Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Bunu indirince ne oluyor ?Android 5.0 PC için çıktı!
LİNK
Bunu indirince ne oluyor ?Android 5.0 PC için çıktı!
LİNK
Bilgisayarda Android çalıştırma gibi düşün işletim sistemi olarak. Henüz Alpha aşamasında ama merak eden varsa diye paylaştım fakat kullanılacak düzeyde değil. Boot falan uzun sürüyor.Bunu indirince ne oluyor ?
Win 93 açılırkenki o çıkan ses PS1 in sesiBilgisayarda Android çalıştırma gibi düşün işletim sistemi olarak. Henüz Alpha aşamasında ama merak eden varsa diye paylaştım fakat kullanılacak düzeyde değil. Boot falan uzun sürüyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Windows 93 kullanmak istermisiniz? Alın link tıklayın ve açılan sayfada Win 93 keyfini çıkarın![]()
Not: Efektler şimdikilerden daha güzel
WİNDOWS 93
Steame gift oyun takasi icin 30 gun bekleme siniri gelmis. Ulan boyle boyle bitirecek bu cakallar trade isini. Yapma be steam![]()
Arkadas listesi ile alakasi yok yalniz olayin. Traderi eklesen bile adam 30 gun beklemek zorunda kalacak ki indirim donemlerinde rusyada dibe vuran fiyatlardan yararlanamayabilirz demek butrade yapacagin arkadas listendeyse pek sikinti olmayacak ama benim kafama takilan g2a dan aldigimiz oyunlarda sikinti cikmaz ins sonucta gift olarak veriyolar oyunu;
Arkadas listesi ile alakasi yok yalniz olayin. Traderi eklesen bile adam 30 gun beklemek zorunda kalacak ki indirim donemlerinde rusyada dibe vuran fiyatlardan yararlanamayabilirz demek bu. Tamamen tradera kalmis.
G2a key vermiyor muydu?
Orda sıkıntı olmaz herhalde key uzerinden oluyor sonucta link ile diger olay daha farkli .bi link veriyo tikliyosun steama ya da origine hangi platformsa artik giris yapmani istiyo giris yapiyosun gift olarak geliyo; trade olayini bsc nin haberine gore demistim
Tunaydintünaydın![]()
Bana savaş oyunu onerebileceginiz neler var ?
Bu arada teog nasıl geçti ?
Kolay? Çok mu azmi ?
Kolay? Çok mu azmi ?
Oyun ne kadar buyuk ekranda oynanirsa o kadar guzel olurDostlar bir tane Led IPS Monitor düşünüyorum 27"-24" arasında kaldım 27" çok mu büyük olur sizce fikirleriniz nelerdir ?
27" Olarak düşündüğüm;
http://www.vatanbilgisayar.com/philips-27-274e5qdab_00-genis-ekran-led-ips-monitor.html
http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-27-i2757fm-myplay-genis-ekran-ips-led-monitor.html
hayatımın en uzun sunumuna son 35 dk![]()
Tezli yüksek lisans mı yapıyorsunuz?
lisans, bitirme projesi sunumu![]()
bitmiş artık hocam hadi hayırlısı olsun.lisans, bitirme projesi sunumu![]()