Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Xxxxxxxxxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar..Ben Note 4 Kullaniyorum..Lakin Group Play Yok...Play Storeden de Yukleye Bilmiyorum...Bu Sorun Herkestemi Var?

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resimlere girince ve Onun dışında arada samsung galaxy durduruldu hatası almaya başladım ne yapmam gerek

Merhabalar..Ben Note 4 Kullaniyorum..Lakin Group Play Yok...Play Storeden de Yukleye Bilmiyorum...Bu Sorun Herkestemi Var?

Cihazı bir samsung bayisine götürüp Smart isimli özel bilgisayarlara bağlayın. Bu bilgisayarlar aslen android güncellemeleri için fakat cihazın romunu yenilemek faydalı olabilir. İşlem veri kaybına yol açmıyor bu konuda içiniz rahat olsun. Her iki sorunu da çözeceğini umuyorum

demiralit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kullanıcılar olarak , note 4 şebeke sorunu var diyorlar , yaşayan var mı ?
ayrıca Turkcell'in sattığı Note 4 işlemcisi exynoss mu snapdragon mu ? özelliklerinde yazan işlemci şu şekilde : "1.9GHz Octa Core (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad Core)"

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar kullanıcılar olarak , note 4 şebeke sorunu var diyorlar , yaşayan var mı ?
ayrıca Turkcell'in sattığı Note 4 işlemcisi exynoss mu snapdragon mu ? özelliklerinde yazan işlemci şu şekilde : "1.9GHz Octa Core (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad Core)"
Türkiye se satılan tüm samsung tr garantili cihazlar (note 4 ) Exynos işlemcili. Şebeke problemim de yok.avea ile bile 20 Mbps üzeri internet kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
şebeke problemi kesilen simlerde oluyor orjinal micro sim olunca sorun olmaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
şebeke problemi kesilen simlerde oluyor orjinal micro sim olunca sorun olmaz.
Benim sim kartım normal kart ti mikro ya kesildi sonra evde kendim nano sim kart yaptım hala sorun yaşamıyorum nano sim kartı note 4 é taktım ufak ama sorunsuz kullanıyorum hiçbir şebeke sorunu da yaşamadım.

demiralit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala sebeke problemi var mi diye soruyorlar :)

altı aydır teknolojiden uzak duruyordum :blush: note 4 inceleme videosu altına da elemanın biri o yorumu yapınca araştırdım sıkıntılar filan okuyunca aklıma takılmasın dedim

Reaksiyon puanı
16,128
Benim sim kartım normal kart ti mikro ya kesildi sonra evde kendim nano sim kart yaptım hala sorun yaşamıyorum nano sim kartı note 4 é taktım ufak ama sorunsuz kullanıyorum hiçbir şebeke sorunu da yaşamadım.

çok eski simlerde sorun oluyormuş hiç kesmedik.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=53126]demiralit[/MENTION]

Kesinlikle sebeke sorunu yok telefonda.

Reaksiyon puanı
16,128
note4're sorun yok ama bizim huawei hg252s sorunlu gt-s5360 bile daha istikrarlı olur...
telefonun çekip çekmemesi fiziki koşıllara da bağlı bina yapısında perde beton fazla kullanılmışsa bu sorun olabilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
teşekkürler hocam
Hatta şimdi ölçüm yaptım değerler yine aynı 15 altına hiç inmedi .
Az önce yaptığım test en üste
853713e7ab96120a5b87e448b4fb178b.jpg

demiralit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ukt videosu bir yana sizler daha uzun süredir kullanıyorsunuz batarya performansı hakkını veriyor mu 3220 mAh 'ın

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
ukt videosu bir yana sizler daha uzun süredir kullanıyorsunuz batarya performansı hakkını veriyor mu 3220 mAh 'ın
Sabah %100 du suan 45 . Gün içerisinde rahat 1 saat konuşma yapıyorum sürekli whatsapp ve sosyal ağlar sabah 100 den aksam à kadar genelde 20 ile 40 arası kalıyor. Hiç bir günde yarıda sarjimin bittiğini görmedim .Şunu belirteyim oyun sadece clan of clans oynuyorum günde 30 dk ortalama o kadar başka oyun oynamıyorum.

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evde ttnet fiber kullanıyoruz, oyun oynarken sunucu bağlantısı kesildi tekrardan bağlanamayınca wifiyi kapatıp mobil veriyi açtım gayet rahat bir şekilde oynadım. :) Konumla alakalı bir neden yoksa gayet temiz sinyal gücü ara sıra tek dişe düştüğünde bile çatır çatır bağlanıyor maşallahı var cihazın :) :) :)

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bu şebeke sorununu cihazı olmayanlar yaşıyor herhalde cihazı kullanıpta şebeke sorunu yaşıyorum diye yazan olmadı cihazda sorun yok gayet güzel çalışıyor

Reaksiyon puanı
16,128
853713e7ab96120a5b87e448b4fb178b.jpg

benim dark evopad 3g m7220 hiç bu hızlara ulaşamadı turkcell hat var H+ çekse bile bu gazulet tablet beni sevmiyor galiba...

Reaksiyon puanı
16,128
Bu h+ üç taşıyıcılı olayı mı oluyor?

HSDPA + çift taşıyıcı oluyor 3 taşıyıcılı daha yok T50'de olcakmış yada 4G LTE olan cihazlarda oluyor galiba net bir bilgi yok eğer 3 taşıyıcılı hikayesi hali hazırda 42,3mbps olanları da etkilerse süper olucak.

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı alalı 20 gün oldu az önce şebeke çekimiminde sıkıntı yaşadım WCDMA/GSM (otamatik bağlntı) da ve sadece WCDMA da tek çizgi çekiyor ve bazen hiç çekmiyor internete bağlanması çok yavaşladı clash of clans oyununu bile çok geç açıyor bu arada istanbul da tüm operatörlerin çok iyi derecede çektiği bir yerdeyim nokia n8 e takılı olan avea hattım 3 çizgi çekiyor yani note 4 deki turkcell den daha iyi siz hangi bağlantıyı kullanmamı önerirsiniz????

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
benim dark evopad 3g m7220 hiç bu hızlara ulaşamadı turkcell hat var H+ çekse bile bu gazulet tablet beni sevmiyor galiba...
Senin tablet biraz eski kafalı kaldı hani şu internetten birşey mi alınır diyen dedeler var ya aynı onlar gibi :D

Reaksiyon puanı
16,128
Senin tablet biraz eski kafalı kaldı hani şu internetten birşey mi alınır diyen dedeler var ya aynı onlar gibi :D

7/24 radyonom efsane'yi netd.com'dan çalmaya mahküm oldu şarjı takılı günde 3-3,5gb internet harcıyor bu ay sadece o 45,8gb harcadı.

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler selam ben de note 4 almayı düşünüyorum ama cihaz üzerinde soyulma söylentileri var ne dersiniz sizce doğru mudur bu kadar para vericez açıkcası merak ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxy durduruldu problemi sorusuna veridiginiz yanit icin tesekkur ederim. Nisantasindaki samsung a gittim fakat ilgili arkadaslar bu haftaici orada olucaklarmis yardimci olamadilar. Telefonu yedekleyip gelmemi soylediler bakalim. Sorunu cozerlerse yazarim