HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samcro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, HTC Nne M8 cihazımı Türkiye'de çıktığı ilk gün Turkcell'den aldım. HTC One X cihazından başlayarak HTC kullanıcısıyım ve cihazlardan çok memnunum. HTC de yaşanılan tek sorun aksesuar tedariği.İnternet üzerinden mobil aksesuar satışı gerçekleştiren bir firmanın sahibiyim.Örneğin satmak için orijinal ürün bulmakta zorlanıyoruz, Çin pazarı ürün konusunda sorun yok fakat çeşitlilik az.Umarım ülkemizde HTC telefonları hak ettikleri değere ulaşırlar da her şey çok daha güzel olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Isınma konusu özellikle oyunlarda, yüksek kaynak kullanımından dolayı normaldir.Isı ölçen programlar var, örneğin clean master.Programı kullanarak işlemci ısısını ölçebilir, ısıyı yükselten programları sonlandırabilirsin.
Ama yinede içini rahatlatmak istiyorsan cihazını garantide servise gönderebilirsin, çok yüksek ihtimal ile birşeyi yok diyerek geri gönderirler.

Cevap icin tesekkur ederim. Ama internette gezerken bile isiniyor. Oyle cok uygulamada yuklu degil. Cihaz yeni yoracak bisi yapmadim. Garantiye gondersem kasa uzerinde bi zorlama izi falan kalir mi acaba o dusunduruyor beni en cok :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Telefonu 3 - 4 aydir kullaniyorum. Her konuda memnunum. Hiz, isinma, batarya konusunda en ufak sikinti olmadi. Ses kalitesi konusunda emin olun hicbir telefon yanina yanasamaz. Internette ozellikle kamerasina laf atanlar var. Kullanmadan bakmadan camur atiyorlar. Birde kamerasi 4mp degil 4 UP. Hala aradaki farki bilmeyip salliyorlar. Gidin teknoloji magazasina gorun,test edin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
27'sinde güncelleme geleceği söyleniyor, bakalım..

aslanmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Telefonumu Çin'den aldım. Bu arada çakma falan değil onu söyliyim. Alt hoparlör ile cam arasında dışarıdan belli olmayan ama el ile dokunulduğunda hissedilebilen yükselti farkı var (Cam daha yüksek). Önceki Tel'i (M8) Çin'e geri gönderdim benzer sorunları var diye fakat aynı sorun bu yenisinde de mevcut. Bir de "Duo Camera" nın özelliklerini kullanamıyorum (UFocus, Dimension Plus, vs.). "Duo Camera engelleniyor tüm lenslerin açık olduğundan emin olun" diye bir mesaj geliyor kameradayken elimi kameraya yaklaştırmasam da :huh:. Kasa ile ilgili bir sorun olabilir mi? Bundan önce HTC One M7 kullanmıştım. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Telefonumun bunlar haricindeki performansı çok iyi herkese tavsiye ederim. Kusura bakmayın destan gibi oldu :biggrin:. Cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :thumbup:.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İyi günler. Telefonumu Çin'den aldım. Bu arada çakma falan değil onu söyliyim. Alt hoparlör ile cam arasında dışarıdan belli olmayan ama el ile dokunulduğunda hissedilebilen yükselti farkı var (Cam daha yüksek). Önceki Tel'i (M8) Çin'e geri gönderdim benzer sorunları var diye fakat aynı sorun bu yenisinde de mevcut. Bir de "Duo Camera" nın özelliklerini kullanamıyorum (UFocus, Dimension Plus, vs.). "Duo Camera engelleniyor tüm lenslerin açık olduğundan emin olun" diye bir mesaj geliyor kameradayken elimi kameraya yaklaştırmasam da :huh:. Kasa ile ilgili bir sorun olabilir mi? Bundan önce HTC One M7 kullanmıştım. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Telefonumun bunlar haricindeki performansı çok iyi herkese tavsiye ederim. Kusura bakmayın destan gibi oldu [emoji3]. Cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler [emoji106].
Garanti varsa gönder yoksa ve kullanımını engellemiyorsa öyle kullanmaya devam et.
Çünkü cihaz tamiri çok zor bir cihaz. O güzelim kasa açılırsa bir daha asla eskisi gibi olmaz bence..

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sizce su dönemlerde m7 almak mantıklı mı ? Ayrica piyasada m7 bulmak neden zorlasti ? Teknosa media markt gibi yerlerde stokta yok internet sitelerinde nadir gitti gidiyorda zor bulunuyor neden ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar sizce su dönemlerde m7 almak mantıklı mı ? Ayrica piyasada m7 bulmak neden zorlasti ? Teknosa media markt gibi yerlerde stokta yok internet sitelerinde nadir gitti gidiyorda zor bulunuyor neden ?
Onun sebebi S4 ve G2'nin hala piyasada bulunması.

Halbuki one'ın stabilitesi ve donanımıyla G2'ye denk, S4'ü ezici bir şekilde yok eder.

