Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaslar ben polonya romunu kullanıyorum ve son 1 haftadir sarj pil ömrü konusunda ciddi bir dusus gördüm. Bu bir hafta içinde cihaza hiçbir sey yüklemedim sadece sarki attim 90-100 tane. Ve lollipopa geçtiğimden beri bayatya ömrüm git gide azaliyordu son bir hafta baya artış gösterdi. Bir çözüm yolu söyleyebilirseniz cok makbule geçer, teşekkürler
Evet bataryası azalış var sanki banada öyle geldi.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
İşte Resimler ;

P5JqA5.jpg

q4OYaR.jpg

QROA0Z.jpg

7o3kpY.jpg

S4 Mini ile bu kalitede kusura bakmayın :mrgreen:
Kılıf süpermiş :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonum iki servis macerasından sonra aramıza döndü.Yalnız cihazı sıfırlamama rağmen cihazda wifi ve mobil internette sorun var.Bazen uygulamalar internet aktif olduğu halde bağlantı yok hatası veriyor.Wifiye bağlıyorum uygulamaların interneti görmesi 3-4 dk sürüyor.Serviste ekran değişirken yazılımı da yenilemişlerdi.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz hâlâ bekliyoruz hiç bir hareketlilik yok.
Bize nisan yada mayıs gibi mi gelir? Yoksa haziranı bekletirler mi bize?

O kadar uzayacağını sanmıyorum hocam. Bir kaç gün içerisinde bekliyorum, maksimum Nisan ilk hafta diyorum. Müşteri hizmetleri de aynı şeyi söyledi. Bir kaç gün içinde gelebilir hocam. C ve CQ arasında hiçbir fark yok. Bize de gelmesi çok yakındır.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar uzayacağını sanmıyorum hocam. Bir kaç gün içerisinde bekliyorum, maksimum Nisan ilk hafta diyorum. Müşteri hizmetleri de aynı şeyi söyledi. Bir kaç gün içinde gelebilir hocam. C ve CQ arasında hiçbir fark yok. Bize de gelmesi çok yakındır.

İnşallah diyelim o zaman.
Umarım dediğiniz gibi olur biz de bir an önce güncellemeye ulaşırız.
Samsung'un maalesef bu yavaş tutumu hiç değişmiyor.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar Kies ile deneyen birileri varmı, bende polonya 5.0.1 var. Kiese düştüyse üretici yazılımı güncellemeden Türkiye için olan 5.0.1 e güncelleme yapmayı istiyorum. Deneyen olur ve olumlu sonuç alır ise buradan bildirirse bizide yardımcı olmuş olur ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar Kies ile deneyen birileri varmı, bende polonya 5.0.1 var. Kiese düştüyse üretici yazılımı güncellemeden Türkiye için olan 5.0.1 e güncelleme yapmayı istiyorum. Deneyen olur ve olumlu sonuç alır ise buradan bildirirse bizide yardımcı olmuş olur ...
Türkiye ye gelmedi ki 5.0.1 sonuç başarısız olur.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Deneyen olursa dedim yakındır dağıtıma el attılar sanırım sammobile de 3-4 ülke için daha yayınlanmış... Yakındır ...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Polonya 5.0.1 kullananlar pil ömründe bir artış ya da azalış var mı?

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce downgrade edip turkiye guncellemesini mi bekleyim yoksa polonyadan devam mi?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
40 gündür twitter'da yakında gelecek güncelleme diye yazıp duruyorlar insanlara. Hayırlısı bakalım.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 gündür twitter'da yakında gelecek güncelleme diye yazıp duruyorlar insanlara. Hayırlısı bakalım.

Bir şeyi 40 kere söylersen gerçek olurmuş teoremini uyguluyorlardır belki.
Şaka bir yana güncelleme konusunda hep sınıfta kalıyorlar.
Hiç şaşırtmıyorlar. Gayet istikrarlılar geç yayınlama konusunda.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Her şey bi kenara acaba şu yeni touchwiz bize de gelir mi çok merak ediyorum. Lollipop 🍭 böyle geldiyse diğer güncellemeler öldürür bizi.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Samsung bi aypıl gibi güncellemeleri aynı anda vermedin

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onun yenilenmesini beklemek için muhtemelen S7 çıkınca güncellemeyi vermeyi düşünmeye başlar, S8 çıkınca bizim için yayınlar.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Note3 te aynı olay olmuştu. S5te touchwiz ciddi manada değişti ancak note 3 e vermedilerdi

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S3,S4 ve LG g3 kullanmış biri olarak ilk defa güncellemeyi pek umursamıyorum nedenide telefon zaten kullandığım en stabil telefon lolipop gelse nolcak gelmese ne olcak touchwiz de köklü bi değişiklik olmadıktan sonra...

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3,S4 ve LG g3 kullanmış biri olarak ilk defa güncellemeyi pek umursamıyorum nedenide telefon zaten kullandığım en stabil telefon lolipop gelse nolcak gelmese ne olcak touchwiz de köklü bi değişiklik olmadıktan sonra...
Ama Lolipopla kendini buldu diyor kullanan arkadaşlar.