LG G2 Kullanıcıları Kulübü

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Garantiye vermeyi denedin mi? Senin sorununda farklı ben hala bekliyorum 3 ay olacak ve telefonumu özledim

Vermedim, servise yollamam gereken birşey olursa ayrıca söylerim. Çok sorun yapmaya başlarsa tuşu ve yakınlık sensörünü yerinden çıkartıp yollarım kaskolu ne de olsa :DDDDDD

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 marka telefonum şarjı bitmiş kapanmıştı telefonu pcye bağlayıp açma tuşuna bastım firmware update diye bişi çıktı ayrıca 2 saatir şarjıda bitmiyor normalde yüzde 2 kalmıştı ? telefonun içindekiler gitmeden kapatıp açmaya yarıyacak bi program varmı hiçbir şekilde kapanmıyor

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 marka telefonum şarjı bitmiş kapanmıştı telefonu pcye bağlayıp açma tuşuna bastım firmware update diye bişi çıktı ayrıca 2 saatir şarjıda bitmiyor normalde yüzde 2 kalmıştı ? telefonun içindekiler gitmeden kapatıp açmaya yarıyacak bi program varmı hiçbir şekilde kapanmıyor
Hahahhaah biz rom flaslarken aliyoruz o moda :D kapama tusuna uzun bas acilir

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hocam hiic dert etme bence kendine gelir pilin cihaz daha yeni ve gelmezsede garantiye verirsin cogu arkadasa yaptiklari gibi sanada sifir cihaz yollarlar eger uretimde sorun varsa
Bu yeni cihaz 410K
403K eski cihazımdı anakartında problemmi var diye verdim yokmuş yarın servisten alıcam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iyi geceler...
lg g2 ye g3 romu yükledim memnunum fakat video düzenleme programını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor tekrardan orjınal rom mu yüklemeliyim yoksa başka bir çözümü varmıdır.
şimdiden teşekkür ederim..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar iyi geceler...
lg g2 ye g3 romu yükledim memnunum fakat video düzenleme programını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor tekrardan orjınal rom mu yüklemeliyim yoksa başka bir çözümü varmıdır.
şimdiden teşekkür ederim..
Bendede G3 sistemi var ve bendede yok emin degilim ama romu flashlarken o program yuklensinmi diye soruyordu

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar LG G2 32 gb cihazım var yükleme hatalarını geri yükle yaptım ama kendini 16 gbi olarak görmeye başladı nasıl düzeltirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Android lollipop güncellemesi bildiğiniz üzere aralık ayı sonu gibi gelicekti ufak tefek gelişmeleri sayfadan paylaşmaya çalışıyorum, foruma nadir girebiliyorum şu aralar, lollipop güncellemesi hakkında bilgi için sayfayı takip edebilirsiniz buralara yazmak isterdim ama maalesef zamanım pek yok gibi şu sıralar.

https://www.facebook.com/LGG2TR/pho...41828.598943253533013/775148075912529/?type=1

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 15 tatilde annemle lg g2 telefonumu gold 5s 32 gb ile takas etmeyo dusunuyorum ne dersiniz?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aralık sonunda LG verirmi güncelleme hiç öyle duymadım ama mantıklı aslında g3 e verdiyse zaten g2 de aynı sistemi kullancak sadece g2 ye göre ayarlancak okadar

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar 15 tatilde annemle lg g2 telefonumu gold 5s 32 gb ile takas etmeyo dusunuyorum ne dersiniz?

G2'den 5s'e geçtim çok memnunum sadece Şarj süresi G2 ye göre kötü ekran boyutuda birazcık daha büyük olabilirdi diyorum ama ipadim var bu yüzden ekran boyutuna takılmıyorum.

