Restore yaptım ama hala devam ediyor.
Güncelleme bekleyeceğim artık .
Peki bu sorun ana menüdeykenmi oluyor yoksa bir uygulama açarken felanmı
Acaba ayarlardan felan mı biley var diye baktım ama öyle bir ayar bulamadım
Eğer bu ayarda açıksa ayarlar-genel-sıfırla yolunu izle burdan tüm ayarları sıfırla de
Sorunu çözdüm galiba [emoji1]
Erişebilirlik ayarlarından büyütme seçeneği aktifti onu kapattım düzeldi açtım yine düzgün şimdiye kadar [emoji4]
İyi düzeldiğine sevindim![]()
10pp kasımdan önce gelsede doğum günüme telefonla girsem.. :bored:
Var kardeşim spigen.com.tr üzerinden online alabilirsin.
iphone 6 plus 'ın şarjı iyi gidiyor da iphone 6 nın şarjı nasıl gidiyor,kullananlar bilgi verebilir mi
bir günü rahat çıkarır mı pekı6 normalden biraz dusuk
bir günü rahat çıkarır mı pekı
Bende 1 günü çok rahat çıkarıyor valla![]()
bir günü rahat çıkarır mı pekı
Arkadaşlar iphone 6 da youtubeda video izlerken telefon birden dondu 1-2 dakika öyle kaldı sonra telefon kapandı yeniden açıldı nedeni ne olabilir
Ben spigen neo hybrid metal olandan siparis ettim dun.spigenler guzeldirArkadaşlar iphone 6 için spigen case slim armor nasıldır.Sizce parasına değer mi ve telefonu için yeteri koruma sağlar mı?
![]()
O değilde koleksiyon daha güzel oldu iphone 6 plus 64gb ile.=)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben spigen neo hybrid metal olandan siparis ettim dun.spigenler guzeldir
![]()
![]()
Hocam peki kılıf sizin elinize ne zaman ulaşır ben de Türkiye'ye dönünce kılıf alıcam da su anda aklımda spigen slim armor case almak var ama spigenin ilk kez ürününü kullanmış olucam.Elinize geçtiğinde kılıfla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz
Hocam peki kılıf sizin elinize ne zaman ulaşır ben de Türkiye'ye dönünce kılıf alıcam da su anda aklımda spigen slim armor case almak var ama spigenin ilk kez ürününü kullanmış olucam.Elinize geçtiğinde kılıfla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz