Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Suan bende böyle bir sorun yok tuşa dokunduğum anda açılıyor.

galaxy ace4'te geç uyanıyor malum kode *#0*# ile test moduna girdimi home tuşuna da geç cevap veriyor benim antika bile böyle yavaş tepki vermiyor...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Geç uyanma kronik samsunglarda

en cabuk uyanan apple dir eski olsun yeni olsun en hizli iphonelet uyaniyor bende iphone 6 da var daha dogrusu evde yani neyse test etmistm uyanma hizini ikiside ayni hizda uyanyordu lolipopdab sonra arayuz bence note 4 daha hizli test yaptim kanitladm ama uyanmada iphone fark acti lolipop da sorun var 4.4 4 de ayniydi yarim saniye bile fark yoktu suan sorun var ama

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim emektar note 2 üç saniyede uyanıyor. Denemediğim rom kalmadı. Bazen 2saniye bazen 2,5

solmaz092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben note 4 u almanyadan aldim uluslar arasi garantisi olmadigi icin türkiyede garanti dışı alirken her türlü pasoport işlemesi vs gibi işlemleri hallettim son gelen lolipop guncellemesini yapmam durumunda tl tekrar kapanirmi ?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar ben note 4 u almanyadan aldim uluslar arasi garantisi olmadigi icin türkiyede garanti dışı alirken her türlü pasoport işlemesi vs gibi işlemleri hallettim son gelen lolipop guncellemesini yapmam durumunda tl tekrar kapanirmi ?
tabi ki hayır. İmei kopyalamadığın sürece güncelleme ile imei uçmaz !!!

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
S3, Note 2 için yayınlanan yamalar vardı ve kopya imei muhabbeti için.Onu geçtim bazı telefonlarda cihaz orjinal TR kayıtlı cihaz olsa bile imei uçuyordu bazen.Cihazın kayıtlıysa bir şey olmaz.Gerçi ben güncelleme yapmanı tavsiye etmem.Şarjı çok kötü.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yaşadığına şükretmesi lazım ...
Sabahın verdiği şapşallıkla acea nin yanındakı 4 ü görmemişim ya :D
ilk çıkan acea sandım hahaha o geç uyanmayı sadece note 3 te bır kere yaşamıştım daha yaşamadım.

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün Turkcell'den note 4 aldım telefonda internette dolaşırken veya Clash of clans oynarken ust cam ısınıyor 4.4.4 sürümü var hala bunun nedeni ne olabilir ?

LosCanarias

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 cihazımı rootlamadan.Format engelleme nasıl yapabilirim.Windows'daki bios tarzı birşeyler varmı androidde.Yeşillendirirseniz sevinirim.Ve cihazı rootlarsam cihaz garanti dışımı kalırmı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 cihazımı rootlamadan.Format engelleme nasıl yapabilirim.Windows'daki bios tarzı birşeyler varmı androidde.Yeşillendirirseniz sevinirim.Ve cihazı rootlarsam cihaz garanti dışımı kalırmı ?
Root yaptığın an knox sayacı artar ve garanti dışı kalır.

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yeni sürüm geldiğinden beri şarjımın tütetimi fazla olmaz ya başladı sizlerdede aynı sıkıntı var mı??
tel akşam 12 şarjdan çıkarıyorum 100% olunca sabaha kadar 95% kalıyo öğlen 1e kadar 50% ye iniyor. kullandığım programlar çok yoğun değil instagram face swarm whatsapp bunlar yani.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar yeni sürüm geldiğinden beri şarjımın tütetimi fazla olmaz ya başladı sizlerdede aynı sıkıntı var mı??
tel akşam 12 şarjdan çıkarıyorum 100% olunca sabaha kadar 95% kalıyo öğlen 1e kadar 50% ye iniyor. kullandığım programlar çok yoğun değil instagram face swarm whatsapp bunlar yani.
3G açık iken dediğin oluyor , wifi açık iken 1,5 gün şarj süresi alabiliyorum . 3G ile nete bağlı iken sürekli nette dolşsam face,whatsapp,instagram,gmail,youtube,chrome açık iken 6 saatte sıfırlanıyor şarj..Aynı programları wifi ile kullandığımda aralıksız 10-11 saat arası değişkenlik gösteriyor pilin tamamen bitmesi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynı sorunu bende yaşıyordum pil tüketimine bir baktı mswarm % 40 larda direk sildim eski haline göre bir iyileşme var. Dün öğlen şarj etmiştim bugün öğlene kadar % 35 duruyordu. Günlük işlemleri yaptım,
genelde web browser, whastaapp az uucndan face ve twıtter, genelde tapatalk bunları yaptım kamerada resimler filan çektim en az 1 saat telefon görüşmesi filan falan iyi gidiyor eskisine göre.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Swarm konum bilgileri ve bildirimler yüzünden çok şarj tüketiyor bilgin olsun.
Haklısın hocam.Yalnız 4.4.4 sürümünde de Swarm vardı.4 saat ekran süresi aldığım telefonla şimdi 2.5 saat ekran süresi alamıyorum.Bu derece rezil bir pil yönetimi var.Bataryayı kalibre ettim düzelme oldu biraz.5.1.1 sürümüyle beraber Samsung'un Note 4 ü şaha kaldırması lazım.Şarj süreleri ile övündüğüm telefonu gün içinde şarj etmek zorunda kalıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Haklısın hocam.Yalnız 4.4.4 sürümünde de Swarm vardı.4 saat ekran süresi aldığım telefonla şimdi 2.5 saat ekran süresi alamıyorum.Bu derece rezil bir pil yönetimi var.Bataryayı kalibre ettim düzelme oldu biraz.5.1.1 sürümüyle beraber Samsung'un Note 4 ü şaha kaldırması lazım.Şarj süreleri ile övündüğüm telefonu gün içinde şarj etmek zorunda kalıyorum.
Aynen 5.0.1 polonya ile bataryam bu kadar hızlı gitmiyordu. Tr 5.0.1 e geçince başladı.

