Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün gittim Sony Center'a. Bayağı inceledim cihazı. Tasarın olarak iphonelardan daha estetik durduğunu söyleyebilirim ama bir LG değildi. Yüksek ses müzik dinlerken telefonun Arkadi biraz titriyor ama almamak ıcın bir engel degıl bence. Ancak telefonun arayüzü beni soğuttu diyebilirim. O kadar LG g2-G3 kullanan Arkadaşlarım var. LGlerin arayüzü insani asık eder.

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arayüz evet çok sade. Ama alışılmayacak gibi de değil. İstersen başka arayüz yüklersin tek sorun bu olsun yeterki.

Bu arada ultra stamina testi ilk gün sonucunu açıklıyorum.

30 dakika görüşme
2 saat radyo dinleme
25 tane fotoğraf çekme
10 dakikaya yakın video çekme
bir kaç mesajlaşma
Kalan pil %80 PİL BİTENE KADAR TESTE DEVAM
Telefonun özelliklerini kullanamamak ne kadar beni zorlasa da dedik bir kere test bitecek diye. :)

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arayüz evet çok sade. Ama alışılmayacak gibi de değil. İstersen başka arayüz yüklersin tek sorun bu olsun yeterki.

Bu arada ultra stamina testi ilk gün sonucunu açıklıyorum.

30 dakika görüşme
2 saat radyo dinleme
25 tane fotoğraf çekme
10 dakikaya yakın video çekme
bir kaç mesajlaşma
Kalan pil %80 PİL BİTENE KADAR TESTE DEVAM
Telefonun özelliklerini kullanamamak ne kadar beni zorlasa da dedik bir kere test bitecek diye. :)
Bilgiler için teşekkürler, özellikleri kullanmadan durmak zor oluyordur gerçekten, kolay gelsin.

Şu anda ps4 remote play özelliğini kullanarak pes 2015 oynuyorum, gecikme yok gayet stabil gayet hızlı donma yaşamadım, Joystick olmadan ekran tuşlarıyla da ohnamak mümkün.

Sadece karşılaştığım bir sorunu yazayım, dual schock 4 (ps4 kolu) ü telefona tanıtıyorum, remote play ps4 bağlanıp Joystick ile oynarken nedense Wireless bağlantısı kopuyor ve remote play modu sonlandırılıyor. Ps4 kolu olmadan ekran tuşlarıyla oynarsanız bu sorun olmuyor, sanırım bu remote play app sinden kaynaklanıyor,
Başka deneyen varsa aynı olayla karşılaşan varsa yazarsa sevinirim

SametOzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30acjdw.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z2 ve z3 ün teknik özelliklerine baktım ama hiçbir yerde hand free özellikten bahsedilmiyor,bu telefonlarda bu özellik yokmu yoksa artık bahsedilmeyecek kadar standart sayılacak halemi geldi ?

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 ve z3 ün teknik özelliklerine baktım ama hiçbir yerde hand free özellikten bahsedilmiyor,bu telefonlarda bu özellik yokmu yoksa artık bahsedilmeyecek kadar standart sayılacak halemi geldi ?
Var tabiki, dediğiniz gibi artık konuşulmayacak kadar standart

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben birşey yapıyorum ama doğru mu yanlış mı size sorayım. Oyun oynayınca ısınıyor ya telefon ben soğutmak için suya tutuyorum biraz serinliyor telefon. Bu zarar verir mi acaba.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Arkadaşlar iphone 5c kullanıyorum full net açık. Whatsapp hep aktif. Mesajlaşma aynı şekilde. Telefon konuşmaları olmak üzere şarj süresi bu şekilde benim telefonumun. Sizin şarj süreleri nasıl? İphone 5c'den z3 compact'a geçmeye değer mi??

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
21a3087729d8c299b2a5b906d425d902.jpg

6d811d55eec1277d36fa899e3b902b30.jpg

8ab836fd751c7d8ce1be68bbe8039c12.jpg

Stamina mod olmadan kullanılanlar ve kalan saat resimlerde gözüküyor oradan kıyaslama yapabilirsiniz.

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar iphone 5c kullanıyorum full net açık. Whatsapp hep aktif. Mesajlaşma aynı şekilde. Telefon konuşmaları olmak üzere şarj süresi bu şekilde benim telefonumun. Sizin şarj süreleri nasıl? İphone 5c'den z3 compact'a geçmeye değer mi??
Yüklediğiniz fotoğraf bulanık gözüküyor

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://i.hizliresim.com/LoVOR0.jpg

Soruma cevap verilmemiş bu arada. Aranızda iphone'dan o bu cihaza geçen kimseler var mı?? Geçmeye değer mi?

