Iphone 6 mi yoksa 7 mi bekleyeyim?

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pişmanlık mı?
Samsung yeni ürettiği s6 ve s6 edgedeki BÜYÜK HATASINI DÜZELTMEDEN yeni telefon tasarımına başlıyor
Bence samsung bir insanın yapabileceği en büyük HATA (note 4 şahane ama)

Biz sana samsung al demiyoruz ki. Apple ve Samsung dışında bir sürü marka var. Sana katılıyorum. Note 4 dışında diğer telefonlarını bende beğenmiyorum. Benim tavsiyem Sony ve Lgye yönelmen. Bence pişman olmazsın.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iphone kullanip da ben pişmanım diyen görmedim ama diğer markalarda çok oluyor bu

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
Bence heves ettiysen al kardeş bekleyince insanın hevesi kaçoyor o zamanda olayın anlamı kalmıyor. Şarjlı kılıf alacağına Powebank ala daha kullanışlı olur.

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşver telefonu biriktirmeye devam et telefon hikaye cepteki para kadar insana rahatlık veren birşey yok S4 ile devam et at format yada rom yükle devam et.

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
200 tl ye ön cam çerçeve ve arka kapak değiştiriyorlar bende s3 var böyle değiştirip yeni telefon gibi kullanıyorum hatta rengi bile değişiyor bunları değiştirince istersen bu çözümüde düşün arzu edersen yaptırdığım yerin web adresini vereyim incelersin.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
200 tl ye ön cam çerçeve ve arka kapak değiştiriyorlar bende s3 var böyle değiştirip yeni telefon gibi kullanıyorum hatta rengi bile değişiyor bunları değiştirince istersen bu çözümüde düşün arzu edersen yaptırdığım yerin web adresini vereyim incelersin.

Sagolasin iphone 6 alacağım :)

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde Iphone 6 plus 64 gb space gray var kutusunun jelatini dahi üzerinde Apple Türkiye garantili düşünürsen 2800 tl ye satıyorum.

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Borç karşılığı aldım android seviyorum ve s3 ümü yeni modifiye ettim bana yetiyor o sebepten satıyorum