Note 4 Almaya değer mi ?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
500 é çıkartırsa değeridir. Verilebilir.
Bende tekrar ip6 ya geçmeyi düşünüyorum . İlk aldığımda başabaş değişim yapıyorlardı suan bir 200_300 isterler ....
İphone 6 yı şarj için sattım , yoksa gayet iyi makinaydı. Note 4 ün şarj problemi yok çok şükür !! Üste Note 4 + 300 TL ye takas ettim ocak ayında şimdi daha fazla isteyebilirler !!!

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İphone 6 yı şarj için sattım , yoksa gayet iyi makinaydı. Note 4 ün şarj problemi yok çok şükür !! Üste Note 4 + 300 TL ye takas ettim ocak ayında şimdi daha fazla isteyebilirler !!!

Var kardesim dayiminkinde yok ama bi kac kisi 1 gunu bile cikarmiyo diyo.Ben sogudum ya cihazdan.sans isi aslinda o

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben de aralık ocak gıbı 100 tl verek ıp6 almıstım note4 un ustune vererek note 4 ten sonra bıraz ne bılım 5s ten sonra fark goremedım tekrar note 4 e geçtım, sımdı belkı tekrar 6 ya geçebilriim. 5s in pil durumuda 6 gibi.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Ben de aralık ocak gıbı 100 tl verek ıp6 almıstım note4 un ustune vererek note 4 ten sonra bıraz ne bılım 5s ten sonra fark goremedım tekrar note 4 e geçtım, sımdı belkı tekrar 6 ya geçebilriim. 5s in pil durumuda 6 gibi.
Şu an birtek İphone 6+ alınır o da bataryası nedeni ile !!!

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben olsam en azindan iphone 5s alirim.samsung touchwiz kullandiktan 1 kac ay sonra kasmaga baslar bence samsunga hic bulasma.illa android istiyorsansa lg,sony,htc ust segment cihazlara bak derim

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Tamam hocam peki siz ne zamandır kullanıyosunuz veya arkadaşlarınız
ben s4 kullanıyorum 2 yıldır arkadaşımın biri ilk çıktıgında aldı diğeri ise bi 3 ay kadar oldu... :) ama sıkıntı yok dediğim gibi parlak yerlerinde çizik hariç....

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 ile fazla fark yok fakat biraz daha bekleyip asıl note 5 almak mantıklı olur

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Batarya sorunu Lollipoptan kaynaklanıyor o güncelleme ile cözülürde Exynos islemciler cok fazla şişme yapıyor bide TouchWiz arayüzüyle birlesince milyarlar verdiginiz cihaz can sıkıcı bi hal alıyor. Farklı markalara bi göz atmalısınız. Aklınızda baska modeller varsa buraya yazın fikirlerimizi aktaralım.

Bende de pil sorunu var. Telefon 2 günlük alır almaz lolipop yaptım 7 saatte bitti şarj. Bataryada made in china yazıyor ondandır diye düşündüm gerçekten düzelir mi

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kardeşim aldı. Çok memnun. Bilgisayar taşımadan işlerini halledebiliyor. Cihazı oyun oynamak için değil mobile çalışabilmek için aldı.

Kasma olayı Android'in genel problemi. Başka cihazlarda da x süre sonra da Android ile yaşanması kaçınılmaz gibi duran bir sorun. Cihaz ile bağlantılı pek değil.

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabahtan akşama kadar iphone 6 plus
+ikinci el değeri
+ müşteri hizmetleri garantisi tartışmasız rakipsiz önde
+gram kasma donma yaşamazsın kolay kolay hızlı dır stabildir
+gayet normal boyutuna alışırsın zamanla

note 4 ekranı 2 k da ne faydası var telefonlarda 2 k ekran gereksizliktir full hd yukarısı saçmalık eğer note 4 te full hd ekranngların note 4 3 gb ram varda noluyor iphone 1 gb rahat rahat yapıyor onun yaptığı her işi millet fa olsaydı o telefon ucardı samsung arayüzü kasıyor zamanla touchwizden dolayı oda bazı sorunları var doğrudur ikinci el değeri düüşük samsucebook instağram fotograf yüklüyor 16 mp kamera daha iyi megapixel farkı sadece baskı tap vs foto büyüttüğün zaman cıkıyor note 4 kamera konusunda iyi camur atmıcam

ufak bir örnek note 4 2400 lira ya cıktı şuan 2000 binlira iphone 6 plus 64 gb 2950 liraaya cıktı şuanda 3499 lira apple başka bir firmada göremezsin telefon deger kazandı bi anda :D

iphone 6 plusu rahat rahat 2-3 sene kullanırsın sorunsuz üzmez seni hic bir şekilde bende baya araştırma yaptım note 4 ile 6+ arasında sonra 6+ karar kıldım aldım iyi kide almışım yani telefonla rahat rahat günlük kullanımla 1,5-2 günü görüyorum yani whatsapp facebook twitter viber sürekli aktif haber siteleri 1 saat ancak oyun oynuyor ekran süresi 10-11 saat alıyorum ama internet wifi bağlı hic hücresel denemedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

falcon android kaynaklı değil kasma güzel kardeşim touchwiz den kaynaklı htc sense gayet akıcı sony aynı nexusta aynı samsung un saçma sapan gereksiz uygulamalar arkaplanda durup kastırmaktan başka bişey yapmıyor yani

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o uygulamalar kapanıyorki sen kullamıyı başaramamışsın yada o sana kendini kullandırtmamış görev yöneticisinden kapat onları.

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazılım ve programlar geliştikçe illaki zamanla telefonu daha da yoracaktık yani bu kasma olayı bir süre sonra illaki görülür