2. El fiyatları gayet tatminkar. Bakmakta fayda var.

Not, G2 kötü mü hayır tabiki de değil. Sadece stabilite anlamında one'ı geçemiyor.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya zaten one m7 nin üstün oldugu kesin. Merak ettiğim ustun ve hala alicisi olan cihaz neden bulunmakta zorlaniliyor ? Neden stokta yok ? 2. El e de güvenemiyorsun ki. Bu arada sey sorcam ya bilmedigimden soruyorum htc nin Türkiyede mağazasi var mi ? Sony samsung gibi falan

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya zaten one m7 nin üstün oldugu kesin. Merak ettiğim ustun ve hala alicisi olan cihaz neden bulunmakta zorlaniliyor ? Neden stokta yok ? 2. El e de güvenemiyorsun ki. Bu arada sey sorcam ya bilmedigimden soruyorum htc nin Türkiyede mağazasi var mi ? Sony samsung gibi falan

Bu arada sunu belirteyim m7 nin tasarimi m8 den daha cok hosuma gidiyor

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Dostum sana verdiğim linki incele.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Şu klavyede ı, ö, ç gibi harfler yok. Klavye ayarlarından Türkçe yapıyorum yine de düzelmiyor. Var mıdır bir ayarı bunun ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Maalesef ayarı bulunmuyor. Alternatif klavye kullanmanızı tavsiye ederim hocam.

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 güncellemesi geldi şu an indiriyorum bakalım nasılmış..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M8 HTC__M27 yani Türkiye için Lollipop güncellemesi yayınlandı arkadaşlar. İndirebilirsinlz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hadi hayırlısı. 780 MB. Yükleyenlerden ilk incelemeleri alalım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
M8'i 5.0 güncellemesindeki durumuna göre almayı düşünüyorum. Bazı telefonlar bu tür güncellemelerden olumsuz etkileniyor, kaldıramıyor, donma sorunuyla vs karşılaşıyor. Örneğin LG G3'ün 5.0 sonrası kullanıcı yorumlarına baktım durum içler acısı :)

İndirenler görüşlerini belirtirse sevinirim.

contempt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yükleyen yokmu yorum alsak şu an bende indirmeye başladım

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben yükleyemedim henüz bana gelmedi 😢😢

volkan_shen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba! Güncelleme ile gelen yenilik sadece performans diyebilirim. Ama ciddi anlamda gözle görülür biçimde hissedilebilir bir farklılıktan bahsediyorum performans konusunda. Buna gerçekten sevindim. Ancak performans batarya ilişkisini ilerleyen günlerde inceleyeceğim. Üzüldüğüm nokta ise; görsellik açısından HTC nin bu güncelleme ile beraber Sense 7 arayüzünü de sunmasını bekliyordum. Umarım HTC bu güzelliği de bize yapar. O zaman tam bir güncelleme almış olduğumuzu hissederiz artık

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba! Güncelleme ile gelen yenilik sadece performans diyebilirim. Ama ciddi anlamda gözle görülür biçimde hissedilebilir bir farklılıktan bahsediyorum performans konusunda. Buna gerçekten sevindim. Ancak performans batarya ilişkisini ilerleyen günlerde inceleyeceğim. Üzüldüğüm nokta ise; görsellik açısından HTC nin bu güncelleme ile beraber Sense 7 arayüzünü de sunmasını bekliyordum. Umarım HTC bu güzelliği de bize yapar. O zaman tam bir güncelleme almış olduğumuzu hissederiz artık
M9 çıkmadan sense güncellemesini veremez.
Hatta çıktıktan birkaç ay sonra verebilir.

volkan_shen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sense 7 yi henüz çıkmamış olan bir telefonda deneyemecekleri için...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk telefonum ericsson gf337 ve orta okuldan bu yana 300 geçkin telefon değitirmemden dolayı bu telefon işlerinden biraz anlarım :) Gördüğüm kadarıyla, çoğu arkadaşımız fiyatından dolayı kendini uvutmuş, nokia 3310 kullanırlarsa donma yaşamazlar :) bir m8 kullanıcısı olarak konuşuyorumki,cihaz çok stabil ve tasarımı gerçekten çok iyi. cihazın sadece tek beyenmediğim özelliği benim için oled ekran olmayışı. cpu ve gpu ya gelince, oyun performansında hiç ne bir kasma ne bir donma yaşadım (tabi sonuçta donanım üreticileride ekmek yiyicek ve programcılara daha yüklü uygulamalar ve oyunlar tasarlatıcaklar) günümüzün cihazları arasında gerçekten kayda değer bir cihaz. Keşke su geçirmez ve parmak izi okuma özelliğide olsaydı diye aklımdan geçmiyo değil. Cihazın micro sd kart yuvası, iğne yardımıyla çıktığından bazen zorluk çekiyorum, kart okuyucusundan daha hızlı birşeyler aktarmak için.

volkan_shen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CorvoAttano pazarlama stratejisi açısından HTC dediğin gibi yapabilir ama benim tahminim HTC nin üst düzey telefonlarının sense7 arayuzunu aynı anda alacağı konusunda