LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G3 kullanıyorum ve telefon bilgisayara baglanmıyor sadece şarj oluyor bunun nedeni nedir ? yardımcı olurmusunuz ?

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
LG G3 kullanıyorum ve telefon bilgisayara baglanmıyor sadece şarj oluyor bunun nedeni nedir ? yardımcı olurmusunuz ?

Telefonu bglayinca gelen menude medya baglantisi gbi bise olmasi lazim ondan secmelisin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bugun lg ve istanbul senguller servisle aramda gecen konusnalar saka gbiydi
Sengullere 2 aylik teli gonderdim kasa catlagindan parca degistiler aradim bugun bana fatura tarihini sordu ve 8 aylik oldugu icin parca degisimi olur ddi bnde 2 aylik telefona neden parca degistin deyince ilk 30 gun dedi
Sonra lg yi aradim cihaz ne kadar surede degisiyo dedim 6 ay dedi bnde servisiniz 30 gun dedi diye soledim siz fatura fotokopisi gonderdiniz mi dedi hayir ddm o zaman onlar ne zaman alindigini bilemez dedi bnde degisim talep ettim neden fatura istemediler deyince orda bi yanlis anlasilma olmus dediler

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de çatlak nedeni ile kasa deyişti ekranı orjinal ekrana göre sarı...

düzeliyormu...

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben de çatlak nedeni ile kasa deyişti ekranı orjinal ekrana göre sarı...

düzeliyormu...

Ustam bende degistirdim ilk baslarda bi kizillik var bariz full isik bikac renkli uygulama indir gezin falan duzeldi benimki duzelmediyse sizin ekranda sorun vardır

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür lg ile uğraşıyorum..en son teknisyenlerimiz bütün ekranlar böyle dediler..diye söylediler tam bir rezilllik..

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
2 gündür lg ile uğraşıyorum..en son teknisyenlerimiz bütün ekranlar böyle dediler..diye söylediler tam bir rezilllik..

Bugun lg yi tekrar arayacagi.bnm cihaz agustos ta uretilmis sorun kasimda gerceklesti.buni sistemde grebiliyorlar.6 ay degisim suresi var dedi bayan.servis fatura istemeden ekrani degisti.bnde lg ye siz buni grebiliyosinuz madem oyle lg olarak siz bise yapin dicem

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Lg deki byan bana r defa mekanik parca degisirse telefon degisir dedi bu 9 ay icinde ikinci degisim olacak

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yedek alan biri değilim prensibime ters hepsini kurdum easy home durdu hatası verdi fabrika ayarlarına çeviricem telefonu olmadı rom atcam :D Şu yedek olayına alışmam lazım
Ben de pek yedek almam. :) Keşke tek seferde hepsini kurmasaydın. Kamera çalıştı mı bari?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben de pek yedek almam. :) Keşke tek seferde hepsini kurmasaydın. Kamera çalıştı mı bari?

Şuan çalışan hiçbir şey yok çünkü uygulamalara erişmim yok telefonu sıfırlıyorum tekrar yedek alarak kurmayı denicem

Fabrika ayarlarına dönmek bir işe yaramadı rom atıyorum.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler şu sanal tuşları degiştirebileceğim root lu bir uygulama var mı sırf bunun için cyanogenmoda gecmek istemiyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Xposed var mı ki,g3 tweaks xposed istiyor diye biliyorum da.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
5.0 icin xposed geldimi yada rom kuran varmi benle mevsimden baska telefonu başka turlu nasil ozellestirebilirim bilen varmi..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben Xposed ile uğraşıyım derken yazılımı sildim sanırım. Servis bile yapmadı. (veya yapmadı)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Xposed ile uğraşırken silemezsin yazılımı başka bir sıkıntı vardır ne gibi hatalar alıyorsun

Daha doğrusu zip dosyasını kurduktan sonra telefon güncelledi kendisini. "Smart Cover" hatası verdi.
Rest attım düzelmedi. Wipe yaptım bende. O da çok acemiliğime geldi. Telefon açılış logosunda kaldı açılmıyor. Servise yolladık "yapamadık" dediler. Gelince bir de ben kurcalayacağım tekrar.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Daha doğrusu zip dosyasını kurduktan sonra telefon güncelledi kendisini. "Smart Cover" hatası verdi.
Rest attım düzelmedi. Wipe yaptım bende. O da çok acemiliğime geldi. Telefon açılış logosunda kaldı açılmıyor. Servise yolladık "yapamadık" dediler. Gelince bir de ben kurcalayacağım tekrar.

Keşke yollamadan buraya yazsaydın ardından bir zip dosyası daha yükleyecektin hata düzelecekti. Servisin yapacağı iş değil. Gelince ulaş bana.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tamamdır. Sağolasın. :)

Kurtabiliriz cihazı demi?

Sıkıntı yok xposed alpha olduğu için quick circle ile uyumsuz o yüzden quick circle uygulamasını deaktif etmek gerekiyor smartcover hatası verdikten sonra recovery modda açıp bir zip dosyası daha flaşlanacak hata düzelecek.