Cyber-Warrior.Org Davetiye Dağıtımı

baran021

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi günler.Arkadaşlar cw üyeliği için kefil kod istiyor gönderebilecek arkadaş varsa çok minnettar kalırım.

HrqL35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HerqeLe35@gmail.com kefil alabilirmiyim arkadaşlar ?

scriptt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apacifaruk@gmail.com
arkadaşlar banada davetiye gönderirseniz sevinirim.

bana burda bir arkadaş göderdi ama forumdan atıldığı için üye olamadım lütfennnnn banada kefil kodu gönderin çok memnun olurum teşekkür ederim.

Sultan-ı Azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye isteyen varsa belirtsinler son 2 sayfaya gönderdim onun haricinde isteyenler varsa

CODYESIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar herkese , arkadaşlar Cyberwarrior üyeliği için kefil kodu istiyormuş bu sebeple kayıt olamadım kefil kodu gönderecek arkadaş varmı çok minnet duyarım.

mail:anka.wtr@gmail.com

İyi günler herkese.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Foruma bugün üye olmuşun nasıl kefil olalım ki o_O

CODYESIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Foruma bugün üye olmuşun nasıl kefil olalım ki o_O

@Kadima haklısınız hocam , sonucta tanımadıgınız bırıne kefil oluyorsunuz yazılım işleri ile uğraşıyorum , forumdakı bazı seylerden faydalanmam gerekıyor. Nasıl bir güvence istiyorsanız sağlarım silikon vadisine gitme şansımız var. Durum önemli anlayacağınız tabii tercih size kalmış teşekkürler .

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@Kadima haklısınız hocam , sonucta tanımadıgınız bırıne kefil oluyorsunuz yazılım işleri ile uğraşıyorum , forumdakı bazı seylerden faydalanmam gerekıyor. Nasıl bir güvence istiyorsanız sağlarım silikon vadisine gitme şansımız var. Durum önemli anlayacağınız tabii tercih size kalmış teşekkürler .
başka forumlarda üyeliğiniz var mı? Veya direkt Cyber-warrior sitesinde istekte bulununca da birileri kefil olabiliyor zaten :)

CODYESIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
başka forumlarda üyeliğiniz var mı? Veya direkt Cyber-warrior sitesinde istekte bulununca da birileri kefil olabiliyor zaten :)
İstekte bulundum ama kefıl kod sıstemının bozuldugunu zannedıyorum duyumlarıma gore uzunca bir süredir sisteme bakmıyorlar.
Wmaracida üyeliğim bulunmakta