mm kardeş ben htc one e8 mi lg g2 mi dedim sen m8 diyosun![]()
Kardesim m8 kullanicilari konusunda yazdigin icin bende yanlislikla e8 yazdin sandim

mm kardeş ben htc one e8 mi lg g2 mi dedim sen m8 diyosun![]()
Merhaba arkadaslar. Telefonumda az biraz isinma hissediyorun garantiye gondermeyi dusunuyorum ama acaba kasa acikligi, zorlama vs. gibi kalici izler kalir ustunde seklinde endiselerim var. Sizin fikrinizi alabilirmiyim.tesekkurler.
Yok yok öyle bi olayim yokReklam panolarına çıkartma yapmayacaksanız eğer, kamerası sizi tatmin edecektir. Özellikle duo camera.
Evet inceleyip görmeniz lazım daha iyi olur.Yok yok öyle bi olayim yok![]()
Ama ultra piksel diolar ama öyle degl.cokta guzel cekmior diolarda.eniyisi ben buyuk marketlerde inceleyim bi cok tesekkur ederim![]()
Ecem hanim konuyla alakali degil ama.genel anlamda memnunmusunuz.bi karanlikta birde aydinlikta foto cekip atarmisiniz zahmet olmazsaTuş kilidini açtığımda karşıma reklam çıkıyor. Neden olur ki bu?
Ecem hanim konuyla alakali degil ama.genel anlamda memnunmusunuz.bi karanlikta birde aydinlikta foto cekip atarmisiniz zahmet olmazsa
Araştırmak lazım. Bir şey bulursam paylaşırım.Bende öyle yaptım ilkten ama paspasın altına toz atmaya benziyor.. Sonuçta sürekli doluyor telefona ve saçma sapan gereksiz resimleri kaydetmesi Hoş değil. Bi çözümü olması lazım
Teknik Servisi aramıştım bu sorunu ilk kez sizden duyuyoruz demişlerdi.. Bende bakıyorum çözümünü bulursam yazarım teşekkürler
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim dediğini aynen uyguladım maalesef bende bi değişiklik olmadı
Ecem hanim konuyla alakali degil ama.genel anlamda memnunmusunuz.bi karanlikta birde aydinlikta foto cekip atarmisiniz zahmet olmazsa
Hmmm tamam tesekkur ederimArkadaşım.kesinlikle fotoğraf kalitesi tatminkar.eleştirilere aldanma çoğu fan mantığı eleştirileri.inanılmaz makro çekimi var.karanlık çekimi ise hiç ummadığımız kadar iyi.ama sakin yalnış anlama hiçbir cihaz zifiri karanlıkta foto çekmez.ancak yakın mesafeyi flash ile çeker.bu cihaz diğer yüksek pixelli cihazların oldukça los ışıkta kararttığı ortamı gözünüzün gördüğü gibi çekiyor.bazen dahada aydınlık çekiyor.fırsat bulursam çekip yollarim.gece çekimine bayıldım ben.