Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Odin modla alakası yok indirmeyi tamamlayınca kendiliğinden odin moda alır. Server kaynaklıdır belki bir zaman bekleyin daha sonra tekrar denersiniz. ..
15 kez denedim siz ne zaman dendiniz ?edit: Polonya romu kurulu kieste TRC diye gözüküyor XEO gözükmesi lazım değil mi ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sana ilk yükledim mesajını yazdığım gün var hatırlar isen o gün geri dönüşü olurmu diyerekten denemiştim olmuştu ...

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 kez denedim siz ne zaman dendiniz ?edit: Polonya romu kurulu kieste TRC diye gözüküyor XEO gözükmesi lazım değil mi ?

Ben 10 gün önce denedim. XEO diye gözükmemesinin sebebi romu türkiye sürümünün üzerine kurduğunuz için TRC olarak bırakıyor ancak romu kurup sıfırladıktan sonra XEO diye gözükebilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben 10 gün önce denedim. XEO diye gözükmemesinin sebebi romu türkiye sürümünün üzerine kurduğunuz için TRC olarak bırakıyor ancak romu kurup sıfırladıktan sonra XEO diye gözükebilir.
Çözdüm olayı o zaman o yüzden hata veriyor ,,, wipe yapayım herşey gidecek ama çare yok. wipe yaptıktan sonra deneyeceğim.

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözdüm olayı o zaman o yüzden hata veriyor ,,, wipe yapayım herşey gidecek ama çare yok. wipe yaptıktan sonra deneyeceğim.

Ben cihazımı wipe format atmadan yapmıştım. İstersen yarın gece resimli bi şekilde atabilirim izlenecek adımları bende kendi telefonumu orjinal roma çevirecem çünkü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben cihazımı wipe format atmadan yapmıştım. İstersen yarın gece resimli bi şekilde atabilirim izlenecek adımları bende kendi telefonumu orjinal roma çevirecem çünkü
Yapılacak adımları biliyorum hocam sadece sistem hata veriyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wipe yaptım hala TRC gözüküyor nalet olası makıne.
VE yine hata şu romu indirebilen bir arkadaş romu dropbox a upload yapabılırmı ya :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Keşke not 4 almasaydım eger imkan olsa; paramı geri alırdım.Güncellemede sonuncu ve somuncu ha bire telefon imal ediyor!

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar parmak izinin olduğu HOME tuşu çiziliyor mu? Fabrika çıkışı üzerinde cam veya başka koruma var mı HOME tuşunda?

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapılacak adımları biliyorum hocam sadece sistem hata veriyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wipe yaptım hala TRC gözüküyor nalet olası makıne.
VE yine hata şu romu indirebilen bir arkadaş romu dropbox a upload yapabılırmı ya :/

kies şuanda indirmeyi yapabiliyor. eğer kies güncellemesini kurduysanız beta sürüm ondan hata verebilir

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
kies şuanda indirmeyi yapabiliyor. eğer kies güncellemesini kurduysanız beta sürüm ondan hata verebilir
Rica etsem rom Upload yapabilirmisin ?

Birde şu 4 haneli rakamlara mesaj atarken ücretli diye bildirim veriyor ya onu daima yaptım göndermeye bastım yanlışlıkla kalan bilgisi dahi sorgulayamiyorum onu nasıl kapatırız?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

Birde şu 4 haneli rakamlara mesaj atarken ücretli diye bildirim veriyor ya onu daima yaptım göndermeye bastım yanlışlıkla kalan bilgisi dahi sorgulayamiyorum onu nasıl kapatırız?
Polonya romlarının google drive ve mego.co linkleri burada !!
http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939
birde şu mesaj olayını çözelim ;
Ayalar-Uygulamalar-uygulama yöneticisi-hepsi içindne mesajalrı bul varsayılanları sil diyince verdiğin yetkiler iptal oluyor !!!

https://mega.co.nz/#!C9ACWIBb!XSWUsbIwjiAQe5ZIQM9TcTW-cLYaBGvJaarbfUXjA3Y
Buda kitkat romu : N910CXXU1ANK5

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Polonya romlarının google drive ve mego.co linkleri burada !!
http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939
birde şu mesaj olayını çözelim ;
Ayalar-Uygulamalar-uygulama yöneticisi-hepsi içindne mesajalrı bul varsayılanları sil diyince verdiğin yetkiler iptal oluyor !!!
Mesaj olayını hallettim uygulama kısmından düzeltilir ama polonya değil 4.4.4 Tr ye dönmeyecekmisiniz?
Bana 4.4.4 tr lazım.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Knox belasından sonra sürüm düşürmeler de imei problemi oluyordu. Dikkatli olun. Gerçi en kötü ihtimalle polonyayı kurduğunuz zaman düzelir. Neden geçmek istiyorsunuz ısrarla deneme amaçlı mı yoksa başka sebepten mi. Ben türkiye için yayınlandıktan sonra Kies 3 ile orjinale dönmeyi düşünüyorum. Rahatlıkla işlem gerçekleşecektir. Bunun dışında 5.0.1 son güncelleme ile gerçekten sıkıntısız oldu.

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kies indirdiği romu nerede saklıyor bir bilginiz varmı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Aklımdaki soruyu sordunuz. Bilen birisi vardır umarım ...

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
C>Kullanıcılar>KullanıcıAdınız>AppData(gizli klasörleri göster seçeneği açık olmalı)>Roaming>Samsung>Kies veya Kies3.0>Firmware ve FirmwareUpdate içinden bulabilirsiniz !!!!!!

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Knox belasından sonra sürüm düşürmeler de imei problemi oluyordu. Dikkatli olun. Gerçi en kötü ihtimalle polonyayı kurduğunuz zaman düzelir. Neden geçmek istiyorsunuz ısrarla deneme amaçlı mı yoksa başka sebepten mi. Ben türkiye için yayınlandıktan sonra Kies 3 ile orjinale dönmeyi düşünüyorum. Rahatlıkla işlem gerçekleşecektir. Bunun dışında 5.0.1 son güncelleme ile gerçekten sıkıntısız oldu.
4.4.4 e geçmek istememin sebebi cihazın kulaklığını servise vericem kulaklgin serviste işlem görmesi için cihazın servis girişi yapılması gerekiyor 5.0.1 yüklemek garanti yi bozuyor haliyle.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Linklere bakamadım cumaya gideyim son 10 dk gelince linklere bakacağım.
2475ed791d718d76f9134a6b3c88d5bb.jpg
Belgeler e bakın yedek ve uygulamaları oraya indiriyor.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Cihazın ön kamerasının bulunduğu yerde kasada açıklık var.2 keredir aynı servise gidiyorum şunu düzeltin diye. Samsung Şişli servisi.Adam cihaz esneme yapabilir bu normaldir dedi. Ukala bir şekilde söyledi bunu! Aç kamerayı çek kendini dedim. Ön kamera beyazlık veriyor bak dedim. Götürdüler. Prese basılacak birazdan alırsınız dediler. Durum yine aynı. Yarın Beşiktaş servisine götürücem. Bu sorun da hallolmazsa cihaz 4 ayda 3 kere servise gittiği için tüketici mahkemelerinde burunlarından fitil fitil getiricem. Yarın götürmemle 4. olacak onu da belirteyim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tamam akşam o sürümü bulup deneyeceğim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar 5.0.1 ile gelen bir yenilik daha kamera da var
1080 p de 60 kare çekim yapabiliyor artık.
4d6a7550559f2a46848698b7d35c454f.jpg