Merhaba arkadaşlar, HTC Nne M8 cihazımı Türkiye'de çıktığı ilk gün Turkcell'den aldım. HTC One X cihazından başlayarak HTC kullanıcısıyım ve cihazlardan çok memnunum. HTC de yaşanılan tek sorun aksesuar tedariği.İnternet üzerinden mobil aksesuar satışı gerçekleştiren bir firmanın sahibiyim.Örneğin satmak için orijinal ürün bulmakta zorlanıyoruz, Çin pazarı ürün konusunda sorun yok fakat çeşitlilik az.Umarım ülkemizde HTC telefonları hak ettikleri değere ulaşırlar da her şey çok daha güzel olur.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Isınma konusu özellikle oyunlarda, yüksek kaynak kullanımından dolayı normaldir.Isı ölçen programlar var, örneğin clean master.Programı kullanarak işlemci ısısını ölçebilir, ısıyı yükselten programları sonlandırabilirsin.
Ama yinede içini rahatlatmak istiyorsan cihazını garantide servise gönderebilirsin, çok yüksek ihtimal ile birşeyi yok diyerek geri gönderirler.
Cevap icin tesekkur ederim. Ama internette gezerken bile isiniyor. Oyle cok uygulamada yuklu degil. Cihaz yeni yoracak bisi yapmadim. Garantiye gondersem kasa uzerinde bi zorlama izi falan kalir mi acaba o dusunduruyor beni en cok