MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Yıkıldım.![]()
Ya sadnahakksd[emoji23]
Yıkıldım.![]()
Peki istanbul bilişim iyi midir telefon konusunda ben ordan lg g2 aldım hala da kullanıyorum ama benim aldığım paralel değildi.ib olunca paralel ithalat olması kesin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/laptop-icin-hdd-ssd-kizak-caddy-sata-to-ide-144045142
bunu alsak msi vr601-049'a uyar mı?
Peki istanbul bilişim iyi midir telefon konusunda ben ordan lg g2 aldım hala da kullanıyorum ama benim aldığım paralel değildi.
Şu Windows 8 de microsoft hesabı açmak gibi zorunlu saçmalıklar olmasa ne iyi olur!
bu 8'de de var? 10'da var kulanırken bişey yaparken ayarlarda sağdaki yerine soldakini tıklayınca outlok hesabı ile açılmaya başladı 10 ekinleştirme için gerekli galiba...
Kodu gir kodu gönder email gir telefona yolla adamı bezdiriyor resmen daha basit şekiller de olabilir ne bilim işte sıkıcı.
Ulusoy'un interneti çok kötüydü.İlk defa otobüste hızlı int ile karşılaştım kimse kullanmiyor herhalde.
Metro suit non-stop Ankara-İstanbul seferi
![]()
Yalın internette sabit bir ücret yok.Hani TT'de aylık sabit bir ücret ödüyoruz ya, Superonline'da da ödüyor muyuz?
Kodu gir kodu gönder email gir telefona yolla adamı bezdiriyor resmen daha basit şekiller de olabilir ne bilim işte sıkıcı.
Ya mail için normalde Windows içerisinde mağaza da uygulama yüklerken Windows hesabı açma kapatma gibi durumlarda sıkıcıgmail buna alıştırdı zaten 2 adımlı güvenlik dert değil.
Ya mail için normalde Windows içerisinde mağaza da uygulama yüklerken Windows hesabı açma kapatma gibi durumlarda sıkıcı
Peki yalın olmayan da ne kadar?Yalın internette sabit bir ücret yok.
Cortana yada sormuşlardı. Windows yine en iyisi diye yırtınıyordu.linux'a özenmiş taklit olduğu çakılmasın diye geliştirmişler root gibi olsun derdinin sonucu.
Bilgim yok pek Superonline sitesinde bakabilirsin.Peki yalın olmayan da ne kadar?
Cortana yada sormuşlardı. Windows yine en iyisi diye yırtınıyordu.![]()
Belki iyi bir çocuk olursan niye olmasın?Arkadaşlar MSİ nvidia gtx780 ti ile gta 5'i full ayarlarda oynayabilir miyim?