Kronikzil bu arada siz sütlüce haliçte mi oturuyorsunuz acaba. Çektiğiniz bir resmi oraya benzettimde o yüzden soruyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
25 gündür z3 compact kullanıyorum oyun oynarken ısınıyor daha ilk haftamda telefon dondu neden kaynaklandığını anlamadım haftada bir kez kesin donuyor fotoğrAF ÇEKİMİ MÜKEMMEL.çok farklı modları var almak isteyenler iyice düşünsün

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
25 gündür z3 compact kullanıyorum oyun oynarken ısınıyor daha ilk haftamda telefon dondu neden kaynaklandığını anlamadım haftada bir kez kesin donuyor fotoğrAF ÇEKİMİ MÜKEMMEL.çok farklı modları var almak isteyenler iyice düşünsün
Isınma bende de oluyor ama hiç donma yaşamadın

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler iphone 5c kullanıyorum. Bu telefonu satıp sony z3c almaya değer mi? Sonra pişman olmak istemiyorum. Tek korkun stabilite konusu. Ne dersiniz bu konuda? Birde sizde biliyorsunuz ki ios çok stabil ve düzenli. Yani her bildirim saniyesine geliyor ve hiç bir karışıklık, donma vb başka bir durum olmuyor. Sizler ne dersiniz? Önceden iphone kullanıp, şimdi z3c'ye geçen var mı acaba??

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler iphone 5c kullanıyorum. Bu telefonu satıp sony z3c almaya değer mi? Sonra pişman olmak istemiyorum. Tek korkun stabilite konusu. Ne dersiniz bu konuda? Birde sizde biliyorsunuz ki ios çok stabil ve düzenli. Yani her bildirim saniyesine geliyor ve hiç bir karışıklık, donma vb başka bir durum olmuyor. Sizler ne dersiniz? Önceden iphone kullanıp, şimdi z3c'ye geçen var mı acaba??
Ben hiç iphone kullanmadım ama bu işler ben'ce tercih meselesi insanların genel görüşü android ios kadar stabil değil

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben hiç iphone kullanmadım ama bu işler ben'ce tercih meselesi insanların genel görüşü android ios kadar stabil değil

Genel görüş aynen o şekilde. Arkadaşımda G2 var dediğiniz gibi ara ara donma ve takılmalar oluyor. Birde ben iphone harici diğer telefonların dokunmatiklerini pek beğenmiyorum. A'ya basıyorsun S oluyor sinir oluyorum. Bu özellikle samsung telefonlarda bu şekilde. Çok kararsızım bende.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazı 1 haftadır kullanıyorum bugün yaklaşık bir metreden düşürdüm bir şey olmadı çok şükür

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazı 1 haftadır kullanıyorum bugün yaklaşık bir metreden düşürdüm bir şey olmadı çok şükür
Geçmiş olsun bendaha düşürmedim, ama yanlardaki slikon tarzı malzemenin düştüğünde nasıl etlileneceğini merak ediyorum

hendan81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu iki haftadır kullanıyorum. telefonun tek kötü yönü şebeke üzerinden video konuşma desteği olmaması. sony müşteri hizmetleri ile yazışma yaptım ama nafile bana söylenilen 3. parti uygulamalar yüklemem oldu. bende kullanmak istemediğimi belirtim ve güncelleme gelecekmi diye sorduğumda ''yazılım güncellemeleri sony global yazılım ekibi tarafından hazırlanmakta ve global olarak yayınlanmaktadır'' denildi. şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapacaksanız bu telefonu almayın derim, ama genel olarak telefondan memnun kaldım diyebilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada z3 compact kullanıcıları benim gibi sony müşteri hizmetlerine konu ile alakalı mail atarlarsa faydası olabilir belki güncelleme çıkartırlar. gelen mail de ''gelen yorum ve öneriler genel bir havuzda toplanarak değerlendirilmekte ve ilgili düzenlemeler yeni güncellemelere eklenmektedir'' şeklinde yazıyordu.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Goruntulu gorusme patent ile alakali ki o patent de samsungda. Sony ile alakali bisey degil yani.

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu iki haftadır kullanıyorum. telefonun tek kötü yönü şebeke üzerinden video konuşma desteği olmaması. sony müşteri hizmetleri ile yazışma yaptım ama nafile bana söylenilen 3. parti uygulamalar yüklemem oldu. bende kullanmak istemediğimi belirtim ve güncelleme gelecekmi diye sorduğumda ''yazılım güncellemeleri sony global yazılım ekibi tarafından hazırlanmakta ve global olarak yayınlanmaktadır'' denildi. şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapacaksanız bu telefonu almayın derim, ama genel olarak telefondan memnun kaldım diyebilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada z3 compact kullanıcıları benim gibi sony müşteri hizmetlerine konu ile alakalı mail atarlarsa faydası olabilir belki güncelleme çıkartırlar. gelen mail de ''gelen yorum ve öneriler genel bir havuzda toplanarak değerlendirilmekte ve ilgili düzenlemeler yeni güncellemelere eklenmektedir'' şeklinde yazıyordu.
Görüntülü görüşme patenti şuan Samsung'da mevcut, sony için böyle birşey olacağını sanmıyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Xperia arayüzündeki altta yer alan sayfa belirleyiciyi yukarı nasıl alıyoruz