şuan memnunum sevdim telefonu inşallah touchwiz kasıp yüzümüzü kara çıkarmaz
Geç uyanma kronik samsunglardayok oyle bisey yaanerenin mali flash tv fln mi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kasmaz kasmaz ama 4.4.4 e gore 5.0.1 de home butonuna basinca eskisine nazaran biraz daha gec uyaniyor bazen
Suan bende böyle bir sorun yok tuşa dokunduğum anda açılıyor.Geç uyanma kronik samsunglarda
Suan bende böyle bir sorun yok tuşa dokunduğum anda açılıyor.
Geç uyanma kronik samsunglarda
tabi ki hayır. İmei kopyalamadığın sürece güncelleme ile imei uçmaz !!!Arkadaşlar ben note 4 u almanyadan aldim uluslar arasi garantisi olmadigi icin türkiyede garanti dışı alirken her türlü pasoport işlemesi vs gibi işlemleri hallettim son gelen lolipop guncellemesini yapmam durumunda tl tekrar kapanirmi ?
S3, Note 2 için yayınlanan yamalar vardı ve kopya imei muhabbeti için.Onu geçtim bazı telefonlarda cihaz orjinal TR kayıtlı cihaz olsa bile imei uçuyordu bazen.Cihazın kayıtlıysa bir şey olmaz.Gerçi ben güncelleme yapmanı tavsiye etmem.Şarjı çok kötü.Arkadaşlar ben note 4 u almanyadan aldim uluslar arasi garantisi olmadigi icin türkiyede garanti dışı alirken her türlü pasoport işlemesi vs gibi işlemleri hallettim son gelen lolipop guncellemesini yapmam durumunda tl tekrar kapanirmi ?
Yaşadığına şükretmesi lazım ...galaxy ace4'te geç uyanıyor malum kode *#0*# ile test moduna girdimi home tuşuna da geç cevap veriyor benim antika bile böyle yavaş tepki vermiyor...
Sabahın verdiği şapşallıkla acea nin yanındakı 4 ü görmemişim yaYaşadığına şükretmesi lazım ...
Root yaptığın an knox sayacı artar ve garanti dışı kalır.Note 4 cihazımı rootlamadan.Format engelleme nasıl yapabilirim.Windows'daki bios tarzı birşeyler varmı androidde.Yeşillendirirseniz sevinirim.Ve cihazı rootlarsam cihaz garanti dışımı kalırmı ?
3G açık iken dediğin oluyor , wifi açık iken 1,5 gün şarj süresi alabiliyorum . 3G ile nete bağlı iken sürekli nette dolşsam face,whatsapp,instagram,gmail,youtube,chrome açık iken 6 saatte sıfırlanıyor şarj..Aynı programları wifi ile kullandığımda aralıksız 10-11 saat arası değişkenlik gösteriyor pilin tamamen bitmesi.arkadaşlar yeni sürüm geldiğinden beri şarjımın tütetimi fazla olmaz ya başladı sizlerdede aynı sıkıntı var mı??
tel akşam 12 şarjdan çıkarıyorum 100% olunca sabaha kadar 95% kalıyo öğlen 1e kadar 50% ye iniyor. kullandığım programlar çok yoğun değil instagram face swarm whatsapp bunlar yani.
Aynı sorunu bende yaşıyordum pil tüketimine bir baktı mswarm % 40 larda direk sildim eski haline göre bir iyileşme var. Dün öğlen şarj etmiştim bugün öğlene kadar % 35 duruyordu. Günlük işlemleri yaptım,arkadaşlar yeni sürüm geldiğinden beri şarjımın tütetimi fazla olmaz ya başladı sizlerdede aynı sıkıntı var mı??
tel akşam 12 şarjdan çıkarıyorum 100% olunca sabaha kadar 95% kalıyo öğlen 1e kadar 50% ye iniyor. kullandığım programlar çok yoğun değil instagram face swarm whatsapp bunlar yani.
Swarm konum bilgileri ve bildirimler yüzünden çok şarj tüketiyor bilgin olsun.Ekli dosyayı görüntüle 10381Bende durum bu arkadaşlar.Şarjım şu an itibariyle %49.Ekran sürem 1 saat 32 dk.
