LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam 1 su gecirmezlik 2 malzeme kalitesi 3 kamerasi yuzunden kafaya koydum. Ama lg g2nin ekran kalitesi daha iyi ve daha buyuk buda g2nin artisi..
Tamda demeye çalıştığım gibi hiç deilse dierleri gibi s4 le g2 yi karşılaştırarak hakaret etmedin tele :D

halilanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk s4 aldım bir ay kullandım sonra g2 aldım.daha iyidir diye g2 mi sattım sony z2 aldım.10 gün geçti aradan pişman oldum.Z2 deneyimlerimi aktarıyım sony nin malesef bütün z serisi modellerinde ısınma sorunu varmış . yazılım .4k çekim için kamerayı açıp 2 dakika çekim yapınca telefon aşırı ısınmadan dolayı kendiliğinden kapanmaya başlıyor.hiçbir oyun falan oynamadan bile telefon ısınıyordu.sıcak yerde yaşadığım için büyük bir sorundu benim için.kamera kalitesine gelince 21 megapiksel ama yazılım olmayınca anlamı olmuyor odaklama yavaş gece çekim falan yapamıyordum .sürekli ışık süzmesi gibi dalgalanma oluyordu yeni yazılımla düzeltilmesini beklemem gerekiyordu. çünkü z serisinin hepsinde öyle sorunlar varmış.lg g2 13 megapiksel kamerasının neler yaptığını hatırladım kendime kızdım.lg g2 nin çift tıklama ile kapanma özeliğini z2 ye koymuşlardı.ama açılma özeliği yoktu.z2 şarj süresi beklemede baya gidiyordu ama açıp kullanınca ekran bataryayı sömürüyordu.kısacası lg nin kendine has özelikleri çift tıklama ile açılma knock kode ,kullanışlı tv kumandası özeliği,iyi bir kamerası,harika yazılımı,uzun batarya süresi,harika ekranı,küçük boyutları (sony z2 oda 5.2 inç idi ama lg den yarım santim uzundu) ,yazılım desteği, ve daha birçok özeliği fazla geçmeden eski telefonuma döndürdü.Z2 nin su geçirmez özeliği(suyla işim olmaz dalgıç falan değilim :) ) ve kasa kalitesi dışında bir artısını bulamadım.şunu da belirteyim lg g2 nin kasa kalitesi kötü falan değil birçok telefon kulllanan biri olarak söylüyorum.6 aydır lg g2 kullanıyorum şu ana kadar en uzun süreli kullandığım telefon oldu ve daha da baya bi kullanacağım gibi görünüyor.lg yi piyasada öne çıkaran bir telefon oldu g2 ve gerçekten hakkını vermiş adamlar.arkadaşların telefonlarını bazen alıp bakıyorum yanlışlıkla tıklayıp açmaya çalışıyorum.alışkanlık yapıyor bir süre sonra vazgeçemiyorsunuz .sonuç olarak kendi kendime dedim ki bi daha macera aramanın anlamı yok .efsane telefonlar vardır arada bir piyasayı sallarlar bu da öyle bir telefon bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba g2mi kılıfla kullanmaktan çok sıkıldım. her iki yüz için de darbe emici jelatin arıyorum. farklı markalara denk geldim. kullananlar hangi markayı önerir acaba ?

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten Knock-on Knock-off alışkanlık yapıyor. Elime hangi telefonu alsam çift tıklamayla açmaya çalışıyorum :D

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç atma ama illa atcam dersen G3 rom falan yükle orjinal roma dönmek için stock rom flashlamak gerekir yani yükseltme hatalarını giderle olmaz forum da custom yükleme ve kitkat yükleme rehberinden bakabilirsin.

sağol o zaman lollipop 5.1i bekleyeceğiz cihaza ilk günden beri custom atmadım deneyeyim dedim kalsın

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sağol o zaman lollipop 5.1i bekleyeceğiz cihaza ilk günden beri custom atmadım deneyeyim dedim kalsın
ben stock'a dönmüştüm biraz zor olmuştu ama becerip öğrendim ve döndüm şu son 3 aydır stock kullanıyordum sıkıldım yine 2 gün önce cyanogenmod'u kurdum lollipop çıkınca stocka dönüp güncelleyeceğim :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ben stock'a dönmüştüm biraz zor olmuştu ama becerip öğrendim ve döndüm şu son 3 aydır stock kullanıyordum sıkıldım yine 2 gün önce cyanogenmod'u kurdum lollipop çıkınca stocka dönüp güncelleyeceğim :)
Selam resurrection remix i öneririm cm den daha güzel ve daha az buglu emin ol bende cm kullandım xda da var şuan 2 haftadır kullanıyorum kusursuz ve çok güzel ayarları var mesela nav tuşlarının boyunu ayarlayabiliyorsun :)

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan da en uygun fiyatlı LG G2 32GB Nerede bulurum ?

