LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar cihaz ilk çıktığında ısı problemı vardı şuan hala ısı problemi devam ediyor mu, mesela sosyal ağlarda takılırken filan oyun oynarken halıyle ısınırda sosyal ağlarda takılırken f,lan ısı yapıyor mu ?

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihaz ilk çıktığında ısı problemı vardı şuan hala ısı problemi devam ediyor mu, mesela sosyal ağlarda takılırken filan oyun oynarken halıyle ısınırda sosyal ağlarda takılırken f,lan ısı yapıyor mu ?
Hayir. Oyun oynarken bile zor isiniyo

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gaza geliyorum biraz daha yazarsanız deneyeceğim diyorum ama:D sabır... ota'yı bekleyim neyse.

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ısı sorunu yok kardeş gayet normal

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gaza geliyorum biraz daha yazarsanız deneyeceğim diyorum ama:D sabır... ota'yı bekleyim neyse.

ota gelince onuda yüklicem ben :)) ama şimdilik o kadar stabil zaten + bişey gelmez ben sanmıyorum

Eve gidince bende yüklicem sarji v10m gibi gitsin baska bisey istemem

Sarj çok iyi 6 saat 15 dkdır açık %5 sarj gitmiş ekran 100 parlak wifi 3g açık

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
a4d57f620e570f519e7cf1f88bfd6ba8.jpg

Sürümü yukledim sadece acilirken boyle bi yazı geliyor geri tusuyla siliniyor. Telefon cok stabil. Bu yazıyla karşılaşan var mı acaba

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya gerçekten böyle kat kat iyimi android 5 şarjı filan baya artmış stabilite akıyo filan diyonuz art gerçekten işe yarıyo demek D:

SSVer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buralar önceden hep dutluktu :)

Android 5.0 ile pek bir değişiklik olmayacaktır LG için arayüzde. bu sadeliği bozacağını düşünmüyorum olursa 3-5 google uygulamasının simgesi değişir diye düşünüyorum. Blackberry(OS10 işletim sisteminde var bu özellik) ve İphone da olan kilit ekranı bildirimleri gelecek ki zaten LG G3 te mesaj ve arama bildirimi olarak vardı :P Uygulamalar açıkken mesaj, arama gibi uygulamalar ekranı kaplamadan ufak bir bildirimle uygulamanın üzerinde cevaplanabilecek ki buda LG de vardı :P LG G3 için en önemli değişim ART modu olacaktır (şuan da düzgün çalışıyor ama kararlı sürümü her zaman daha iyidir.) LG için aman aman bir değişim olmayacaktır arayüzde. performansımız ve pil ömrümüz daha da artacaktır.

Burada Sony Fanboyları vardı bir aralar şuan göremedim. minik canavar nerede ki? :P Onlara selam olsun G3 lollipop göremez diyorlardı :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
buralar önceden hep dutluktu :)

Android 5.0 ile pek bir değişiklik olmayacaktır LG için arayüzde. bu sadeliği bozacağını düşünmüyorum olursa 3-5 google uygulamasının simgesi değişir diye düşünüyorum. Blackberry(OS10 işletim sisteminde var bu özellik) ve İphone da olan kilit ekranı bildirimleri gelecek ki zaten LG G3 te mesaj ve arama bildirimi olarak vardı :P Uygulamalar açıkken mesaj, arama gibi uygulamalar ekranı kaplamadan ufak bir bildirimle uygulamanın üzerinde cevaplanabilecek ki buda LG de vardı :P LG G3 için en önemli değişim ART modu olacaktır (şuan da düzgün çalışıyor ama kararlı sürümü her zaman daha iyidir.) LG için aman aman bir değişim olmayacaktır arayüzde. performansımız ve pil ömrümüz daha da artacaktır.

Burada Sony Fanboyları vardı bir aralar şuan göremedim. minik canavar nerede ki? :P Onlara selam olsun G3 lollipop göremez diyorlardı :D
Aynen bizim little monster 😄 sony fan boyu

Reaksiyon puanı
16,128
esas göremicek olan şeyler dark evo 3g m7200 ve m7220 birde evotab'ın 7'' bişeyi var güya harici 3g mdem tanırdı o çöp alamıcak...

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.0 kararli sürüm'ü de denedim. Performans guzel ancak batarya performansi cok kotu. Şöyle soyliyim wifi ile birlikte tel %100 den 0 a 6-7 saatte iniyo. Ki ekran parlakligida otomatik te karanlik bir odada. V10m ye geri donuyorum. Pil optimizasyonu gelmeden lolipop kullanmam

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geri dönme işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz biraz anlatırmısınız ?

5.0 kararli sürüm'ü de denedim. Performans guzel ancak batarya performansi cok kotu. Şöyle soyliyim wifi ile birlikte tel %100 den 0 a 6-7 saatte iniyo. Ki ekran parlakligida otomatik te karanlik bir odada. V10m ye geri donuyorum. Pil optimizasyonu gelmeden lolipop kullanmam

Geri dönme işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz biraz anlatırmısınız ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yedeği al kitkat kdz indir flashla sonra hard reset at

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biriniz batarya için iyi diyor biriniz kötü ota'dan gelse de indirmeyeceğim çünkü yükle olmadı geri yükle yapmak için vaktimi harcayamam doğrusu şimdi kafam karıştı batarya konusunda. sırf batarya da iyileşme olur diye güncelleyecektim. Şimdi bataryada iyileşme var diyene mi yoksa kötü diyene mi inanalım

furkan32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon kasasında kendiliğinden çatlama meydana gelen var mı? varsa lg'nin kendi garantisi telefonu değiştiriyor mu?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ben istanbul bilişimden almayı düşünüyorum da eğer böyle kronik bir sorunu varsa (mesela ipohone 3 lerde olduğu gibi) oraya garanti konusunda güvenebilir miyim?

Ben şuana kadar 1 kişide gördüm denk gelmez büyük ihtimal ama gelirse garantiye verebilirsiniz tabiki

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biriniz batarya için iyi diyor biriniz kötü ota'dan gelse de indirmeyeceğim çünkü yükle olmadı geri yükle yapmak için vaktimi harcayamam doğrusu şimdi kafam karıştı batarya konusunda. sırf batarya da iyileşme olur diye güncelleyecektim. Şimdi bataryada iyileşme var diyene mi yoksa kötü diyene mi inanalım
Al buna inan kardes.
f0cee6a5564678ead494eb0d1092b703.jpg

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanlis anlasilmasin. Wifi acik ekran parlakligi kisik oyun oynanmadi. Whatsappta konustum bu half

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kdz linkleri için biri bana link verebilir mi lütfen ? Ve en kararlı sürüm ne acaba ltfen acil cvp bekliyorum

arkadaşlar kdz linkleri için biri bana link verebilir mi lütfen ? Ve en kararlı sürüm ne acaba ltfen acil cvp bekliyorum

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0

V10m yada v10n ikiside cok iyi. Googlede v10m xda diye arat bulursun link

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
e00a8b520c4d5e837ff5f6c0ab6877f5.jpg

Bu da benimki ve su anda dizi izliyorum yattığım yerden yarım saattir bence lolipopa ota'dan gelse de üzerine birkaç yama daha gelecek şahsen batarya yüzünden kesinlikle güncellemeyeceğim

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0