Haklısın hocam.Yalnız 4.4.4 sürümünde de Swarm vardı.4 saat ekran süresi aldığım telefonla şimdi 2.5 saat ekran süresi alamıyorum.Bu derece rezil bir pil yönetimi var.Bataryayı kalibre ettim düzelme oldu biraz.5.1.1 sürümüyle beraber Samsung'un Note 4 ü şaha kaldırması lazım.Şarj süreleri ile övündüğüm telefonu gün içinde şarj etmek zorunda kalıyorum.Swarm konum bilgileri ve bildirimler yüzünden çok şarj tüketiyor bilgin olsun.
Aynen 5.0.1 polonya ile bataryam bu kadar hızlı gitmiyordu. Tr 5.0.1 e geçince başladı.Haklısın hocam.Yalnız 4.4.4 sürümünde de Swarm vardı.4 saat ekran süresi aldığım telefonla şimdi 2.5 saat ekran süresi alamıyorum.Bu derece rezil bir pil yönetimi var.Bataryayı kalibre ettim düzelme oldu biraz.5.1.1 sürümüyle beraber Samsung'un Note 4 ü şaha kaldırması lazım.Şarj süreleri ile övündüğüm telefonu gün içinde şarj etmek zorunda kalıyorum.
Denemek istiyorum oyun linkini paylasirmisiniz ve ölçüm yaptığınız programı ?Arkadaşlar 2 gün önce Turkcell den almış olduğum Note 4 cihaz ile Mortal Combat X oynamaya başladığımda 10 dakika olmadan 64 dereceye kadar ekran üstü ısınmaya başladı böyle bişeyle karşılaşıp servise veren ve olumlu veya olumsuz şeylerle karşılaşan oldumu lütfen bu konu hakkından bilgi verin etrafımda bir çok kişide note 4 var hiç birinden ısınma sorunu olmuyor.
Mortal Kombat X i dışarıdan APK ve obb dosyası olarak indirip yüklemiş olmalısın. Google Play Store'da cihazın desteklemediği yazıyor.Arkadaşlar 2 gün önce Turkcell den almış olduğum Note 4 cihaz ile Mortal Combat X oynamaya başladığımda 10 dakika olmadan 64 dereceye kadar ekran üstü ısınmaya başladı böyle bişeyle karşılaşıp servise veren ve olumlu veya olumsuz şeylerle karşılaşan oldumu lütfen bu konu hakkından bilgi verin etrafımda bir çok kişide note 4 var hiç birinden ısınma sorunu olmuyor.
Oyun her GPU için ayrı ayrı yazılmış.Örneğin Mali için ayrı , PowerWRX için ayrı , Adreno için ayrı. Link isteyenler ;Mortal Kombat X i dışarıdan APK ve obb dosyası olarak indirip yüklemiş olmalısın. Google Play Store'da cihazın desteklemediği yazıyor.
https://cloud.mail.ru/public/3RtJZoXfeXuR/mortalDenemek istiyorum oyun linkini paylasirmisiniz ve ölçüm yaptığınız programı ?
Ben oyunu play marketten indirdim zaten sadeec bana ısı değerini ölçütüğün programın lınkını at.Oyun her GPU için ayrı ayrı yazılmış.Örneğin Mali için ayrı , PowerWRX için ayrı , Adreno için ayrı. Link isteyenler ;
https://cloud.mail.ru/public/3RtJZoXfeXuR/mortal
GPU nuza uygun olanı indirin !!
https://cloud.mail.ru/public/3RtJZoXfeXuR/mortal
3 saate yakın oynadım ısınma normal seviyelerde idi !! MALİ yazanı indireceksniz Note 4 sahipleri , bilmeyenler için değinmek istedim !!
Nasıl desteklemiyor yazıyor ben şimdi indirdim .Mortal Kombat X i dışarıdan APK ve obb dosyası olarak indirip yüklemiş olmalısın. Google Play Store'da cihazın desteklemediği yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10391Türkiye'de yüklenemiyordu.Kilidi açmışlar.Need For Speed No Limits de çıktı ama Türkiye'de yüklenemiyor hala.Ben oyunu play marketten indirdim zaten sadeec bana ısı değerini ölçütüğün programın lınkını at.
Nasıl desteklemiyor yazıyor ben şimdi indirdim .
Denemek istiyorum oyun linkini paylasirmisiniz ve ölçüm yaptığınız programı ?