Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Okuldaki discoveryli arkadaşlara "=" göndermekten paket bitti![]()
Güya güncelleme ile kaldırılmıştı o sorun :-D.
MTK işte her yönüyle şaka gibi
Okuldaki discoveryli arkadaşlara "=" göndermekten paket bitti![]()
Haklısın. Bende fen istiyorum ordan da ist. Boğaziçi ÜniversitesiOnların ne istediği değil senin ne istediğin önemli
Bikere yaptım ise yariyorVeya benim gibi ailene söylemiceksin. Hep iyi notlarını söyle. Mesela ben şimdi 13 aldığımı söylesem evde kıyamet kopar heralde. Tabi kötü notlarını düzeltmeyi unutma.
ace? klorak? domestos? hangisini kullanıyorsun?
restart yapıyor güya hepsinde yoktu bir seride vardı...Okuldaki discoveryli arkadaşlara "=" göndermekten paket bitti![]()
restart yapıyor güya hepsinde yoktu bir seride vardı...Okuldaki discoveryli arkadaşlara "=" göndermekten paket bitti![]()
Ben anladım galiba. not silerkenHocam anlamadım ama.
Karnedeki notları değiştirmekten bahsediyorHocam anlamadım ama.
restart yapıyor güya hepsinde yoktu bir seride vardı...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
restart yapıyor güya hepsinde yoktu bir seride vardı...
Aynen artık degistirsek Ne oluyor tel e mesaj geliyor ve e okul varHee not değiştirme yok. Geç öğrenme var![]()
Hocam anlamadım ama.
Hocam anlamadım ama.
http://lmgtfy.com/?q=sit+alan+nedirYa lütfen sit alan ne oluyor
Yav arkadaş beni takmiyorsunuz yav ben ne yapayım soru sordum cevaplayınhttp://lmgtfy.com/?q=sit+alan+nedir
Gına geldi artık mesaj kasma geyiklerinden.
Sen kendini ne sanıyorsun da bana Bebe diyorsun? Bebe demeden kimin ne olduğu anlaşılıyorYürü git işine bebe.
Tamam saolun. Bu arada arkadasin yaptığı doğrumu sizce? Önüne gelen mesaj kasma diyor ya :/cevap linkte tıkla bekle ilk sonuç.
Isteyen istediği şeyi dese ne olur peki burası hocam?ifade özgürlüğüne giriyor .
Tamam saolun. Bu arada arkadasin yaptığı doğrumu sizce? Önüne gelen mesaj kasma diyor ya :/
Sdn nin söyle bir kuralı vardida ben mi bilmiyorum? Her kullanıcı bir konuya 10 kez mesaj yazabilir tarzı ?Geldiğin günden beri söyle rahatla dan bildirim kesilmiyor. Belirtiyim sana.
Doğru ise bu foruma hiç bir şey sorulmamalıdır o zamanBence doğru