Sony Kullananlar Kulübü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sony andoid 4.4.2 kit kat güncellemesine başlamış :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sony hata gibi geliyor ya bakalım nolacak, gidip g2 niye almadıysam...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Blogda haberi görünce heyecan yaptım bi baktım benim telefon yok tabi doğal olarak :D inşallah en geç Nisanın 15 ine falan gelir.

bir kaç model için çıkmış şimdilik ama 4.3 gibi çok uzun sürmez gibi geliyor sp için bu kez bakalım bekliyoruz düşer tft'ler :) nasılsa

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben bu wifi çekim gücünden hiç memnun değilim iphone'u pek beğenmezdim en azından o bağlanıyordu bu hiç bağlanmıyor yada bağlandıktan hemen sonra kopuyor(yalnız tek dişte alet canavar gibi ama kopmalar ve bağlanamama sorunu çok fazla)

Reaksiyon puanı
10,315
yahu arkadaşlar, bakıyorum da millet bahsettiği tek model bu z serisi olmuş burada.
oğlum çok heveslendi ona bir T2 ultra aldım bugün, ne ki buralarda bundan hiç bahseden olmamış.
hiç kullanan yok mu içinizde, fikir beyan edecek...
tek bir kusuru var ki hevesimi kaçıran sadece o oldu, ram'i çok ufak... 1 gb yani... böyle bir telefona hiç yakışmamış. bunu alırken sormamıştım, sonradan farkettim.

ama diğer yönleri çok iyi gözüktü bana. HD ekran ve oldukça keskin geldi bana renk yönüyle.

diğer teknik detayları da bayağı iyi, ama asıl güzel tarafı fiyatı... bu özellikte bir telefonu 1450 tl. ye aldım, bana bayağı makul geldi. sizler ne düşünürsünüz bilemem.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar elimde xperia z1 var şarjı %1 şarj aletını takıyorum ses geliyor fakat ekranda şarj cihazı takın uyarısı gitmiyor, 1 saat şarjda kaldı dolmuyor pc den ve adaptörden denedim şarj almadı, başka kablo denedim yine almadı acaba sorun nedir ? bilgisi olan var mı ?

NOT: Usb kablo ile pc bağlayınca pc görüyor dosya transferi yapılabiliyor.

mustates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Xperia SP,Xperia P,PSP 3006,Sony walkman kullanıcısı olarak buradayım.

Üstadın dediği gibi Sony ile hayat, oh ne rahat ! tamamen yalan..
Ama vazgeçemiyor insan Sony den işte
:thumbup:

cerberus5395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia s z2 kamerası yüklemek istiyorum cwn Recovery ile nasıl yapılır yardimci olur musunuz

fthuzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum Xperiz Z kullanıcısıyım telefonumu yere düşürdüm. Telefonun kenarlarında üst ve alt tarafında bulunan mavimsi şeritin üst kısmı 2cm kırıldı bunların yedeklerini bulabileceğimiz biyer varmı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum Xperiz Z kullanıcısıyım telefonumu yere düşürdüm. Telefonun kenarlarında üst ve alt tarafında bulunan mavimsi şeritin üst kısmı 2cm kırıldı bunların yedeklerini bulabileceğimiz biyer varmı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sony Xperia Z, ZL, ZR ve Tablet Z için Android 4.4.4 güncellemesini doğruladı.

Güncellemede başta pil, wifi ve e-posta başta olmak üzere bir dizi yenilik ve düzeltmeler içeriyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
"Media Viewer Small App" diye yeni bir uygulama paylaşmışlar xperiablog'da oldukça güzel denemeniz tavsiye olunur :)

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aranızda Z3 Compact kullanan var mı? Varsa nasıl cihaz?

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ısınma sorun yok olmamış ısınıyor ama sadece arka taraf başka ısınan yer yok, orası da hemen soğuyor sağına soluna baktım kasa açıklığı filan yok ele güzel oturuyor kavisli köşeler sağolsun. çok kaygan hafif eğimli yerlerde kaymaya başlıyor. arayüz çok hızlı sanırım saf androide yakın olduğundan. kamera güzel çekim yapıyor, gece çekimleri filan geliştirilmiş z2 ye göre en azından. şimdilik şikayetim yok şarjı biraz daha hızlı olabilirdi o kadar.

kral07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bende sony xperia m kullnıcısı olarak bu külüpteyim