Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok şükür kurtuluyorum bu gün note 4 ten. kaba tabir olacak belki ama resmen göz göre göre arkadaşıma kakalamış bulunmaktayım telefonu hemde baya uygun fiyata.. pazartesi gelip alacak. bende kısmetse 10 gün sonra p8 max ıma kavuşmuş olurum. birdahada not serisi benden uzak allaha yakın......

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Bazı arkadaşları bilmem ama XDA forumları lollipopdan sonra Samsung cihazlarının bataryasının hızlıca tükenmesini konuşuyor.

benim yorumum performans odakli telefon hizli akiskan bir arayuz ama kitkata gore sarj az gidiyor dogru yani 2 gun gidiyorsa loipop dan sonra 1 .5 gun gider

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğimiz üzere Note4 çıkalı baya bi süre oldu size standart olarak ıphone 6 mı yok Note 4 mü demeyeceğim 2 sene Iphone 5 kullandım İos un kapalı platformu beni biraz sıkmaya başladı açıkcası Note 4 beni yarı yolda bırakırmı veya İosdan Androide geçtiğim için pişman olurmuyum ?

mcan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s pen ile not yazcağımda el yazısı ile rehberimden arama yapamıyorum. ismi yazıyorum eyleme bağla diyince telefon numarası algılanamadı diyor. ama rehbere eklemeyi deneyince aynı isim çıkıyor yani yazımı tanıyor doğru ama arama yapmıyor. rehbere erişim kuramıyor sanırım nasıl yapmam lazım ?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar ilk çıktığı günden beri telefonu kullanıyorum lollipop ile ardından Turkcell den alan arkadaşa rom ile CQ atıp güncelledik biz hiç sorun yaşamadık. Çok çok geçmiş olsun diyelim ne diyelim. Demek ki oluyo. Piyango bize vurmadı. Ben çok memnunum telefondan ve güncellemeden.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Pil kullanımındaki agresiflige bakarmisiniz.
801fb0b96c14cc3c1091dc0852b26924.jpg

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 almak istiyorum telefonu 2 yıl kullanmayı düşünüyorum,telefonda sosyal medya,clash of clans oynarım,çok nadir asphalt tarzı oyunlar yüklerim onun dışında maçkolik gibi uygulamalar olur,bu tarz kullanırım telefonu genelde root falan bişeyle uğraşmam bu tarz kullanmamla telefon 2 yılı rahat görür mü kasma donma vs problemleri olmadan cq almayı düşünüyorum paraya kıyıp sonradan sıkıntı çıkmaması için

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Note 4 almak istiyorum telefonu 2 yıl kullanmayı düşünüyorum,telefonda sosyal medya,clash of clans oynarım,çok nadir asphalt tarzı oyunlar yüklerim onun dışında maçkolik gibi uygulamalar olur,bu tarz kullanırım telefonu genelde root falan bişeyle uğraşmam bu tarz kullanmamla telefon 2 yılı rahat görür mü kasma donma vs problemleri olmadan cq almayı düşünüyorum paraya kıyıp sonradan sıkıntı çıkmaması için

Actigin konudada soyledim.note 4 alabilirsin ama iohone 6 daha iyi gelebilir sana

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

sende guncelleme delisi degilsen al 3 sene cok rahat kullanirsin ama guncelleme olmazsa olma diyorsan ios ürün al açik ve net

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sende guncelleme delisi degilsen al 3 sene cok rahat kullanirsin ama guncelleme olmazsa olma diyorsan ios ürün al açik ve net
hocam benim güncelle umrum değil telefon stabil çalışması benim için yeterli,s3 kullanıyordum 1.5 sene sonra acayip kasmalar ısınmalar başladı sattım onu şimdi işte oyüzden bu kadar fazla araştırıyorum 2000 tl verip 1.5 senede kasıcaksa hiç almıyım daha iyi
,

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Butcen ne kadarki ?
taş çatlasa ip 6 16 gb alırım ama sd kart takılmıyorsa almam çünkü yetmez

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hocam benim güncelle umrum değil telefon stabil çalışması benim için yeterli,s3 kullanıyordum 1.5 sene sonra acayip kasmalar ısınmalar başladı sattım onu şimdi işte oyüzden bu kadar fazla araştırıyorum 2000 tl verip 1.5 senede kasıcaksa hiç almıyım daha iyi
,