NOT: Kesinlikle LG Garantisi olmalı paralel ithalat ürünleri hayli ucuz onu biliyorum fakat LG Garantisi altında en ucuz nerede bulurum Vatan'da 1350TL onun dısında mağazalarda yada telefoncularda vs. daha ucuzuna rastlarmıyım ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1ad69769a158dd54f56cadc3b2305c34.jpg
yardm edin arkadaslar surekli tl gidiyo

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaslar G2 için LG G3 te olan smart notice ozelliğini root yapmadan kullana biliymiyim ornegin G3 ün klavyesini rootsuz root yapmadan kendi telefonumda G2 de kullana biliyorum ayni sekilde smart notice i de kullana bilirmyim sizce varmidir bi yolu yada yapan tesekkürler simdiden

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1ad69769a158dd54f56cadc3b2305c34.jpg
yardm edin arkadaslar surekli tl gidiyo
Tamam çözdüm sorunu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar G2 için LG G3 te olan smart notice ozelliğini root yapmadan kullana biliymiyim ornegin G3 ün klavyesini rootsuz root yapmadan kendi telefonumda G2 de kullana biliyorum ayni sekilde smart notice i de kullana bilirmyim sizce varmidir bi yolu yada yapan tesekkürler simdiden
Sabret android 5 ile birlikte G3 ün sistemini alcaz :)

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Telefonuma daha stabil diye Almanya romunu yükledim ama hiçbir güncellemeyi görmüyor. Güncellemeler Telefonda ve pc suit te görünmüyor. Her seferinde yeni çıkan romu atmak zorunda kalıyorum.
Bunun çözümünü bilen var mı?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefonuma daha stabil diye Almanya romunu yükledim ama hiçbir güncellemeyi görmüyor. Güncellemeler Telefonda ve pc suit te görünmüyor. Her seferinde yeni çıkan romu atmak zorunda kalıyorum.
Bunun çözümünü bilen var mı?
Çözümü yok alamassn mecbur telefonunun orijinal hangi ulkeye aitse o sistemini yuklersen geri gelir ki bence yukleme cunku android 5.0.1 gelince bidaha yuklicen :)

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar crdroid android 5.0.2 romu yükledim gayet memnunum isteyen olursa anlatım koyucam foruma, romu xda 'den buldum

aliexpress'ten sıparıs edebılıyorsun bu kabı.
Tamam cok saol bu arada android 5.0.2 olarak resurrection remixi oneririm 1 aydr kullaniom senin kullandgn nasl bilmiom ama

Tamam cok saol bu arada android 5.0.2 olarak resurrection remixi oneririm 1 aydr kullaniom senin kullandgn nasl bilmiom ama
bu arada söylediğin romun linkini atsana dierlerinden farkı varmı

Tamam linkini buldum ama diğer romlardan farklı bi yanı varmı güzel olan :) çünkü çoğunu kullandım :D

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben başka lollipop rom kullanmadım o yüzden diğer lollipop romlarla karşılaştıramam ama görsellik açısından gayet güzel, performans olarak takılma vs. görmedim, pil tasarrufu modunu beğendim, buglarla karşılaşmadım birtek snapchat hata verdi ama silip tekrar yükleyince düzeldi snapchati. Ben cyanogenmod'dan wipe yapmadan direk geçtim cmden sonra cennet gibi geldi bu rom, cmde görsellik sıfır resmen.

Sorun ne ki ve G2 kullanıcı kulübü burası :D

Bu arada arkadaşlar G4 ne zaman geliyor ocak ayındamı ?
bu arada g4te 4k ekran olacak.

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 hala alınabilir telefon mu ? Şuan almayı düşünüyorumda.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben başka lollipop rom kullanmadım o yüzden diğer lollipop romlarla karşılaştıramam ama görsellik açısından gayet güzel, performans olarak takılma vs. görmedim, pil tasarrufu modunu beğendim, buglarla karşılaşmadım birtek snapchat hata verdi ama silip tekrar yükleyince düzeldi snapchati. Ben cyanogenmod'dan wipe yapmadan direk geçtim cmden sonra cennet gibi geldi bu rom, cmde görsellik sıfır resmen.

bu arada g4te 4k ekran olacak.
Bence olmaz çünkü telefon 4 k ekranı kaldıramaz yanlış duymuşsun :D

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G4, 4K ekranla gelirse çoğu kimse almaz bence