Note 4 Almaya değer mi ?

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum ama bi sorun olur mu ilerde kasma olur mu merak ediyorum uzun zamandır kullanan arkadaşlar varsa söylüyebilir mi ?
Donanımsal olarak sorunu var mı ?(kasa,çerçeve falan filan ?)
2 yılı çıkarır mı kasıp etmeden
5.0.1 le batarya performansının yarı yarıya düştüğü söyleniyor bu düzelicek mi ?
Telefondan memnun değilseniz neden ?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Donanımsal olaeak sorun yok
Ben 6.ayda kasmaya basladi samsungdan uzak duruyorum artik
Samsung ürünlerinin hiçbirinden memnun değilim laptop hariç iphone aldım bugün kafam rahat

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
6ayda bir wipe data keş mi ne var onunla sıfırla canavar gibi kullan gmail şifreni unutma unutursan ...

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben note 3 kullanıyorum 2 yıl kadar oluyor neredeyse alalı kasmalar çok oluyor tek kötü yanı o.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
her sıfırlama sonrası düzeliyor?

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanımsal olaeak sorun yok
Ben 6.ayda kasmaya basladi samsungdan uzak duruyorum artik
Samsung ürünlerinin hiçbirinden memnun değilim laptop hariç iphone aldım bugün kafam rahat
Bu kadar kısa sürede o özellikteki bir telefon kasmaya mı başladı ozaman LG G3 bile daha alınası
Hocam ne alıcam ki yerine Z3 mü M8 mi hepsinin var bi sorunu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

6ayda bir wipe data keş mi ne var onunla sıfırla canavar gibi kullan gmail şifreni unutma unutursan ...
Wipe ne hocam ya başka bi yerde daha görmüştüm,Siz Note 4 mü kullanıyorsunuz ?

Ben note 3 kullanıyorum 2 yıl kadar oluyor neredeyse alalı kasmalar çok oluyor tek kötü yanı o.
yeni yeni mi başladı çok mu oluyor bu kasmalar başlıyalı

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Batarya sorunu Lollipoptan kaynaklanıyor o güncelleme ile cözülürde Exynos islemciler cok fazla şişme yapıyor bide TouchWiz arayüzüyle birlesince milyarlar verdiginiz cihaz can sıkıcı bi hal alıyor. Farklı markalara bi göz atmalısınız. Aklınızda baska modeller varsa buraya yazın fikirlerimizi aktaralım.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Fabrika ayarlarina dondurme olayi var mesela. Sadece mesajlari, uygulamalari vs siliyor telefon cok olmasa da hafifliyor. Wipe ise her seyi sifirliyir. Butun kullanici gecmisi, kayit edilen her sey siliniyor. Telefon ilk actigin ki haline donuyor ama bir yerden sonra artik bu da cozum degil. Kasma donma olmasin diyorsan sana androidde htc ios olarakta tabi ki apple :D sanki baaka ios kullanan marka varda :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben note 4 ü çıktığı günden beri kullanıyorum bir tane kasma görmedim. Her türlü yazılımı da yüklerim genelde, ama şunu belirteyim galerinin geç açılma olayı hala devam ediyor.
O nu da normal karşılıyorum çektiğim resimler resmin karışıklıklığına göre 14 mb a kadar çıkıyor boyutu.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum ama bi sorun olur mu ilerde kasma olur mu merak ediyorum uzun zamandır kullanan arkadaşlar varsa söylüyebilir mi ?
5.0.1 le batarya performansının yarı yarıya düştüğü söyleniyor bu düzelicek mi ?
donanım da sorun yok yazılımda gayet iyi 2yıl rahat çıkartır o lolipopdan sonra düşen pil performansı ise samsungdan alakasız lolipopla ilgili bir şey ilerde çıkan güncellemeyle düzelcektir....

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya sorunu Lollipoptan kaynaklanıyor o güncelleme ile cözülürde Exynos islemciler cok fazla şişme yapıyor bide TouchWiz arayüzüyle birlesince milyarlar verdiginiz cihaz can sıkıcı bi hal alıyor. Farklı markalara bi göz atmalısınız. Aklınızda baska modeller varsa buraya yazın fikirlerimizi aktaralım.

