Widget Ez WeatherDostum biraz fazla olacak ama launcher,weather widget,icon pack ve wallpaper in isimlerini öğrenebilir miyim ?![]()
Widget Ez WeatherDostum biraz fazla olacak ama launcher,weather widget,icon pack ve wallpaper in isimlerini öğrenebilir miyim ?![]()
Ez weather ve temalarindan biri, miui 6 launcher theme, walpaper icin ise Zedgeye xiaomi redmi yaziyoruzDostum biraz fazla olacak ama launcher,weather widget,icon pack ve wallpaper in isimlerini öğrenebilir miyim ?![]()
Toplamda 3-5 tane kişiselleştirme temasi kullanıyorum aslında standartHocam sizin telefona neyapsan yakışıyor yav. Müthiş bi tema-ikon zevkiniz var.
için pack adı öğrenebilir miyim
Lumos icon packiçin pack adı öğrenebilir miyim
Rootsuz android hmm.. Öyle bisey yasamadimSiz telefonu root lu mu kullanıyorsunuz?
Abi cok haklısın da samsung knox arttimi Ayvayi yedin demektir. Yoksa root nefes hava telefon için öf samsung ne olur yani root yapsak ta knox artmasa :/Rootsuz android hmm.. Öyle bisey yasamadim![]()
T50 candir yaAbi cok haklısın da samsung knox arttimi Ayvayi yedin demektir. Yoksa root nefes hava telefon için öf samsung ne olur yani root yapsak ta knox artmasa :/
Ciddimisin?T50 candir yaadamlar sitesinde root bir haktir yazmis daha ne olsun
![]()
Knox'u root'dan önce yok edeceksin, sonra root basacaksın.Abi cok haklısın da samsung knox arttimi Ayvayi yedin demektir. Yoksa root nefes hava telefon için öf samsung ne olur yani root yapsak ta knox artmasa :/
Üstteki saat widgeti Alosun altlar da ikonlari ama havayı bilmiyorum twitter'dan [MENTION=271315]vertu[/MENTION]mus_XDA adlı gelistiriciye sorabilirsinArkadaşlar şu widgetı nasıl yapabilirim?
![]()
Evet adı da Holozoop widget imiş teşekkürlerÜstteki saat widgeti Alosun altlar da ikonlari ama havayı bilmiyorum twitter'dan [MENTION=271315]vertu[/MENTION]mus_XDA adlı gelistiriciye sorabilirsin![]()
Rom attin dimi kardesim yoksa bendeki note 3 4.4.2 KitkatGalaxy Note 3 Android Lollipop
![]()
Evet fakat bu orjinal rom Rusya'ya çıkmış olan stok rom yani custom rom değil gayet akıcı ve stabilRom attin dimi kardesim yoksa bendeki note 3 4.4.2 Kitkat
Rom konusunda tam bilgim olmadigi icin Kitkat la devam edip Gelmesi beklicemEvet fakat bu orjinal rom Rusya'ya çıkmış olan stok rom yani custom rom değil gayet akıcı ve stabil![]()
En iyisini yaparsın bilgin olsaydı konu açmıştım samsung bölümüne oradan bakarak yapardınRom konusunda tam bilgim olmadigi icin Kitkat la devam edip Gelmesi beklicem![]()