Hazır görmüşken sorayım laptop bakıyorum oyun için ama söyle i7 işlemcili boostsuz en az 2 GHz işlemcisi olan bi tane![]()
Bütçe ne kadar ?
Hazır görmüşken sorayım laptop bakıyorum oyun için ama söyle i7 işlemcili boostsuz en az 2 GHz işlemcisi olan bi tane![]()
Bütçe ne kadar ?
2000-2500
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR
Kesinlikle monster almalısın, pişman etmiyor
DoğrudurIngilizce ödevim için acil çeviriye ihityacım var bir cümle sınf Arkadaşlarım günde kaç bardak asitli içecek iciyorlar ?
Kelimelerini biliyorum ama düzenleyemiyorum how many Cups of fizzy drinks my classmates drink a day ? Oldu mu? [MENTION=105823]bt38[/MENTION]![]()
http://www.vatanbilgisayar.com/casp...26ghz-4gb-500gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION], abi gasper caspere döner gibi görünüyor. Adam olmaya başlamışlar mı ne![]()
yok gasperdan sakız alınmaz vezzy200 ile bağlıyım modeme hangi modemin lanı bozulur? huawei hg253s yada tp-link tf3200 bozuk...
Olsun abi biraz insafa gelmiş gibiler şimdilik hoş karşılayalım. Hiç ummadığım adamlar önermeye başlamış bu laptobu
Genelde kısa dönem düşüyor4 yıllık üni'den mezun olan kişide uzun dönem askerlik yapabiliyor mu? Herkese kısa dönem olmuyor mu?
Bugün hava bir acayip sabahtan beri bir güneş çıkıyor bir kar yağıyor 10 defadır bu döngü devam ediyor![]()
Okunmasın diye.Paketlerin üzerinde ki yazıların boyutlarını neden bu kadar ufak yaparlar okunmaz bir hale getirirler anlamış değilim. Büyüteçle bakılsa okunmayacak gibi neredeyse
ve okuyamayınca hayal gücünü geliştirmeye yarıyor biraz kültür biraz da küfür bilgini artırır...
Uzun dönem olursa yedek subay olarak yapıyolar4 yıllık üni'den mezun olan kişide uzun dönem askerlik yapabiliyor mu? Herkese kısa dönem olmuyor mu?
Arkadaşlar uzaktan eğitim okuyorum bilgisayar programcılığı bizden aldıkalrı materyal ücreti 575 TL , bu ücret bize verecekleri programların lisansları için değilmi crack yaptırıyorlar birde anlamadım bu işi ?
Uzun dönem olursa yedek subay olarak yapıyolar
Kısa dönem garanti değil, ihtiyaca göre uzun dönem(yedek subay) da çıkabilirYedek subay durumunu biliyorum hocam. Örneğin ben şubeye gittim. Dediler ki uzun dönem yapacaksın. Ama ben 4 yıllık mezunum. Yani 4 yıl bitirenin kısa dönemi garanti değil değil mi? Uzun dönem de gelebilir. Duruma göre.
Nereye edebilirim, bencede o kadar para alıyorsa vermesi lazım .İçinde programlarında parasının olması gerek. Crack durumu söz konusu ise şikayet edin.
.
Nereye edebilirim, bencede o kadar para alıyorsa vermesi lazım .
Nereye edebilirim, bencede o kadar para alıyorsa vermesi lazım .
Ankara üniversitesiHangi üniversite? lisanlı olanlarında 1 yıl gibi bir süresi vardır kesin.
16:11'de ne yazıyordu?