Hocam varda M8 veya Z3 ne biliyim pek okadar hoşuma gitmiyolar

Fabrika ayarlarina dondurme olayi var mesela. Sadece mesajlari, uygulamalari vs siliyor telefon cok olmasa da hafifliyor. Wipe ise her seyi sifirliyir. Butun kullanici gecmisi, kayit edilen her sey siliniyor. Telefon ilk actigin ki haline donuyor ama bir yerden sonra artik bu da cozum degil. Kasma donma olmasin diyorsan sana androidde htc ios olarakta tabi ki apple :D sanki baaka ios kullanan marka varda :D
O telefon bu kadar kısa sürede nasıl kasıyor hocam

Ben note 4 ü çıktığı günden beri kullanıyorum bir tane kasma görmedim. Her türlü yazılımı da yüklerim genelde, ama şunu belirteyim galerinin geç açılma olayı hala devam ediyor.
O nu da normal karşılıyorum çektiğim resimler resmin karışıklıklığına göre 14 mb a kadar çıkıyor boyutu.
Söylenenler doğru değil mi ozaman

donanım da sorun yok yazılımda gayet iyi 2yıl rahat çıkartır o lolipopdan sonra düşen pil performansı ise samsungdan alakasız lolipopla ilgili bir şey ilerde çıkan güncellemeyle düzelcektir....
Hocam Note4 ün parlak yeri lekeleniyor falan diyolar kılıflada kullansan o nasıl oluyor,inş düzelir ya

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Teknoloji şans işi . Şahsen note 4 ü ikinci el aldım 16 günlüktü ben aldığımda. Ne çerçeve açılığı , ne lolipoptan sonra şarj azalması , ne şebeke sorunu , ne wifi sorunu hiçbir sıkıntım yok ALLAH' a şükür. Ön kamera gayet net fotolar çekiyor.Arka kamerayı söylemiyorum bile fakat artık değiştirmenin zmanı geldiği için satacağım . Birtek Lenovo cihazları denemedim kısmetse bi Z2 Pro alırım denerim sonra akıllı telefon defterini kapatırım...

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji şans işi . Şahsen note 4 ü ikinci el aldım 16 günlüktü ben aldığımda. Ne çerçeve açılığı , ne lolipoptan sonra şarj azalması , ne şebeke sorunu , ne wifi sorunu hiçbir sıkıntım yok ALLAH' a şükür. Ön kamera gayet net fotolar çekiyor.Arka kamerayı söylemiyorum bile fakat artık değiştirmenin zmanı geldiği için satacağım . Birtek Lenovo cihazları denemedim kısmetse bi Z2 Pro alırım denerim sonra akıllı telefon defterini kapatırım...
Note 4 ten memnun kalmadınız mı hocam

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@berkan254
Teknoloji şans işidir.Aynı üründe bende sorun çıkmazken başkasında çıkabilir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim Note 4'de hala canavar gibi. Lollipop'a güncellemedim ama.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Güncellemeden sonra sorun yasayanlari görünce biraz tirstim :D

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yoo diğer note 4 kullanıcılarının aksine hiçbir şikayetim yok. Taş gibi cihaz yapmışlar :mrgreen:
Ozaman yalan söylüyo olabilirler

@berkan254
Teknoloji şans işidir.Aynı üründe bende sorun çıkmazken başkasında çıkabilir.
Öyle hocam da yani kronik sorunları falan olabilir oyüzden soruyorum yani az bi para değil sonuçta :)

Benim Note 4'de hala canavar gibi. Lollipop'a güncellemedim ama.
Siz ne kadardır kullanıyosunuz hocam

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hicbir sorun yasamadim simdiye kadar.
Hocam valla biraz fazla soru soruyorum ama kusura bakmayın kullanan birini bulmuşken kafamda soru işareti kalsın istemiyorum,çünkü kullananda yazıyo kullanmayanda yok kasıyo falan diyolar heralde telefonu karalamak için

Hicbir sorun yasamadim simdiye kadar.
Note 4 Kullananlar Klubünde geziyorum ordada birsürü sorun söylüyolar soğuyorum,Nasıl yapıcam bilemedim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=227043]berkan254[/MENTION]

Telefonu ne kadar temiz kullanirsan o kadar az sorun yasarsin. Önüne gelen gereksiz ne idügü belirsiz apk programlarini yüklemeyeceksin. Kullanmadigin programlari arka planda calistirmayacaksin. Ram dolunca kasma sorunu kacinilmaz olur. Bu durum bilgisayarda da aynidir. Bellek dolunca kasma sorunu yasarsin.

