Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Dediğim gibi :) tekrar etmeye etmeye insan unutuyo pratikte bişeyin gelişmiyo ama tabiki sorabilirsin :)

Ya derse gitmediğim gün konu işlemişler :glare: can/can't, have to /don't have to diye. Can can't tamam da şu diğerini anlayamadım :( [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] Arıyordum da başka kitaplar buldum okunması gerekiyormuş onlara başlayacağım :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dediğim gibi :) tekrar etmeye etmeye insan unutuyo pratikte bişeyin gelişmiyo ama tabiki sorabilirsin :)

Ya derse gitmediğim gün konu işlemişler :glare: can/can't, have to /don't have to diye. Can can't tamam da şu diğerini anlayamadım :( [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] Arıyordum da başka kitaplar buldum okunması gerekiyormuş onlara başlayacağım :P

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] B2 isen stage 2 ye bulaşma hiç sana çerez gibi gelir :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Eskiden açtığım konulara neden ulaşamıyorum, ufak bir nostalji olsun demiştim :thumbdown:

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Okulda yapılan sınava göre b2 ve bilmediğim konular olabilir bence :)
Okulda yapılan sınavlar düzeyi olduğundan çook yukarı gösteriyo :) Lisede b1 ve b2 veriliyor fakat hocalar yazılılarda a2 ve bi iki tane de olsa b1 düzeyi soruyorlar :)
Bu arada ben Amerikan Kültür Derneği Dil Okullarında okuyorum ingilizceyi. Tavsiye ederim. Grammer ağırlıklı değil konuşma ve telafuz üzerine dersi veriyorlar.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Okulda yapılan sınavlar düzeyi olduğundan çook yukarı gösteriyo :) Lisede b1 ve b2 veriliyor fakat hocalar yazılılarda a2 ve bi iki tane de olsa b1 düzeyi soruyorlar :)
Bu arada ben Amerikan Kültür Derneği Dil Okullarında okuyorum ingilizceyi. Tavsiye ederim. Grammer ağırlıklı değil konuşma ve telafuz üzerine dersi veriyorlar.

Öncelikle lisede değilim üniversite de hazırlık okuyorum :) Tavsiye için teşekkürler.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle lisede değilim üniversite de hazırlık okuyorum :) Tavsiye için teşekkürler.
Bu arada ingilizce altyazılı film izlemeni tavsiye ederim. İngilizceni ilerletmende yardımcı olacaktır.
İlk başta daha önce izlediğin filmleri ing altyazılı izle. Daha kolay olur senin için :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Keşke herkesin tek dili olsaydı ne güzel olurdu :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu avatar da hareketli gif i yüklüyorum hareketsiz resım olarak duruyor ben mi yanlış yapıyorum bilgili bir kimse tarif edebilir mi ?

Çözüldü hallettim, gif boyutu büyüktü.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Asıl yanlış giden mesaj buydu al şimdi alttaki de yanlış gitti ? Off be silsin biri bunları

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Şidmi baktım da mesaj tamamen yanlış gitmiş haydee moderatörlerden biri mesajımı silse ? [MENTION=194661]eSa[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bir ara avast salaklaştı 370 ve artan virüs,tolk bit bişeyler var diye mesaj veriyordu tararken başlangıçta tarama yaptırdım temiz çıktı karantinada bişeyi silmiştim...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Senmi TEOG a gireceksin , omu sana girecek ? :D

Tüm TEOG a girenlere başarılar dileriz. :)
Etki-tepki isleri :D sen sinava girecekken ters teper o sana .. :D

İsin sakasi yarin benimde kardeşim giricek teoga kardeşime ve diğer herkese başarılar :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Geçen sene sorular çok kolaymış ancak bu sene ne olur bilemem

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sınava girecek olan arkadaşlar başarılar. :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Onu bunu bilmiyorum ama bu sınavlar bana girdi belkide bizim hocalar fazla güzeldir :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sayfayı terk et diye uyarı çıkıyor her zaman mesaj yazdığım da

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Asıl girecek olan sınavlar haziranda beyler :) ön hazırlığı da martta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...