Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ingilizce ödevim için acil çeviriye ihityacım var bir cümle sınf Arkadaşlarım günde kaç bardak asitli içecek iciyorlar ?
Kelimelerini biliyorum ama düzenleyemiyorum how many Cups of fizzy drinks my classmates drink a day ? Oldu mu? [MENTION=105823]bt38[/MENTION] :)
Doğrudur :)

Çeviri için başka bi konumuz vardı, oradan sorsan daha iyi olurdu :) herşey burada karışmasın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bu flipboard uygulamasında google+ hesabımı giriş yapamıyorum hesap doğrulanıyor aşamasında bişiyler yanlış gitti diyor hata veriyor uygulamayı kaldırdım kurdum vb işe yaramadı diğer sosyal ağlarım bağlı google+ girişi olmuyor çözüm önerisinde buluncak olan varmı

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bugün hava bir acayip sabahtan beri bir güneş çıkıyor bir kar yağıyor 10 defadır bu döngü devam ediyor :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Paketlerin üzerinde ki yazıların boyutlarını neden bu kadar ufak yaparlar okunmaz bir hale getirirler anlamış değilim. Büyüteçle bakılsa okunmayacak gibi neredeyse

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ve okuyamayınca hayal gücünü geliştirmeye yarıyor biraz kültür biraz da küfür bilgini artırır...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar uzaktan eğitim okuyorum bilgisayar programcılığı bizden aldıkalrı materyal ücreti 575 TL , bu ücret bize verecekleri programların lisansları için değilmi crack yaptırıyorlar birde anlamadım bu işi ?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar uzaktan eğitim okuyorum bilgisayar programcılığı bizden aldıkalrı materyal ücreti 575 TL , bu ücret bize verecekleri programların lisansları için değilmi crack yaptırıyorlar birde anlamadım bu işi ?

İçinde programlarında parasının olması gerek. Crack durumu söz konusu ise şikayet edin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uzun dönem olursa yedek subay olarak yapıyolar

Yedek subay durumunu biliyorum hocam. Örneğin ben şubeye gittim. Dediler ki uzun dönem yapacaksın. Ama ben 4 yıllık mezunum. Yani 4 yıl bitirenin kısa dönemi garanti değil değil mi? Uzun dönem de gelebilir. Duruma göre.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
uzun dönem olman daha iyi olabilir kısa dönem olucan onbaşı olcan sonra çavuş birde bakmışsın yemekhane çavuşu olmuşsun nöbetçileri doldur boşalt yaparken konuşanlara susması için onu bunu bırakın namlu bidona derken bulursun kendini ...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yedek subay durumunu biliyorum hocam. Örneğin ben şubeye gittim. Dediler ki uzun dönem yapacaksın. Ama ben 4 yıllık mezunum. Yani 4 yıl bitirenin kısa dönemi garanti değil değil mi? Uzun dönem de gelebilir. Duruma göre.
Kısa dönem garanti değil, ihtiyaca göre uzun dönem(yedek subay) da çıkabilir

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2 damla kar yağınca dışarı çıkıp azcik birşey biriken karin içine edenler.. Sizle sonra goruscem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...