Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk aldığım beyaz cihazda yazılan tüm problemler vardı. Ülkeye ilk girdiğinde almıştım. Şebeke sorunu,kasa açıklığı vardı, şarj problemi vardı. Geçen değiştirdim onu. Yeni bir note 4 aldım. Siyah olanından. Turkcell cihazı. Şebekesi çok çok iyi, ısınma yok (150 uygulama yüklü )şarj problemi yok, minumum 4 saat ekran süresi alıyorum ki bu 24 saat şarja takmadan ve Wifi kullanmıyorum sürekli 3G açık, GPS, Senkron açık. Sadece kasadaki parlak kısım çiziliyor o da araştırdığım kadarıyla herkeste oluyor. Kılıfı attım. Kılıfsız kullanıyorum ve mutluyum :) ilk gelen partilerde sorun var ama sonra gelenlerde yok bence.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Benim cihazda turkcell cihazı taahhüt verip almıştı bir arkadaş kutusunu açmadan bana sattı. Beyaz benim cihaz bendede hiç sıkıntı yok çok şükür ... Umarım olmaz da böyle acayip keyifli çünkü ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim cihazda turkcell cihazı taahhüt verip almıştı bir arkadaş kutusunu açmadan bana sattı. Beyaz benim cihaz bendede hiç sıkıntı yok çok şükür ... Umarım olmaz da böyle acayip keyifli çünkü ...

Parlak yerlerin çizilmesi dışında cihazdan çok memnunum. Kılıf alerjim var onu da attım şimdi çok daha sevdim cihazı. Beni ilk cihaz Samsung bayii cihazıydı bu ise Türkcell. İlk partilerde sorun vardı galiba. Benim cihazın random restart problemi vardı XDA forumlarında baktığımda yine ilk parti cihazlarında görülüyordu. Sonraki partilerde yok. Cihaz böyle çok güzel oldu :) Güle güle kullan hocam.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Herkes severek kullansın kardeşim yazık baya para veriyor insanlar. Ben çok uygun aldım fazla takılmıyorum. Ama herkes severek güle güle sorunsuz kullansın iyi forumlar ...

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

S View cover'ı geç bikere mıknatıslı olduğu için ekranında zaman içinde kör noktalar oluşacaktır. 2.cisi ekran koruyucu iyi fakat kılıfa o kadar para verme derim aynı derecede samsung project cover kılıfı var spingen ile aynı düzeyde ve 60 lira kadar bi fiyatı vardı. Ben kendim kullanıyorum ve memnunum

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Şu an o kılıfı kullanıyorum , kırılmaz ekran jelatini ile birlikte . Şu an foto paylaşamıyorum akşam diğer telefonum geldiğinde resmini atarım . Nalet olsun içimde ki bu Spigen kılıf sevgisine :mrgreen: s4 , Lg G2 , Note 3 , İphone 5s ve İphone 6 ya hep spigen aldım , şimdi note 4 ümde de harika duruyor !!!

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
En üst düzey telefon aldık, diğer markaların modellerine lollipop geldi biz 6 ay oldu hala bekliyoruz! Samsung bu konuda artık rakiplerinin gerisinde kalıyor.
Aralık Ocak demişlerdi Mart bitiyor ama tık yok... G4 daha iyi olursa samsungu terketmenin zamanı geldi

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
En üst düzey telefon aldık, diğer markaların modellerine lollipop geldi biz 6 ay oldu hala bekliyoruz! Samsung bu konuda artık rakiplerinin gerisinde kalıyor.
Aralık Ocak demişlerdi Mart bitiyor ama tık yok... G4 daha iyi olursa samsungu terketmenin zamanı geldi
Şu lanet motorola Nexus 6 yı ülkemize getirseydi kim bakardı diğer telefonlara !!!!! Şahsen geleceğini sanmıyorum bu nedenle İphone 6s veya 7 ne çıkcaksa onu bekliyorum acelem yok !!!

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şu an o kılıfı kullanıyorum , kırılmaz ekran jelatini ile birlikte . Şu an foto paylaşamıyorum akşam diğer telefonum geldiğinde resmini atarım . Nalet olsun içimde ki bu Spigen kılıf sevgisine :mrgreen: s4 , Lg G2 , Note 3 , İphone 5s ve İphone 6 ya hep spigen aldım , şimdi note 4 ümde de harika duruyor !!!
Sağlamlık hususunda nasıl?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S View cover'ı geç bikere mıknatıslı olduğu için ekranında zaman içinde kör noktalar oluşacaktır. 2.cisi ekran koruyucu iyi fakat kılıfa o kadar para verme derim aynı derecede samsung project cover kılıfı var spingen ile aynı düzeyde ve 60 lira kadar bi fiyatı vardı. Ben kendim kullanıyorum ve memnunum
O dediğiniz kılıfı nereden temin edebilirim?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arabada ve hemen herşeyde ilk çıkan seriler genelde sıkıntılı olabiliyor. Sonradan düzeltiyorlar ama ilk seriyi alanların bir kısmı bu sıkıntıları yaşıyor.

Arabada buna dikkat etmek daha kolay ve yeni revize olan bir modeli 1 sene sonra almak çok problem olmuyor. Ama en iyiyi almak için teknolojiyi takip edersen, böyle şeylere maalesef katlanacaksın.