16 gblik olani al o zaman zaten cok oyun oynamiyom diyon 2 sene sonrada birakcaksan telefonu 16 yeter herhalde sana.cok grafikli oyun oynamiyosan tabi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Senin cihaza ne oldu boyle ?
Sanki oruç tutuyor ezan okunduğu zaman yemeğe nasıl saldırıyorsam telefonda batarya ya öyle saldırıyor. Oyun oynasa neyse telefon boşta ya tapaltalk ya facebook ya whatsapptan.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
,

telefon kasmiyor donmuyor isinmiyor s6 hic kullaadm görmedm ama onu saymazsak bence en stabil samsung telefonu 5.0 geldikteb sonra ucuyor zaten s3 s4 note 2 kullandm ama note 4 cokcok iyi gerek kamera gerek spen gerek batarya(lolipop la batarya maximum 2 gün ) yani inanilma ama samsung belli olmaz yarin ornek veriyorm 5.3 gelir telefob kasar falan note 4 super bir secim 2 sene kullanmayi dusunuyorum tavsiye ederim olumsuz bir yonu yok kardesm ama stabiliteye o em veriyorsan ve ios un hapishane gibi kapali platform olmasindan sikayetci degilsen ip6 al

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sanki oruç tutuyor ezan okunduğu zaman yemeğe nasıl saldırıyorsam telefonda batarya ya öyle saldırıyor. Oyun oynasa neyse telefon boşta ya tapaltalk ya facebook ya whatsapptan.

Pili bi telefon kapanana kadar kullan sonra full sarj et.bide hizli sarji kapatip yap bunlari.dene belki cozulur.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Suan kilifsiz kullanıyorum bayagidir parlak krom kısımlar pas gibi oksitlenmeye başladı ya la. Garanti yolu gözüktü ufaktan.

Note 4 bi dayiminki mi sorunsuz ya.telefonda ne kasa acikligi var ne baska bisey var.lollipopdan sonra cihaz uctu pilde sadece 1.5 gun gidiyo kikatda 2 gun gidiyodu.kasada kilifda yok sadece altta metal yer biraz cizik onun disinda sifir deseler inanirim.galiba cihaz sorunlu ya ? Sogumaya basladim cihazdan

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=tr arkadaşlar 5.0 ile birlikte gelen bir uygulama bu.Kaldıramıyorsunuz ama devredışı bırakabiliyorsunuz.Sistem bileşeni.Görevi, web içeriklerini uygulama içerisinde görüntüleme.Yorumları okudum ve asıl şarj düşmanı uygulamanın bu olduğunu söyleyenler çoğunlukta.Sistem uygulaması olduğu için pil grafiğinde görünmüyor ama yorumları incelerseniz şikayetleri görürsünüz.İnternette de araştırdım.Devredışı bırakmanın sistemde sıkıntı oluşturabileceğini söylüyorlar.Bir süre böyle kullanıp pil grafiğini izlicem.Ayrıca, 4.4.4 sürümünde IndexService vardı.Samsung cihazlara özel bir servis.SD Card'da ne varsa onu sürekli okuması için görevlendirilmiş.5.0.1 de hiç rastlamadım bu uygulamaya.Samsung'un bunu arka plana attığından eminim.Çözüm önerisi olarak okunmasını istemediğiniz sdcard klasörlerinin içerisine .nomedia dosyası atmanız söylenmiş.Hızlı şarj da telefonun bataryasını olumsuz etkiliyor.Kesinlikle oturmamış bir teknoloji Samsung telefonlarda.Servise götürecek arkadaşlara tavsiyem İstanbul'da Beşiktaş'a götürsünler.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bugün Note4 Gold aldım ama telefonun şarjını bitirdim şarja taktım mesajlaşırken falan telefon ısınıyo acaba cihazda sorun mu var

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefon sarj da telefonu kurcalasan dahi ısınır.

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ucak moduna alip uyuyunca sabaha yuzde 1 veya 2 giderken ucak modu kapali sadece wifi acikken birakinca yuzde 5 6 ya kadar cikiyor sizce normal mi

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan memnunum sevdim telefonu inşallah touchwiz kasıp yüzümüzü kara çıkarmaz