Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Doğru mu ?Prandelli gitti diyorlar.
Su lanet olası UPS KARGO gelmedi ve pc yi almadı. Gitmesi bir dert gelmesi bir dert kullanması bir dert acer ın ya :/
Doğru mu ?Prandelli gitti diyorlar.
TEOG nasıldı 1 yanlış benim tabi yanlış kodlama yapmadıysam
Aynen verdiler mi size ?Kitapçıkları verdiler mi?
Aynen verdiler mi size ?
Bilgisayar kursuna giden oldu mu? Özellikle Excel?
Ben Türk modu kullanıyorum bu ise link atarım sanaBize yarın verecez dediler. Yaa bu arada Gta San Andreas'a bir mod arıyom daha önce indirmiştim o modu ama ismini hatırlamıyorum. Tarif edeyim; bütün arabalar değişiyor, txd vb. şekilde değil direk indiriyon aynı kurduğumuz Gta gibi, exe dll uzantılı şeyler var. Yalnız aradığım GT mod değil.
Ben Türk modu kullanıyorum bu ise link atarım sana![]()
Ne demekYok o değil. Yinede sağol.İnternette aradım bulamadım.
1 Ocak 2015'ten itibaren hizmetlerimizi kullanarak, güncellenmiş koşullarımız, veri ilkemiz ve çerez ilkemizi ve kullandığınız uygulama ve sitelere dayalı geliştirilmiş reklamları görmeyi kabul etmiş olursunuz. Bu güncellemeler ve gördüğünüz reklamları nasıl kontrol edebileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.
Bu banada çıktıFacebook;
Ne demek istiyor tam olarak ? zaten çerezler üzerinden reklam görüntüleniyordu ?
Lazım olunca kurcalaya kurcalaya buluyoruz gerekli işleviHerkesin çok mu iyi Excel vb. programlar?
Lazım olunca kurcalaya kurcalaya buluyoruz gerekli işlevibiraz vakit alabiliyo ama olsun
Lazım olunca kurcalaya kurcalaya buluyoruz gerekli işlevibiraz vakit alabiliyo ama olsun
Hocam bende işe girmeden önce eksiklerimi tamamlayayım diye uğraşıyorumFormül filan onları hiç bilmiyorum
![]()
Sabir selamettir, sürat felakettir. TTNETTTNET 16 mbit internet![]()
Sağolasın hiç dikkat etmemişim ben resmi kaldırdım ama alıntıda olanlar kaldıiplerini sil yoksa davetsiz misafirler akın edicek... [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION]
Yılbaşında alıcam da wp 8.1 sıkıntılıymış diye bi geyik dönüyor. Sizce mantıklı mı? Android kullanamıyorum zaten denedim alışamadım. Param da yok 900-1000 tl bayılmaya. 750'ye düşmüşken alıyım gitsin diyorum l925'i.Lumia 925 alasım var baya ucuzlamış
resmi sil ipler gözüküyor.Sabir selamettir, sürat felakettir. TTNET
Yılbaşında alıcam da wp 8.1 sıkıntılıymış diye bi geyik dönüyor. Sizce mantıklı mı? Android kullanamıyorum zaten denedim alışamadım. Param da yok 900-1000 tl bayılmaya. 750'ye düşmüşken alıyım gitsin diyorum l925'i.
resmi sil ipler gözüküyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sıkıntı yok 10 alıcak çok daha iyi olucak android tokatlayan lumialar olacaklar.