Note 3 mesala tamam işlemcisi kötü, ekranı kötü vs. ama bu gibi sorunlar çözülmüştür şu an piyasada 0 satılan cihazlarda, hem fiyatı da uygun.

Note 3 istemem derseniz ki, normali de budur. Yeni model çıktıktan sonra 3-4 ay beklemek en iyisi en azından cihaz revizyon görmüş olur, bu gibi sorunlar azalmış olur ve bununla birlikte fiyatı da bir miktar düşer.

İyi günler,

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arabada ve hemen herşeyde ilk çıkan seriler genelde sıkıntılı olabiliyor. Sonradan düzeltiyorlar ama ilk seriyi alanların bir kısmı bu sıkıntıları yaşıyor.

Arabada buna dikkat etmek daha kolay ve yeni revize olan bir modeli 1 sene sonra almak çok problem olmuyor. Ama en iyiyi almak için teknolojiyi takip edersen, böyle şeylere maalesef katlanacaksın.

Note 3 mesala tamam işlemcisi kötü, ekranı kötü vs. ama bu gibi sorunlar çözülmüştür şu an piyasada 0 satılan cihazlarda, hem fiyatı da uygun.

Note 3 istemem derseniz ki, normali de budur. Yeni model çıktıktan sonra 3-4 ay beklemek en iyisi en azından cihaz revizyon görmüş olur, bu gibi sorunlar azalmış olur ve bununla birlikte fiyatı da bir miktar düşer.

İyi günler,
Benim cihazım ilk serilerden ve öyle kart girecek gibi bir açıklık söz konusu değil.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

İyi günler,
1450 tl civarı N9005 serisi cihazlar satılıyor , alacaksanız onu alın !!! Alacaklara tavsiyemdir. Eski exynos adamı dinden imandan çıkartır bilginize !!!

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sağlamlık mı =) bu saatten sonra note 4 ümü kavgada felan çıkarmam adam öldürür hayvani birşey oldu desem yeri makine :P
http://www.mobilcadde.com/samsung-n9100-galaxy-note-4-orjinal-led-cover-gold-kilif-27656 bu nasıl peki?

Sağlamlık mı =) bu saatten sonra note 4 ümü kavgada felan çıkarmam adam öldürür hayvani birşey oldu desem yeri makine :P
http://www.mobilcadde.com/samsung-n9100-galaxy-note-4-orjinal-led-cover-gold-kilif-27656 bu nasıl peki?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Sistemi 4.4.4 geri çevirebildinmi oluyormu Kies 3 ile ?
Benim de niyetim var , belki türkiye güncellemesi gelir diye geri dönebilirim. Bu arada bazı forumlarda dönüldüğüne dair paylaşımlar var.Şahsen birkaç gün içinde dönmeye çalışıp bilgi verebilirim.(Polonya romundan gayet memnunum)

HTC özentisi , hiç beğenmedim =)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Benim cihazım ilk serilerden ve öyle kart girecek gibi bir açıklık söz konusu değil.
İlk serideki her cihazda sorun vardır demedim ki ben, sorun çıkma ihtimali ilk üretilen cihazlarda daha fazladır, sonra zamanla belli sorunların fazla önlerine geldiğini farkedip düzeltirler. Zaten her cihazda bu sorun olsaydı, bu sorun değil özellik olurdu, ya da size bana özellik olarak yutturulurdu.

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 5.0.1 romu kurdum nasıl tema yükleyebilirim (note4 romu)

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu ısınma problemini bir benmi yaşıyorum ya arkadaşlar kimse bu problemle alakalı bir yorum yapmıyor :))

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim cihaz da durduk yere ısınmıyo oyunlarda aşırı ısınıyor.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

İşte Resimler ;

P5JqA5.jpg

q4OYaR.jpg

QROA0Z.jpg

7o3kpY.jpg

S4 Mini ile bu kalitede kusura bakmayın :mrgreen:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İlk defa bir kılıfı sevdim :D
Resimler kalitesiz, aslında daha güzel ve çekici bir yapısı var kılıfın 100 tl yi hakediyor !! Biraz kalın ve ağır yapıyor telefonu ama değiyor :mrgreen: Gün ışığında 60 fps video çekip paylaşırım , detaylı görebilirsiniz :dirol:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Resimler kalitesiz, aslında daha güzel ve çekici bir yapısı var kılıfın 100 tl yi hakediyor !! Biraz kalın ve ağır yapıyor telefonu ama değiyor :mrgreen: Gün ışığında 60 fps video çekip paylaşırım , detaylı görebilirsiniz :dirol:
100 tl mi ben kılıfa vermem o kadar :D 100 tl eskime payı der kılıfsiz kullanırım. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
100 tl orijinal değilse bir kılıfa verilmesini doğru bulmadım. Telefonu daha büyük göstermesi ise zevk anlayışına bağlı.

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

spigenin mint rengi ben çok beğendim dikkatte çekiyor tavsiye ederim.

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben polonya romunu kullanıyorum ve son 1 haftadir sarj pil ömrü konusunda ciddi bir dusus gördüm. Bu bir hafta içinde cihaza hiçbir sey yüklemedim sadece sarki attim 90-100 tane. Ve lollipopa geçtiğimden beri bayatya ömrüm git gide azaliyordu son bir hafta baya artış gösterdi. Bir çözüm yolu söyleyebilirseniz cok makbule geçer, teşekkürler