LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tweaksbox'u yüklüyorum sıkıntı yok. Am Xposed gerekiyor onun için.
Xposed kurulumu bayaa karışık Lollipop için. Recovery modunu ve CWX & TWRP bunları bilmediğim için yapamıyorum.
Bi gün ayrıntılı bi biçimde bakıp Türkçeleştirim CWM ve TWRP olayını. Kolay ve zevkli bir iştir aslında. CWM'yi flashladığın veya boot yaptığın zaman her türlü romu, modu kolaylıkla yükleyebilirsin.
Bu arada bu rom bi Türk arkadaşmızın elinden çıkma. Çok güzel bi arayüzü var. LG'nin kendi arayüzünden sıkıldığım zaman bunu yüklemeyi planlıyorum ilk :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tweaksbox'u yüklüyorum sıkıntı yok. Am Xposed gerekiyor onun için.
Xposed kurulumu bayaa karışık Lollipop için. Recovery modunu ve CWX & TWRP bunları bilmediğim için yapamıyorum.

Zamanında çok sıkıntı çektim ama çözüme uğraşınca abartılacak bir şey olmadığını farkettim. Cihazı rootladıktan sonra bump twrp kurmalısın. Bump Twrp ne işe yarayacak dersen cihazın bootloop yani döngüye düşmemesi için gerekli. Twrp de kurduktan sonra xposed alpha kurabilirsin. Aşamalar şöyle. Önce xda dan xposed alpha dosyalarını indir. Apk ve zip olanı. Apk yı kuracaksın normal dosya yönetici ile daha sonra cihazın kendi hddsine xposed ın zip dosyasını atacaksın cihazı recovery modda açacaksın yani twrp modunu oradan zip dosyasını seçip swipe butonunu kaydıracaksın xposedın gerekli dosyası telefona flaşlanacak ve çalışacak. He benim tavsiyem biraz bekle 2 gün sonra evime geçiyorum detaylı ve Türkçe bir tanıtım videosu hazırlayacağım. Çok daha kolay bir şekilde cihaza rom atma root atma custom recovery yükleme xposed yükleme özelleştirme gibi detayları anlatacağım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Zamanında çok sıkıntı çektim ama çözüme uğraşınca abartılacak bir şey olmadığını farkettim. Cihazı rootladıktan sonra bump twrp kurmalısın. Bump Twrp ne işe yarayacak dersen cihazın bootloop yani döngüye düşmemesi için gerekli. Twrp de kurduktan sonra xposed alpha kurabilirsin. Aşamalar şöyle. Önce xda dan xposed alpha dosyalarını indir. Apk ve zip olanı. Apk yı kuracaksın normal dosya yönetici ile daha sonra cihazın kendi hddsine xposed ın zip dosyasını atacaksın cihazı recovery modda açacaksın yani twrp modunu oradan zip dosyasını seçip swipe butonunu kaydıracaksın xposedın gerekli dosyası telefona flaşlanacak ve çalışacak. He benim tavsiyem biraz bekle 2 gün sonra evime geçiyorum detaylı ve Türkçe bir tanıtım videosu hazırlayacağım. Çok daha kolay bir şekilde cihaza rom atma root atma custom recovery yükleme xposed yükleme özelleştirme gibi detayları anlatacağım.
Zaten bu yazdığın şeyleri sadece terim olarak biliyorum. O bahsettiğin aşamaları anlamadığım için kuramadım Xposed'i.
Ben dediğin gibi senin videoları beklerim. Şimdiden teşekkürler. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
ROM Toolbax Pro uygulamasını kullanmış olan var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Tam olarak ne yapmak istiyorsun :) Bu arada eve geldim bugün yarın videoyu paylaşırım

Pil simgesini vs. değiştirmek istiyorum. Kısacası kişiselleştirmeler yapmak istiyorum arayüzde.
Birkaç şey araştırdım. Xposed Alpha varmış lollipop için. Onu kurmak istedim karışık geldi.
TWRP i recovery mod filan bunları bilmiyorum .Araştırdım kafam basmadı.
Bir de korkuyorum telefon brick olur diye. :D

Sonra ROM Toolbax Pro denk geldi. Onu da beceremedim. :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Pil simgesini vs. değiştirmek istiyorum. Kısacası kişiselleştirmeler yapmak istiyorum arayüzde.
Birkaç şey araştırdım. Xposed Alpha varmış lollipop için. Onu kurmak istedim karışık geldi.
TWRP i recovery mod filan bunları bilmiyorum .Araştırdım kafam basmadı.
Bir de korkuyorum telefon brick olur diye. :D

Sonra ROM Toolbax Pro denk geldi. Onu da beceremedim. :D

Özelleştirmeleri xposed ile yapman gerek. Az sabret anlatıcam hepsini :D

ViceroySpeciaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zamanda GOLD rengi, 32 gb'lık modelini almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacaktı vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim.

1- Nereden almamı tavsiye edersiniz?

2- Malum ithalatçı firma garantili ürünler daha ucuz, bunun sakatlığı nedir ? Kasa çatlaması veya oluşabilecek diğer kronik sorunlarda geri dönüşümleri sıkıntılı mı oluyor, garanti için sorun çıkartıyorlar mı? Bu konuya aklım çok takıldı yoksa şimdiye kadar almıştım. Bildiklerinizi ve deneyimlerinizi söylerseniz iyi olur.

