HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar M8 den wifi direct yada nfc ile paylaşım yapmanın yolu var mı nfc deneyince m8in ekranı sönüyor o kadar wifi direct başka cihazı görüyor ama başka cihaz bunu görmüyor ve de paylaşım yapamıyorum. bilgisi olanlar yorum yazarsa sevinirim teşekkürler.

akalin.kerem

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, HTC Nne M8 cihazımı Türkiye'de çıktığı ilk gün Turkcell'den aldım. HTC One X cihazından başlayarak HTC kullanıcısıyım ve cihazlardan çok memnunum. HTC de yaşanılan tek sorun aksesuar tedariği.İnternet üzerinden mobil aksesuar satışı gerçekleştiren bir firmanın sahibiyim.Örneğin satmak için orijinal ürün bulmakta zorlanıyoruz, Çin pazarı ürün konusunda sorun yok fakat çeşitlilik az.Umarım ülkemizde HTC telefonları hak ettikleri değere ulaşırlar da her şey çok daha güzel olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaslar. Telefonumda az biraz isinma hissediyorun garantiye gondermeyi dusunuyorum ama acaba kasa acikligi, zorlama vs. gibi kalici izler kalir ustunde seklinde endiselerim var. Sizin fikrinizi alabilirmiyim.tesekkurler.

Isınma konusu özellikle oyunlarda, yüksek kaynak kullanımından dolayı normaldir.Isı ölçen programlar var, örneğin clean master.Programı kullanarak işlemci ısısını ölçebilir, ısıyı yükselten programları sonlandırabilirsin.
Ama yinede içini rahatlatmak istiyorsan cihazını garantide servise gönderebilirsin, çok yüksek ihtimal ile birşeyi yok diyerek geri gönderirler.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Htc m8 hakkindaki sikayetleriniz nelerdir.beni fotograf kalitesi dusunduruyorda.samsung note 3gibi guzel cekiormudur.karsilastirma yapma imkanim olmadida hic.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Reklam panolarına çıkartma yapmayacaksanız eğer, kamerası sizi tatmin edecektir. Özellikle duo camera.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Reklam panolarına çıkartma yapmayacaksanız eğer, kamerası sizi tatmin edecektir. Özellikle duo camera.
Yok yok öyle bi olayim yok :)
Ama ultra piksel diolar ama öyle degl.cokta guzel cekmior diolarda.eniyisi ben buyuk marketlerde inceleyim bi cok tesekkur ederim :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tuş kilidini açtığımda karşıma reklam çıkıyor. Neden olur ki bu?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihazından yüklü olan bir uygulama ile alakalı olabilir.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Tuş kilidini açtığımda karşıma reklam çıkıyor. Neden olur ki bu?
Ecem hanim konuyla alakali degil ama.genel anlamda memnunmusunuz.bi karanlikta birde aydinlikta foto cekip atarmisiniz zahmet olmazsa

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ecem hanim konuyla alakali degil ama.genel anlamda memnunmusunuz.bi karanlikta birde aydinlikta foto cekip atarmisiniz zahmet olmazsa
ec19225548c6ac62705f29fb5e545b14.jpg

b69ee2e592310fae745c8e70ff608dff.jpg

Bunlar m8 ile çekilmiş instagram hesabıma ait fotolar. 1.fotoğraf göründüğünden daha karanlık bir ortamda idi ancak Ultrapixel teknolojisi bu olsa gerek. 😅
Fotoğrafın orijinal hali.
0c3e71c8034b024ee3a50c1ea6ad4b92.jpg

imdatakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bir sorunum var böyle bi sorunla karşılaşan veya çözümünü bile var mı? ınstamessage, Tango vs gibi yada oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum çeşitli app lerin ön belleklerini image lerini sürekli telefona kaydediyor çıldırtacak noktaya getirdi

7e36e2e1f9e7eaa12fae15010923ae5c.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bunu otomatik yapıyor maalesef bende bir çözümünü bulamadım. 😢

