farukarslan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadasim cyanogenmod atmis s3 e servisin anlamamasi lazim yani garantide olmali odinle orjinal rom atsak anlarlar mi
Odinle stock rom tmalısınız sayacıda sıfırlamalısınız ozaman anlaşılmaz bişiyArkadasim cyanogenmod atmis s3 e servisin anlamamasi lazim yani garantide olmali odinle orjinal rom atsak anlarlar mi
Sayaci nasil sifirliyoruz hocam ?Odinle stock rom tmalısınız sayacıda sıfırlamalısınız ozaman anlaşılmaz bişiy
Dun her mesaja up up yazan firlama vardı gitti herhalde o
[MENTION=442594]mfunlu[/MENTION]'nun da dünkü fırlama olduğunu düşünüyorum. Yanılma olasılığım düşük. Sunun gibiler niye çok geç uçurulur. Ben surda 1-2 konu hortlatsam ya uyari ya ceza alırım heraldeUcurdular onu.
Mediafire'a girdim. Karşıma mahkeme duvarı çıktı. Niye ki acaba
![]()
512mb ram ekledim şımardı.
Dosya yükleme sitesi nasıl bi sebeple erişime kapatılır onu düşünmekteyim şuan.![]()
benim edepsiz pcim...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
512mb ram ekledim şımardı.
Dosya yükleme sitesi nasıl bi sebeple erişime kapatılır onu düşünmekteyim şuan.
![]()
Hep ayni palavralar.. Ne gördüler acaba sitede.
1.800 yakın zorluklarla bir araya getirdiğim para var. Bir laptop mu alsam acaba yoksa ekran kartına mı yatırsam parayı karar vermek zor. İhtiyacım var ikisine de.![]()
Arkadaki 2 video tamam da üçüncü nasıl oldu?
Lg mi o ?Arkadaki 2 video tamam da üçüncü nasıl oldu?![]()
1 tane youtube 1 tane mx player denedim 3. de telefonun kendi video uygulamasından açtım q slide olarak ama youtube ile q slide video çakıştı.Bende videoyu indirdim birini es ortam yürütücü ile diğerini dolphin player ile çift pencerede açtım 3.yü de q slide videodan açtım o şekilde 3ü de çalıştı ilginç bir şekildeArkadaki 2 video tamam da üçüncü nasıl oldu?![]()
Evet lg g2 ama g3 romu kuruluLg mi o ?
@Vikings önce bi konu açabilirsin mesela![]()