- Katılım
- 15 Şubat 2014
- Mesajlar
- 16,701
- Reaksiyon puanı
- 3,278
- Puanları
- 293
Faturaliya geçtim.Faturalimi yoksa normal kontorlu olarakmı aliyorsunuz eger faturasizsa bende geciş yapayım hemen![]()
Faturaliya geçtim.Faturalimi yoksa normal kontorlu olarakmı aliyorsunuz eger faturasizsa bende geciş yapayım hemen![]()
500 dk 1000 sms 2gb internet 25 TL turkcell genc yildiz paket
benim dediğim faturasız kontorlu olarak alina biliyor ben ozellikle faturali kullanmak istemiyorum eski de de yasadıgım tescrubelerden dolayı ama woopsun bu tarifesi cok uygunFaturaliya geçtim.
Katılıyorum .Bende 4gb 1000dk 1000sms e simdi gectimsoz yazip 5555e gonderip sonrada onayladim, 12 ay taahhut verdim yani. Fiyat fatura asimi olmazsa cok iyi ama bakalim artik zaman ne gosterecek.
Ayrica avea net hizi dusuk 2g kadar diyenlere sadece guluyorum, onlarin ki benim gozumde zugurt tesellisi ;-)
Katılıyorum .
Az önce tekrar test yaptım( avea) 23 gayet iyi ttnet kullanıcıları bu hıza bile ulaşamıyor [emoji14]![]()
İstisnalar kaideyi bozmaz.Adsl kullanan demek istediğin herade vdsle gaz vermiyeyim şimdi.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Birinci olarakuslûbuna dikkat et.yav he he
Birinci olarakuslûbuna dikkat et.
2. olarak ttnet te sen 40 mb ı gördün mü onu söyle bana ? Başkalarının gördükleri hızı demiyorum senın gördüğünü diyorum.
Forumdaki 100kişiden 50 si Ttnet kullancısı olark8 mbps i bile zor görürken sen 50 den bahsediyorsun...50 mbite geçersem görürüm.
Forumdaki 100kişiden 50 si Ttnet kullancısı olark8 mbps i bile zor görürken sen 50 den bahsediyorsun...
Aferim diyeyim o zaman ne diyeyim.Beni ilgilendirmiyor onlar ben alıyorum.