3- Telefonu almadan önce telefonun üretim serisini öğrenme şansım var mı (İnternet üzerinden alırken) ? İlk üretim serilerinde sıkıntı yaşanma olasılığı daha çok olduğu için almadan önce bunu öğrenmek gerek.

4- 4 yok 2.soru önemli :)

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8d6c25a5939309e4e6b6b00af3c440b3.jpg

Beyler uygulama guncellemesi var gorunuyor ama tiklayinca herhangi birsey olmuyor ve devamli oradaki 1 isareti duruyor bu nedir?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yakın zamanda GOLD rengi, 32 gb'lık modelini almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacaktı vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim.

1- Nereden almamı tavsiye edersiniz?

2- Malum ithalatçı firma garantili ürünler daha ucuz, bunun sakatlığı nedir ? Kasa çatlaması veya oluşabilecek diğer kronik sorunlarda geri dönüşümleri sıkıntılı mı oluyor, garanti için sorun çıkartıyorlar mı? Bu konuya aklım çok takıldı yoksa şimdiye kadar almıştım. Bildiklerinizi ve deneyimlerinizi söylerseniz iyi olur.

3- Telefonu almadan önce telefonun üretim serisini öğrenme şansım var mı (İnternet üzerinden alırken) ? İlk üretim serilerinde sıkıntı yaşanma olasılığı daha çok olduğu için almadan önce bunu öğrenmek gerek.

4- 4 yok 2.soru önemli :)

1- Ben internetten aldım ithalatçı firma garantili. Delta servis garantisinde cihaz. Gold lar bildiğim kadarıyla pek çatlak vermiyor çevremde kullananların hiç birinde kasa çatlağı yok. Gelgelelim oldu diyelim. Bende beyaz var alt taraf çatladı delta servis ile görüştüm 1 ay içinde değişim talep edilebiliyormuş aldığım yer ile sanırım daha sonrasında kasa değişimi yapıyorlarmış ki bence çok farketmez kasa komple değiştiği için sıkıntı yok ama çakallık yapıp telefonu düşürdün sağı solu çizdin, ezdin, büzdün alttada ufak bir çatlak var kronik olan diyelim ulan şu ezilmeleri çizilmeleri aradan çıkarayım diye cihazı yolladığın sıra servis düşmeleri tespit edip değişim yapmıyor. Akıllıca bir davranış bencede. Gelgelelim ben burada ki kişiden aldım. 2 arkadaşıma da aldırdım bu adamdan. Anında iletişime geçip cevap alabiliyorsun. Her zaman son seri gönderiyor. İstediğin soruyu sorabilirsin. Kullanıcı memnuniyeti çok iyi gerçekten.

2- Hepsini 1. de cevapladım 2 yok.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Benim tel yine catladi ya gecen ust taraftan catladi kasayi degisip gonderdiler simdide alttan catladi degisim talep ettim ilkinde.bu sefer yine degisim talep edecegim degismezlerse ne yapabilirim sonucta 2.defa ayni hatadan gdiyo

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Benim tel yine catladi ya gecen ust taraftan catladi kasayi degisip gonderdiler simdide alttan catladi degisim talep ettim ilkinde.bu sefer yine degisim talep edecegim degismezlerse ne yapabilirim sonucta 2.defa ayni hatadan gdiyo
Bu sefer daha fazla üzerinde dur. Sık sık ara servisi. Baskı yap bence.

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona oyun yükledim biraz oynadıktan sonra çıktım seste sıkıntı var şarkı açıyorum ses yerinden çıt yok başka yerlerden ses geliyor ve çok az nasıl düzeltebilirim ?

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 408 serisi bi g3 var bende. Bu kronik çatlak mevzusu artık bilinen bir durum. Benim cihazımda bu kronik çatlaktan vardı ama ben cok önemsemedim nasılsa gönderrim bi ara diye. Fakat gecenlerde telefonu asfalta düşürdüm ve cihazın kenarında bi catlak oluştu. Garantiye göndersem gene de değişim ya da kasa değişimi yaparlar mı bilgisi olan var mı ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar 408 serisi bi g3 var bende. Bu kronik çatlak mevzusu artık bilinen bir durum. Benim cihazımda bu kronik çatlaktan vardı ama ben cok önemsemedim nasılsa gönderrim bi ara diye. Fakat gecenlerde telefonu asfalta düşürdüm ve cihazın kenarında bi catlak oluştu. Garantiye göndersem gene de değişim ya da kasa değişimi yaparlar mı bilgisi olan var mı ?
Yaparlar %90 ihtimalle benim etrafmdakilerin yapildi kendi suclari oldugu halde.

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaparlar %90 ihtimalle benim etrafmdakilerin yapildi kendi suclari oldugu halde.

Bugun konuyu anlatan bir mail attım. Olumsuzluklar için özür falan dilediler servis gönderim işlemini gercekleştikten sonra sorunumun çözüleceğini falan söylediler. Sanırım sıkıntı cıkmayacak cok üzülüyodum yapmazlar diye ama rahatladım :D