Kısaca 5s ile hemen takas et zaten, 5s'i satsan 1 tane g2 alırsın sıfır üstünede bir sürü para kalır elinde :) G2 5s'in dengi bir telefon değil sadece Şarj ve Ekran olarak önde diyebilirim tabi kişiden kişiye değişir biri quick memoyu çok kullanır ama 5sde o yok mesela bu tarz şeylerle alakan yoksa düşünmeden takas et.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Lg g2'me android 5.0 cm12 romu yükledim fakat telefonumu şuan recovery moda alamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

mustafa3mm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g2 telefonuma android 5.0 cm12 rom yükledim fakat şuan telefonu recovery moda alamıyorum yardımcı olabilir misiniz teşekküür ederim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar g2 telefonuma android 5.0 cm12 rom yükledim fakat şuan telefonu recovery moda alamıyorum yardımcı olabilir misiniz teşekküür ederim
Telefonu kapat ses kısma ile power tusuna (açma kapama tuşuna) basılı tut LG logosu geldiğinde tekrar anında bırakıp tekrar bas 2 sinede ondan sonra gelcek ekranda power tusuna bas girer

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: S4-Yazılım yüklendiKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:cihazınız aktif test edilmiştir. cıhazınız standartlarına uygun calısmaktadır. son test asamalarından basarı ile gecmiştir

Yeni cihaz gidio mu noluyo anlamadm :D
Yeni cihazı servise verdim eskisi rahmetli oldu :D
Bu yenisi dayanklıymış 403K fps ve bazı sorunlar yaşıyordum telefon kendini resetliyordu 0 telefon verdiler 410K onunda pil sorunu vardı yazılımı yeniden kurup göndermişler onu bende yapardım :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence G2 daha iyi 5s in tasarımı filan daha iyi ama LG nin özellikleri ekranı bataryası filan var 5s daha stabil birde o var ki G2 android 5 te alcak fakat iphone 5s le takas edip onu satıp daha iyi tel alabilirsin abinin dediği gibi z3 compact yada z3 yada note 4 o sana kalmış :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar İthalatçı firma garantili alalım mı sıkıntı olur mu acaba? Kliksa vb sitelerden.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba Ankara shopping fast den sansung s5 kazandım.. G2 den memnun olduğum için hiç açmadan satmayı düşünüyorum . Bi sorun var bana fatura vermediler kendileri gider göstermek için maliye ye vereceğiz faturayı dediler. Fotokopisini verecekler pazartesi. Telefon ist pazarlama kutuyu hiç acmadim kaç lira fiyat versem satılır. .tesekurler

gomeos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lg g3 32gb modelı klıksa.com da 1399 tl ve 100 tl world puan verıyor. LG g2 de 1099 tl ve 100 tl word puan verıyor.G3 mu almalıyım g2 mı ne onerırsımız.g2 den memnunmusumuz? Bu fıyatı ıhtıyacım varken degerlemdırmek ıstıyorum.999 tlye gelcek cihaz.ithalatci garantisiyle sizce ne yapmaliyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar lg g3 32gb modelı klıksa.com da 1399 tl ve 100 tl world puan verıyor. LG g2 de 1099 tl ve 100 tl word puan verıyor.G3 mu almalıyım g2 mı ne onerırsımız.g2 den memnunmusumuz? Bu fıyatı ıhtıyacım varken degerlemdırmek ıstıyorum.999 tlye gelcek cihaz.ithalatci garantisiyle sizce ne yapmaliyim
Hazir fiyati dusmusken g3 alman daha iyi olur arada 300 lira var :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 al hocam bende g2 satip 32 gb model 3gb ramli lg g3 alicam :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
LGTR bu ay gelecek diyor lolipop. Bimdeki kitkat olayına dönmesin bu beklemeler, hayırlısı :)

sebastianum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende optımus rom yukluydu stock roma donmek ıçın recoveryden stock rom flashlıcaktım wipe yaptım ama flashlamadan yenıden başlat yaptım şimdi lg logosunda kalıyo telefon led ışığı falan yanıyo ama açılmıyor download mode girebiıyorum recovery mode açılmıyor flash tool dan da yuklemeye çalıstım ama oda %2 de hata veriyo ordan da kuramıyorum yardımcı olun lutfen