Iphone 6 mi yoksa 7 mi bekleyeyim?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şuan elimde 2500 lira para var ve samsung s4 kullaniyorum.
Telefon gerçekten deli ediyor beni herhangi bir çizik vuruk olmamasina rağmen donma sorunlari delirtiyor beni ve stabil telefon ariyorum.
Iphone 6 almak istiyorum fakat 6s veya 7'nin ne zaman çıkacağını bilmiyorum sizce hemen iphone 6 mı alayım yoksa bekleyeyim mi?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Hocam bence bi süre idare et bekle 6s çıkınca al + şarjlı kılıf geçmeli bildiğim armor kılıflar gibi ama kalın ve alt taraftan şarj soketine takılıyor.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim bildiğim eylül ekim gibi çıkacak 6s (her zamanki gibi). Bana kalırsa bekle. Sabredemem de deme. Zaman çok çabuk geçiyor. Şarjlı kılıf olayına gelince benim arkadaşım kullanıyordu. Kalın ve plastik bir kap. Telefonun alt kısmına gelen bölümde şarj soketi var. Uzun yolculuklar için kullanışlı bir cihaz. Ama günlük hayatta tavsiye etmem. Telefonu çok kaba ve büyük gösteriyor. :D

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende böyle düşünmüştüm. Zamanında bir kaç ay bekleyip iphone 4S almak varken gidip ilk telefonum olan Lg optimus L5 almıştım. Pişman oldum. Zaman çabuk geçiyor. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
şimdi al. 7 çıkınca da bunu satar onu alırsın :mrgreen:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
6s sonbaharda duyrulacak birde bunun üretimi ve türkiyeye gelmesini beklerim diyorsan 6s i bekle

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
S4'le biraz daha dayan Ekim gibi geldiğini aldığını varsayarsak bu 6 aylık bekleyiş sana +1 yıl olarak cihazın güncelleme ömrü olarak dönücek. Yani iPhone 6 alsan 2019'a kadar güncelleme desteği aldığını düşünürsek, yeni iPhone 2020'ye kadar güncelleme desteği demek. Hem yeni cihaz farklı özellikler demek, tabi son karar sizin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

6s sonbaharda duyrulacak birde bunun üretimi ve türkiyeye gelmesini beklerim diyorsan 6s i bekle

Artık öyle bi durum yok Appstore açıldığından beri maksimum 1 ay farkediyor Amerika'ya göre. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
S4'le biraz daha dayan Ekim gibi geldiğini aldığını varsayarsak bu 6 aylık bekleyiş sana +1 yıl olarak cihazın güncelleme ömrü olarak dönücek. Yani iPhone 6 alsan 2019'a kadar güncelleme desteği aldığını düşünürsek, yeni iPhone 2020'ye kadar güncelleme desteği demek. Hem yeni cihaz farklı özellikler demek, tabi son karar sizin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Artık öyle bi durum yok Appstore açıldığından beri maksimum 1 ay farkediyor Amerika'ya göre. :D

Nasıl anlamadım?

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bekleme ya ölürsen ne olacak beklerken.
parayi caldirirsan. ya baska ihtiyacin cikarsa.
erteleme basiretsizlik isidir.
git bir tane al. windows phon da stabil ayrica ben her iki sistemi kullaniyorum.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bence s4 e Cm yükle.. Lüzumsuz her şeyi sil ve para biriktirmeye devam et 6s 3000 olur (:

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Rom yüklemenizi tavsiye ederim rahat bir nefes alırsınız.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Benim anlamadığım 6 al 6s cıkınca satar alırsın demeniz ? hadi 5sten 6 ya geçersin ekran diye ama 6s cıkınca 6 yı satıp almak nedir ? olsa olsa bir şarj problemi çözülür ama onuda bu sene çözmez apple. bu kadar savurgan olmayın tüketim cılgınlığına gitmeyin bende kararsızım simdi birr telefon alacam gittiği yere kadar kullanacam birde iphone lara stabil kasmaz diyonuz ama nedir bu güncelleme merakı ? ha o 1 sene gelse ne olmaz ? mesela iphone 4 te ios 7 var ve ios 7 desteklemeyip ios 8 destekleyen cok uygulama var mı? zamanında bende hata yaptım iphone 4 varken nokia n9 aldım güvendim hata ettim suan telefon kapalı 1 aya yakın su zamanlar telefonla isim olmadığında deiştirmiyum ama yakında bende geçicem belki z3compact belki z4c belki iphone 6 söyle düşününce 2 z3 compact fşyatına iphone 6 bence bunuda düşün kardeş telefon almadan

