yasinayaz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bence dezavantaj cunku benim yakinimda var g3 telefonu yere dustugunde 3 parca oluyor.pilinin çıkması büyük avantaj bu telefonda :hammer:
Bence dezavantaj cunku benim yakinimda var g3 telefonu yere dustugunde 3 parca oluyor.pilinin çıkması büyük avantaj bu telefonda :hammer:
LG G3 kullanıyorum ve telefon bilgisayara baglanmıyor sadece şarj oluyor bunun nedeni nedir ? yardımcı olurmusunuz ?
ben de çatlak nedeni ile kasa deyişti ekranı orjinal ekrana göre sarı...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
düzeliyormu...
2 gündür lg ile uğraşıyorum..en son teknisyenlerimiz bütün ekranlar böyle dediler..diye söylediler tam bir rezilllik..
G4 Uygulamalarından bazıları G3'e portlanmış fakat ben yükleme yönteminden dolayı yüklemedim henüz. Daha basit yöntemler çıkarsa denerim.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/lg-g4-apps-t3102687
Şuan indiriyorum dosyaları deneyip sonuçları yazacağım.
Şuan indiriyorum dosyaları deneyip sonuçları yazacağım.
Dosyaların yedeğini almayı unutmayın ama.
Ben de pek yedek almam.Yedek alan biri değilim prensibime ters hepsini kurdum easy home durdu hatası verdi fabrika ayarlarına çeviricem telefonu olmadı rom atcamŞu yedek olayına alışmam lazım
Ben de pek yedek almam.Keşke tek seferde hepsini kurmasaydın. Kamera çalıştı mı bari?
Beyler şu sanal tuşları degiştirebileceğim root lu bir uygulama var mı sırf bunun için cyanogenmoda gecmek istemiyorum
Xposed var mı ki,g3 tweaks xposed istiyor diye biliyorum da.
En iyisi biraz daha beklemek.Xposed Alpha olarak kurdum fakat sıkıntılar var quickcircle çalışmıyor mesela
Evet geldi beta versiyonu mevcut. XDA da bulabilirsin.5.0 icin xposed geldimi yada rom kuran varmi benle mevsimden baska telefonu başka turlu nasil ozellestirebilirim bilen varmi..
Evet geldi beta versiyonu mevcut. XDA da bulabilirsin.
Ben Xposed ile uğraşıyım derken yazılımı sildim sanırım. Servis bile yapmadı. (veya yapmadı)
Xposed ile uğraşırken silemezsin yazılımı başka bir sıkıntı vardır ne gibi hatalar alıyorsun
Daha doğrusu zip dosyasını kurduktan sonra telefon güncelledi kendisini. "Smart Cover" hatası verdi.
Rest attım düzelmedi. Wipe yaptım bende. O da çok acemiliğime geldi. Telefon açılış logosunda kaldı açılmıyor. Servise yolladık "yapamadık" dediler. Gelince bir de ben kurcalayacağım tekrar.
Keşke yollamadan buraya yazsaydın ardından bir zip dosyası daha yükleyecektin hata düzelecekti. Servisin yapacağı iş değil. Gelince ulaş bana.
Tamamdır. Sağolasın.
Kurtabiliriz cihazı demi?