Xxxxxxxxxxx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar..Ben Note 4 Kullaniyorum..Lakin Group Play Yok...Play Storeden de Yukleye Bilmiyorum...Bu Sorun Herkestemi Var?
Linkte yeterince açıklama mevcuttur aradığını linkte bulabilirsinGroup play ne oluyor?
Resimlere girince ve Onun dışında arada samsung galaxy durduruldu hatası almaya başladım ne yapmam gerek
Merhabalar..Ben Note 4 Kullaniyorum..Lakin Group Play Yok...Play Storeden de Yukleye Bilmiyorum...Bu Sorun Herkestemi Var?
Türkiye se satılan tüm samsung tr garantili cihazlar (note 4 ) Exynos işlemcili. Şebeke problemim de yok.avea ile bile 20 Mbps üzeri internet kullanıyorum.arkadaşlar kullanıcılar olarak , note 4 şebeke sorunu var diyorlar , yaşayan var mı ?
ayrıca Turkcell'in sattığı Note 4 işlemcisi exynoss mu snapdragon mu ? özelliklerinde yazan işlemci şu şekilde : "1.9GHz Octa Core (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad Core)"
Benim sim kartım normal kart ti mikro ya kesildi sonra evde kendim nano sim kart yaptım hala sorun yaşamıyorum nano sim kartı note 4 é taktım ufak ama sorunsuz kullanıyorum hiçbir şebeke sorunu da yaşamadım.şebeke problemi kesilen simlerde oluyor orjinal micro sim olunca sorun olmaz.
Hala sebeke problemi var mi diye soruyorlar![]()
Benim sim kartım normal kart ti mikro ya kesildi sonra evde kendim nano sim kart yaptım hala sorun yaşamıyorum nano sim kartı note 4 é taktım ufak ama sorunsuz kullanıyorum hiçbir şebeke sorunu da yaşamadım.
teşekkürler hocamTürkiye se satılan tüm samsung tr garantili cihazlar (note 4 ) Exynos işlemcili. Şebeke problemim de yok.avea ile bile 20 Mbps üzeri internet kullanıyorum.
Hatta şimdi ölçüm yaptım değerler yine aynı 15 altına hiç inmedi .teşekkürler hocam
Hatta şimdi ölçüm yaptım değerler yine aynı 15 altına hiç inmedi .
Az önce yaptığım test en üste
Sabah %100 du suan 45 . Gün içerisinde rahat 1 saat konuşma yapıyorum sürekli whatsapp ve sosyal ağlar sabah 100 den aksam à kadar genelde 20 ile 40 arası kalıyor. Hiç bir günde yarıda sarjimin bittiğini görmedim .Şunu belirteyim oyun sadece clan of clans oynuyorum günde 30 dk ortalama o kadar başka oyun oynamıyorum.ukt videosu bir yana sizler daha uzun süredir kullanıyorsunuz batarya performansı hakkını veriyor mu 3220 mAh 'ın
Evde ttnet fiber kullanıyoruz, oyun oynarken sunucu bağlantısı kesildi tekrardan bağlanamayınca wifiyi kapatıp mobil veriyi açtım gayet rahat bir şekilde oynadım.arkadaşlar kullanıcılar olarak , note 4 şebeke sorunu var diyorlar , yaşayan var mı ?
ayrıca Turkcell'in sattığı Note 4 işlemcisi exynoss mu snapdragon mu ? özelliklerinde yazan işlemci şu şekilde : "1.9GHz Octa Core (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad Core)"
Hatta şimdi ölçüm yaptım değerler yine aynı 15 altına hiç inmedi .
Az önce yaptığım test en üste![]()
Bu h+ üç taşıyıcılı olayı mı oluyor?benim dark evopad 3g m7220 hiç bu hızlara ulaşamadı turkcell hat var H+ çekse bile bu gazulet tablet beni sevmiyor galiba...
Bu h+ üç taşıyıcılı olayı mı oluyor?
Senin tablet biraz eski kafalı kaldı hani şu internetten birşey mi alınır diyen dedeler var ya aynı onlar gibibenim dark evopad 3g m7220 hiç bu hızlara ulaşamadı turkcell hat var H+ çekse bile bu gazulet tablet beni sevmiyor galiba...
Senin tablet biraz eski kafalı kaldı hani şu internetten birşey mi alınır diyen dedeler var ya aynı onlar gibi![]()
Obez tablet7/24 radyonom efsane'yi netd.com'dan çalmaya mahküm oldu şarjı takılı günde 3-3,5gb internet harcıyor bu ay sadece o 45,8gb harcadı.
Obez tablet![]()