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim anlamadığım 6 al 6s cıkınca satar alırsın demeniz ? hadi 5sten 6 ya geçersin ekran diye ama 6s cıkınca 6 yı satıp almak nedir ? olsa olsa bir şarj problemi çözülür ama onuda bu sene çözmez apple. bu kadar savurgan olmayın tüketim cılgınlığına gitmeyin bende kararsızım simdi birr telefon alacam gittiği yere kadar kullanacam birde iphone lara stabil kasmaz diyonuz ama nedir bu güncelleme merakı ? ha o 1 sene gelse ne olmaz ? mesela iphone 4 te ios 7 var ve ios 7 desteklemeyip ios 8 destekleyen cok uygulama var mı ( cok varsaa göt olurum :D ) zamanında bende hata yaptım iphone 4 varken nokia n9 aldım güvendim hata ettim suan telefon kapalı 1 aya yakın su zamanlar telefonla isim olmadığında deiştirmiyum ama yakında bende geçicem belki z3compact belki z4c belki iphone 6 söyle düşününce 2 z3 compact fşyatına iphone 6 bence bunuda düşün kardeş telefon almadan

Android almam artık sony iyi ama iphone yero farklı

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim anlamadığım 6 al 6s cıkınca satar alırsın demeniz ? hadi 5sten 6 ya geçersin ekran diye ama 6s cıkınca 6 yı satıp almak nedir ? olsa olsa bir şarj problemi çözülür ama onuda bu sene çözmez apple. bu kadar savurgan olmayın tüketim cılgınlığına gitmeyin bende kararsızım simdi birr telefon alacam gittiği yere kadar kullanacam birde iphone lara stabil kasmaz diyonuz ama nedir bu güncelleme merakı ? ha o 1 sene gelse ne olmaz ? mesela iphone 4 te ios 7 var ve ios 7 desteklemeyip ios 8 destekleyen cok uygulama var mı? zamanında bende hata yaptım iphone 4 varken nokia n9 aldım güvendim hata ettim suan telefon kapalı 1 aya yakın su zamanlar telefonla isim olmadığında deiştirmiyum ama yakında bende geçicem belki z3compact belki z4c belki iphone 6 söyle düşününce 2 z3 compact fşyatına iphone 6 bence bunuda düşün kardeş telefon almadan

Aslında benim tavsiyemde sony xperia z3 veya lg g3 yönünde. Ancak arkadaş iphone sorunca ona göre yorumladım. Bana kalırsa sony xperia z3 al. Hatta z4 çıkıyo diye duymuştum. İphonenu pek sevmem tavsiyede etmem. Tavsiye etmem derken kesinlikle almayın değil. Yani Sony Xperia z3 (belki z4) almak varken iphone almam :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Şuan elimde 2500 lira para var ve samsung s4 kullaniyorum.
Telefon gerçekten deli ediyor beni herhangi bir çizik vuruk olmamasina rağmen donma sorunlari delirtiyor beni ve stabil telefon ariyorum.
Iphone 6 almak istiyorum fakat 6s veya 7'nin ne zaman çıkacağını bilmiyorum sizce hemen iphone 6 mı alayım yoksa bekleyeyim mi?
bence 7 yide gör ona göre değerlendir...

GenioHablador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence S6 çıkana kadar bekle eğer kafana yatarsa al yatmazsa S7 yi bekle

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iphone 6 plus 64 gb 2.599 liraydi şimdi baktim 3100 lira olmus heralde bu fiyat artışı neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence sakız kasa iPhone 6 yada 7 alman hata olur... Apple pişmanlıktır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
bence sakız kasa iPhone 6 yada 7 alman hata olur... Apple pişmanlıktır...

Pişmanlık mı?
Samsung yeni ürettiği s6 ve s6 edgedeki BÜYÜK HATASINI DÜZELTMEDEN yeni telefon tasarımına başlıyor
Bence samsung bir insanın yapabileceği en büyük HATA (note 4 şahane ama)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence iphone 7 Çıkacak 6s çıkmayacak çünkü apple ın bu tasarımı sevilmedi 7 yi çıkararak tasarım değiişikliği yapılacak yönünde bir kanaatım var bence bekle 6s çıkarsada iphone un s serileri her zaman daha iyidir

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone 7yi bekle 6 al 2500 tl telefon için çok para

uye_ol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence 6 ve 6s aradında çok büyük farklar olmaz diye düşünüyorum,apple sattığı ürünün arkasında durabiliyor.samsung gibi pazarlama adına müşterilerini madur etmiyor.uzun yıllar yazılım desteği veriyor