dramosfer69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Eve gidince bende yüklicem sarji v10m gibi gitsin baska bisey istememlink var zaten
- - - Mesaj Güncellendi - - -
final sürümü başarılı![]()
Eve gidince bende yüklicem sarji v10m gibi gitsin baska bisey istememlink var zaten
final sürümü başarılı![]()
Hayir. Oyun oynarken bile zor isiniyoArkadaşlar cihaz ilk çıktığında ısı problemı vardı şuan hala ısı problemi devam ediyor mu, mesela sosyal ağlarda takılırken filan oyun oynarken halıyle ısınırda sosyal ağlarda takılırken f,lan ısı yapıyor mu ?
Arkadaşlar cihaz ilk çıktığında ısı problemı vardı şuan hala ısı problemi devam ediyor mu, mesela sosyal ağlarda takılırken filan oyun oynarken halıyle ısınırda sosyal ağlarda takılırken f,lan ısı yapıyor mu ?
Gaza geliyorum biraz daha yazarsanız deneyeceğim diyorum amasabır... ota'yı bekleyim neyse.
Eve gidince bende yüklicem sarji v10m gibi gitsin baska bisey istemem
![]()
Sürümü yukledim sadece acilirken boyle bi yazı geliyor geri tusuyla siliniyor. Telefon cok stabil. Bu yazıyla karşılaşan var mı acaba
Aynen bizim little monster 😄 sony fan boyuburalar önceden hep dutluktu
Android 5.0 ile pek bir değişiklik olmayacaktır LG için arayüzde. bu sadeliği bozacağını düşünmüyorum olursa 3-5 google uygulamasının simgesi değişir diye düşünüyorum. Blackberry(OS10 işletim sisteminde var bu özellik) ve İphone da olan kilit ekranı bildirimleri gelecek ki zaten LG G3 te mesaj ve arama bildirimi olarak vardıUygulamalar açıkken mesaj, arama gibi uygulamalar ekranı kaplamadan ufak bir bildirimle uygulamanın üzerinde cevaplanabilecek ki buda LG de vardı
LG G3 için en önemli değişim ART modu olacaktır (şuan da düzgün çalışıyor ama kararlı sürümü her zaman daha iyidir.) LG için aman aman bir değişim olmayacaktır arayüzde. performansımız ve pil ömrümüz daha da artacaktır.
Burada Sony Fanboyları vardı bir aralar şuan göremedim. minik canavar nerede ki?Onlara selam olsun G3 lollipop göremez diyorlardı
![]()
5.0 kararli sürüm'ü de denedim. Performans guzel ancak batarya performansi cok kotu. Şöyle soyliyim wifi ile birlikte tel %100 den 0 a 6-7 saatte iniyo. Ki ekran parlakligida otomatik te karanlik bir odada. V10m ye geri donuyorum. Pil optimizasyonu gelmeden lolipop kullanmam
Lg flash tools dan kdz dosyalarini yukleyerekGeri dönme işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz biraz anlatırmısınız ?
Geri dönme işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz biraz anlatırmısınız ?
Hard reset sartmi?Yedeği al kitkat kdz indir flashla sonra hard reset at
Hard reset sartmi?
telefon kasasında kendiliğinden çatlama meydana gelen var mı? varsa lg'nin kendi garantisi telefonu değiştiriyor mu?
ben istanbul bilişimden almayı düşünüyorum da eğer böyle kronik bir sorunu varsa (mesela ipohone 3 lerde olduğu gibi) oraya garanti konusunda güvenebilir miyim?Mikrofonun mu hoparlörün orda mı ne oluyormuş bildiğim kadarıyla
Lg flash tools dan kdz dosyalarini yukleyerek
ben istanbul bilişimden almayı düşünüyorum da eğer böyle kronik bir sorunu varsa (mesela ipohone 3 lerde olduğu gibi) oraya garanti konusunda güvenebilir miyim?
Al buna inan kardes.Biriniz batarya için iyi diyor biriniz kötü ota'dan gelse de indirmeyeceğim çünkü yükle olmadı geri yükle yapmak için vaktimi harcayamam doğrusu şimdi kafam karıştı batarya konusunda. sırf batarya da iyileşme olur diye güncelleyecektim. Şimdi bataryada iyileşme var diyene mi yoksa kötü diyene mi inanalım
arkadaşlar kdz linkleri için biri bana link verebilir mi lütfen ? Ve en kararlı sürüm ne acaba ltfen acil cvp bekliyorum
arkadaşlar kdz linkleri için biri bana link verebilir mi lütfen ? Ve en kararlı sürüm ne acaba ltfen acil cvp bekliyorum
V10m yada v10n ikiside cok iyi. Googlede v10m xda diye arat bulursun linkarkadaşlar kdz linkleri için biri bana link verebilir mi lütfen ? Ve en kararlı sürüm ne acaba ltfen acil cvp bekliyorum
Cokta bir fark yok zaten![]()
Bu da benimki ve su anda dizi izliyorum yattığım yerden yarım saattir bence lolipopa ota'dan gelse de üzerine birkaç yama daha gelecek şahsen batarya yüzünden kesinlikle güncellemeyeceğim
V10m yada v10n ikiside cok iyi. Googlede v10m xda diye arat bulursun link
V10m yada v10n ikiside cok iyi. Googlede v10m xda diye arat bulursun link