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gün önce Turkcell den almış olduğum Note 4 cihaz ile Mortal Combat X oynamaya başladığımda 10 dakika olmadan 64 dereceye kadar ekran üstü ısınmaya başladı böyle bişeyle karşılaşıp servise veren ve olumlu veya olumsuz şeylerle karşılaşan oldumu lütfen bu konu hakkından bilgi verin etrafımda bir çok kişide note 4 var hiç birinden ısınma sorunu olmuyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar 2 gün önce Turkcell den almış olduğum Note 4 cihaz ile Mortal Combat X oynamaya başladığımda 10 dakika olmadan 64 dereceye kadar ekran üstü ısınmaya başladı böyle bişeyle karşılaşıp servise veren ve olumlu veya olumsuz şeylerle karşılaşan oldumu lütfen bu konu hakkından bilgi verin etrafımda bir çok kişide note 4 var hiç birinden ısınma sorunu olmuyor.
Denemek istiyorum oyun linkini paylasirmisiniz ve ölçüm yaptığınız programı ?

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Mortal Kombat X i dışarıdan APK ve obb dosyası olarak indirip yüklemiş olmalısın. Google Play Store'da cihazın desteklemediği yazıyor.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Mortal Kombat X i dışarıdan APK ve obb dosyası olarak indirip yüklemiş olmalısın. Google Play Store'da cihazın desteklemediği yazıyor.
Oyun her GPU için ayrı ayrı yazılmış.Örneğin Mali için ayrı , PowerWRX için ayrı , Adreno için ayrı. Link isteyenler ;
https://cloud.mail.ru/public/3RtJZoXfeXuR/mortal

GPU nuza uygun olanı indirin !!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 saate yakın oynadım ısınma normal seviyelerde idi !! MALİ yazanı indireceksniz Note 4 sahipleri , bilmeyenler için değinmek istedim !!

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Oyun her GPU için ayrı ayrı yazılmış.Örneğin Mali için ayrı , PowerWRX için ayrı , Adreno için ayrı. Link isteyenler ;

GPU nuza uygun olanı indirin !!

3 saate yakın oynadım ısınma normal seviyelerde idi !! MALİ yazanı indireceksniz Note 4 sahipleri , bilmeyenler için değinmek istedim !!
Ben oyunu play marketten indirdim zaten sadeec bana ısı değerini ölçütüğün programın lınkını at.

Nasıl desteklemiyor yazıyor ben şimdi indirdim .

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben oyunu play marketten indirdim zaten sadeec bana ısı değerini ölçütüğün programın lınkını at.

Nasıl desteklemiyor yazıyor ben şimdi indirdim .
Ekli dosyayı görüntüle 10391Türkiye'de yüklenemiyordu.Kilidi açmışlar.Need For Speed No Limits de çıktı ama Türkiye'de yüklenemiyor hala.

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dostum A1 Cpu programından ve Clean masterdan ölçüm yaptım 62 derece nedir ya el yakacak derecede ısınma ması gerek bu aletin servise gòtürücem yarın bu böyle olmaz daha 2 günlük cihaz