Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
2 yi pc açmayabilir. 1. si 2 tl satılıyo şu an onu almaya çalışıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nediyo bu yaaa :( :( :(
EVArlq.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Vikings

yanlışım yoksa şöyle diyor: Ödeme tamamlanamadı. Kartınızın bilgileri banka tarafından red edilmiş.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
yanlışım yoksa şöyle diyor: Ödeme tamamlanamadı. Kartınızın bilgileri banka tarafından red edilmiş.

Banka hesap kartı fakat üstünde internet ve alışveriş işareti var, nasıl kullanıma açarım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Banka hesap kartı fakat üstünde internet ve alışveriş işareti var, nasıl kullanıma açarım?

Yanlış hatırlamıyorsam banka kartı yada maaş kartlarını kabul etmiyordu steam, kredi kart paypal falan vardı galiba.

Açmak için banka kartınızın bankasını arayıp bilgilerinizi verip internetten kullanıma açmak istiyorum diyecekisiniz onlar yardımcı olurlar.

İnternetten alışveriş olayıda her sitede geçerli olmuyor yanlış hatırlamıyorsam, çünkü alışveriş yaptığınız siteden eskiden dolarla oyun alırdık sonradan tl falan olduda kısaca size şunu derler: kullanıma açık ama alışveriş yapmaya çalıştığınız yer desteklemiyordur vb.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yanlış hatırlamıyorsam banka kartı yada maaş kartlarını kabul etmiyordu steam, kredi kart paypal falan vardı galiba.

Açmak için banka kartınızın bankasını arayıp bilgilerinizi verip internetten kullanıma açmak istiyorum diyecekisiniz onlar yardımcı olurlar.

İnternetten alışveriş olayıda her sitede geçerli olmuyor yanlış hatırlamıyorsam, çünkü alışveriş yaptığınız siteden eskiden dolarla oyun alırdık sonradan tl falan olduda kısaca size şunu derler: kullanıma açık ama alışveriş yapmaya çalıştığınız yer desteklemiyordur vb.

İninal işe yarar mı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kuzey köprüsünün soğutucusunu modifiye ettim ne olucak? görüceğiz...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Bu kartların işe yaramasını istiyorsanız, bankamatik kartı paypal hesabına tanımlayın. Paypal ile alışveriş yapın. ;) bir çok yerden bu şekilde alışveriş yapıyorum bankamatik kartı ile. Yeterki paypal ile ödeme seçeneği olsun sitede.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu kartların işe yaramasını istiyorsanız, bankamatik kartı paypal hesabına tanımlayın. Paypal ile alışveriş yapın. ;) bir çok yerden bu şekilde alışveriş yapıyorum bankamatik kartı ile. Yeterki paypal ile ödeme seçeneği olsun sitede.
Ekli dosyayı görüntüle 9731
RJppPR.png
Hala aynı hata. Babamın kredi karttan hallederim teşekkürler...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Interstellar bi düşmedi gitti anasını satim millet kaç defa izledi ben daha bi kere bile izleyemedim .s

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Interstellar düşük kalite izlenmez yazık olur.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Abim Interstellar izlemek için tadilattaki imax in açılmasını bekliyo :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[video=youtube;zSWdZVtXT7E]https://www.youtube.com/watch?v=zSWdZVtXT7E[/video]
bumudur? lucy saçma değil? umarım beynin %20'ini kullanınca süper asker olurmuş havası...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
şerit led lamba ömrü ne kadardır?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
paul jr. gibi kırıp dökmez 12v üzeri elektrik verip elektrik manyağı yapmazsan 20-30 bin saat ömrü olur...
paul-jr-designs-partners-with-avon-motorcycle-tyres-28780_1.jpg
2 seneye yakın oldu led aydınlatma var evde şuan çok düşük ışık veriyor motorunda sorun yok diyorlar. Ömrü bitmiş olabilir mi acaba bilmiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
2 seneye yakın oldu led aydınlatma var evde şuan çok düşük ışık veriyor motorunda sorun yok diyorlar. Ömrü bitmiş olabilir mi acaba bilmiyorum.

kaç volt veriyor? akımı kaç mA? ve motor değil kabaca güç kaynağı anahtarlamalı tip hafifse tabi...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
kaç volt veriyor? akımı kaç mA? ve motor değil kabaca güç kaynağı anahtarlamalı tip hafifse tabi...
Emin olmamakla tam net görülmüyor 100w yazıyor şuan tam olarak ulaşamadım uzakta motoru direk olarak üçlü fişten elektrik alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...