Ben bunlara dikkat ediyorum. Telefonu aldigimdan beri bahsedilen sorunlarin hicbirini yasamadim.

Tabi kullanilan romlarinda etkisi vardir diye düsünüyorum.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@berkan254

Telefonu ne kadar temiz kullanirsan o kadar az sorun yasarsin. Önüne gelen gereksiz ne idügü belirsiz apk programlarini yüklemeyeceksin. Kullanmadigin programlari arka planda calistirmayacaksin. Ram dolunca kasma sorunu kacinilmaz olur. Bu durum bilgisayarda da aynidir. Bellek dolunca kasma sorunu yasarsin.

Ben bunlara dikkat ediyorum. Telefonu aldigimdan beri bahsedilen sorunlarin hicbirini yasamadim.

Tabi kullanilan romlarinda etkisi vardir diye düsünüyorum.

Hocam ben insta,swarm,face,whats,clash of clans falan oynarım işte yani bazen internette dolanırım pek fazla bilmediğim uygulama indirmem,yani bu şartlarda 2 yılı çıkarması gerekmez mi :) belki duruma göre oyun yüklerim biraz oynar silerim :)

Ne sorunları varmış benim gözümden kaçtı yada ben okumadım suan bende sorun yok, otobandaki bmw gibi yardırıyor :D

İlk aldıklarında ekranda sorunları falan oluyomuş diyolar hocam bilmiyorum değiştirdim uğraştım falan falan,kasıyo ediyo diyolar 4 5 ayda ne biliyim sallıyolar mı napıyolar
edit:benden alıntılamadınız ama bende ortak olmak istedim konuya :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Hocam varda M8 veya Z3 ne biliyim pek okadar hoşuma gitmiyolar

O telefon bu kadar kısa sürede nasıl kasıyor hocam

Söylenenler doğru değil mi ozaman

Hocam Note4 ün parlak yeri lekeleniyor falan diyolar kılıflada kullansan o nasıl oluyor,inş düzelir ya
ben o duyumu almadım bilmiyorum çevremde 2 kişi kılıfsız kullanıyor ama lekelenme felan görmedim ilk günki gibi...

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Note 2 Kullananan Biri Olarak Note 4 2 Seneyi Rahat Çıkarır Android Telefonlarda Şişme Ve Kasma Olur Arada Bir Sıfırlarsın Eğer Stabilite İstiyorsan Apple Tercih Et
Note 2 Den General Mobile Discovery 2 Geçtim Resmen Hayal Kırıklığı Note 5 Yada Note 6 Almayı Düşünüyorum

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 Kullananan Biri Olarak Note 4 2 Seneyi Rahat Çıkarır Android Telefonlarda Şişme Ve Kasma Olur Arada Bir Sıfırlarsın Eğer Stabilite İstiyorsan Apple Tercih Et
Note 2 Den General Mobile Discovery 2 Geçtim Resmen Hayal Kırıklığı Note 5 Yada Note 6 Almayı Düşünüyorum

Hocam İphone 6 özellik olarak Note 4 ün yarası değil ya çok boş geliyo bana,S3 vardı bende o ekmeğini bnde fazlasıyla yedi yani dibine kadar sıyırdım 2.5 sene dayandı yaklaşık,ama note 4 gibi özellikli bi telefonun 2 yılı çıkarması gerekiyo ya hocam tamam biraz yavaşlama olurda,hissedilcek düzeyde olmasını istemiyorum yani 2300 verip İphone 6 almak istemiyorum bi stabil diye