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Samsungdada vardi o.hesaplardan senkroszyonu kapatn bi bakn bence

imdatakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası senkronizasyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ; senkronizasyon da instamessage uygulaması listede yok buna rağmen önbellek imageleri deli gibi kaydediyor

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben albüm gizleme yapıyorum böylelikle gözümün önünde olmuyor. Zaten çok fazla da yer kaplamıyorlar. 😊

imdatakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle yaptım ilkten ama paspasın altına toz atmaya benziyor.. Sonuçta sürekli doluyor telefona ve saçma sapan gereksiz resimleri kaydetmesi Hoş değil. Bi çözümü olması lazım

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende öyle yaptım ilkten ama paspasın altına toz atmaya benziyor.. Sonuçta sürekli doluyor telefona ve saçma sapan gereksiz resimleri kaydetmesi Hoş değil. Bi çözümü olması lazım
Araştırmak lazım. Bir şey bulursam paylaşırım.

imdatakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik Servisi aramıştım bu sorunu ilk kez sizden duyuyoruz demişlerdi.. Bende bakıyorum çözümünü bulursam yazarım teşekkürler

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik Servisi aramıştım bu sorunu ilk kez sizden duyuyoruz demişlerdi.. Bende bakıyorum çözümünü bulursam yazarım teşekkürler

Arkdaslar bunun cozumunu ben direk buldukk ama arada cikiyor ama silmesi basit dosya yoneticisene girin android secin sonra datayi secin karsiniza com. Uzantili dosyalar gelecek hepsini silin resimler silinir kendi resimlerinize birsey olmaz bunlar uygulamayi kullandikca on bellege geliyor sanirim ben cozumu boyle buldum iyi gunler

imdatakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim dediğini aynen uyguladım maalesef bende bi değişiklik olmadı

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim dediğini aynen uyguladım maalesef bende bi değişiklik olmadı

Peki baska bi dosya yonetici kullaniyorsaniz oradan silin birde alt taraftan galeriyi bi kapatip acarmisin silinmesi lazim ben surekli siliyor cunku bunun kokten bi cozumu olmasi lazim ama. Simdilik bununla idare ediyorum ben

golge1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım.kesinlikle fotoğraf kalitesi tatminkar.eleştirilere aldanma çoğu fan mantığı eleştirileri.inanılmaz makro çekimi var.karanlık çekimi ise hiç ummadığımız kadar iyi.ama sakin yalnış anlama hiçbir cihaz zifiri karanlıkta foto çekmez.ancak yakın mesafeyi flash ile çeker.bu cihaz diğer yüksek pixelli cihazların oldukça los ışıkta kararttığı ortamı gözünüzün gördüğü gibi çekiyor.bazen dahada aydınlık çekiyor.fırsat bulursam çekip yollarim.gece çekimine bayıldım ben.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
M8'de arka kamerayi denemedim ama, note 4'e göre daha iyi selfie cekiyor bunu rahatlikla söyleyebilirim. Bizzat kendim denedim. Telefon alarmini tam kameranin arkasina baglamislar arka kamerayi deneyememistim..

Note 4'deki gibi kapali oldugu halde sacma efekt koymuyor.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşım.kesinlikle fotoğraf kalitesi tatminkar.eleştirilere aldanma çoğu fan mantığı eleştirileri.inanılmaz makro çekimi var.karanlık çekimi ise hiç ummadığımız kadar iyi.ama sakin yalnış anlama hiçbir cihaz zifiri karanlıkta foto çekmez.ancak yakın mesafeyi flash ile çeker.bu cihaz diğer yüksek pixelli cihazların oldukça los ışıkta kararttığı ortamı gözünüzün gördüğü gibi çekiyor.bazen dahada aydınlık çekiyor.fırsat bulursam çekip yollarim.gece çekimine bayıldım ben.
Hmmm tamam tesekkur ederim :)
Aciklama icin