 4G yabana atılmamalı.Özellikleri ile gayet mükemmel bir cihaz.Hem de bütçe dostu.Android One olması demek daha hızlı android güncellemesi almak demek Nexus misali.Bu bile yeter.Donanımı da gayet yeterli.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bazı uyanık mağazalarda 1200 tl ye satılıyor.G7 batarya olarak güzel bir cihaz fakat GM 4G yabana atılmamalı.Özellikleri ile gayet mükemmel bir cihaz.Hem de bütçe dostu.Android One olması demek daha hızlı android güncellemesi almak demek Nexus misali.Bu bile yeter.Donanımı da gayet yeterli.
Teknoloji mağazasına gm geldiği zaman g7 ile karşılaştırma yapıp artık son kararı öyle vereceğim

swedish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc den anlıyorsan.
general mobile = acer

huawei = casper

bu fiyata tavsiyem htc desire 620

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc den anlıyorsan.
general mobile = acer

huawei = casper

bu fiyata tavsiyem htc desire 620

Huawei'nin o kadar da kötü olduğunu sanmıyorum. Fakat ''casper'' örneği doğruysa direk uzak durulmalı. Aldığım hiçbir casper'dan memnun olmadım.Çevremde de memnun olan sayısı çok az. Firma malının arkasında durmuyor.Durulacak gibi de değil gerçi onlarda haklı..

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Üzerine 100 lira daha ekleyip Lg G2 ala bilirsin sağlam bir kılıfla cok uzun süre de kullanırsın hiç bir sıkıntı yasamazsın lollipop güncellemesini de aldı ve sarj konusunda hala düzgün bir rakibi yok uzun süre kullanacaksan bence g2 yi düşün

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Üzerine 100 lira daha ekleyip Lg G2 ala bilirsin sağlam bir kılıfla cok uzun süre de kullanırsın hiç bir sıkıntı yasamazsın lollipop güncellemesini de aldı ve sarj konusunda hala düzgün bir rakibi yok uzun süre kullanacaksan bence g2 yi düşün
1100 tlye teknoloji marketlerinde bulamadım , maalesef internetten de alamıyorum

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Huawei'nin o kadar da kötü olduğunu sanmıyorum. Fakat ''casper'' örneği doğruysa direk uzak durulmalı. Aldığım hiçbir casper'dan memnun olmadım.Çevremde de memnun olan sayısı çok az. Firma malının arkasında durmuyor.Durulacak gibi de değil gerçi onlarda haklı..
Huawei yerine tavsiye ettiğiniz bir model var mı

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam Hatay da yaşıyorum burada mağazası yok maalesef
Tek yol sanırım Hataydan bir magazadan almak ama buyuk teknoloji marketerleri de fıyatları cok yüksek tutuyor ancak kampanyalarını takip etmek lazım iyi bir ürün denk getire bilmek için