Wifi çalışıyor ama internet yok

mert0vic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler wifinin bağlı olduğu bilgisayarda wifi adaptörü çalışmıyor görünüyo takılı değil gibi ancak telefondan ve laptoptan aynı wifi ile giriliyo çok garip bi olay yardımcı olabilecek var mı
nAjGM0.jpg

vgXo5v.jpg

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F12 tuşuna basın veya Fn ile beraber basın eger olmazsa diger alternatif F 10 u felan deneyin

mert0vic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
QUOTE=Tuny*;3577843]F12 tuşuna basın veya Fn ile beraber basın eger olmazsa diger alternatif F 10 u felan deneyin[/QUOTE]

Hocam laptop değil fn tuşu Yok
nAjNaR.jpg

PartyPancakes

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, tam olarak yapmanız gereken şey şudur:

Ağ ile Güvenli Modda başlatın,(bilgisayar açılırken F8 yada F11 e basınız )
Tarayıcıya girin,
tarayıcıyı kapatın,
bilgisayarı http://forum.donanimhaber.com/m_58663521/tm.htm#normal olarak başlattan kapatın,
bilgisayarı açın,
tarayıcınız çalışıyor olacaktır. Bu olay benim başıma geçen sene gelmişti %100 çalışıyor.

mert0vic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, tam olarak yapmanız gereken şey şudur:

Ağ ile Güvenli Modda başlatın,(bilgisayar açılırken F8 yada F11 e basınız )
Tarayıcıya girin,
tarayıcıyı kapatın,
bilgisayarı http://forum.donanimhaber.com/m_58663521/tm.htm#normal olarak başlattan kapatın,
bilgisayarı açın,
tarayıcınız çalışıyor olacaktır. Bu olay benim başıma geçen sene gelmişti %100 çalışıyor.

dediklerinizi yaptım Hocam ama işe yaramadı,ethernet kartı yandı sanırım

mert0vic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
USB Adaptör kullanarak sorunu çözebilir miyim beyler

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eski donanımı devre dışı bırakıp mi usb adaptörünü takmalıyım. Nasıl devre dışı bırakılır

Devre dışı bırakmana gerek yok bildiğim kadar ikisi bir arada oluyor ama sen ilk olarak yeni donanımı yükle çalıştığından emin ol sonra eski donanımı devre dışı bırak. Olmadı eski donanımı devre dışı bırakıp yüklersin.

Şu an evdeki usb adaptöle denedim 2 tane birden oluyor 1. si "wi-fi" 2. "wi-fi 2" şeklinde 2 liste çıkıyor win8.1 de win 7 de de benzerdir.