LG Modelleri İçin Root Konuları

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stump root u kuruyorum hataveriyor yamalı diyor yardım edermisiniz nasıl rootlayabilirim pratık olarak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,
Elimde KVT49L. VS98512B Verizone G3 var. buna root ve lolpop kurmam konusunda yol gösterebilirmisiniz? Birde 855 lere uyumlu olan rom ları bu cihazlardada uygulaya biliyormuyuz ? teşekkür ederim.

K-A-N-K-A

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
LG LGVS985R Verizone model bir telefon aldım. buna root ve güncel rom nasıl yükleye bilirim? Birde 855 versiyonundaki Türkçe rom lar bu model de çalışırmı? teşekkür ederim.
Program Vers. KVT49L. VS98512B

squalltaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm Lg g flex japonya versiyona ( LGL23 ) D958 rom yüklersen ne olur Antutu da baktıgımda telefon modeli olarak bu telefon LTE D958(LGL23) diye geçiyor

ahmetbtmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root işlemi Android 4.4.x ve 5.0.x desteklemektedir.

Lütfen adımları dikkatlice izleyin:

1. Eğer yüklü değilse LG Driver indirip yükleyiniz.
  2. LG Root Script'i indirip dosyayı çıkartın.
  3. Telefonunuzdan USB Hata ayıklamayı açın. Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri>Yapım Numarası'na 7 defa basın. Şimdi Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri> USB Hata Ayıklamayı açın.
  4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
  5. LG Root Script.bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırın.
  6. Ekrandaki yönergeleri takip edin.
  7. Eğer bağlantı sağlanmaz ise PTP ve MTP modları arasında geçiş yaparak bağlanmayı deneyin.
  8. MSVCR100.dll hatası alırsanız Visual C++ Redistributable 2010 yükleyin.

Visual C++ Reditributable
32Bit / 64 Bit

Not: LG G4 için root desteği OneClickRoot aracına gelmiştir. G4 root için yukarıdaki adımlardan 1.,3., ve 4. adımları yaptıktan sonra OneClickRoot uygulamasını çalıştırın. "Run One Click Root " tıklayın
ve işleminiz bitene kadar bekleyin.

OneClicRoot indirmek için tıklayın.