Yani illa ekranda mı kalacak,çalarken başka iş yapamazmıyız
Ben yanlış mı hatırlıyorum acaba?sanki oluyordu?
Ayarlar/Güvenlik/Telefonu Şifreleme . Denemedim ama orada yazana göre oluyor.Başka bir sorum var,albüm şifreleme gibi birşey var mı?
sınıf arkadaşım aldı telefonu bazen alıyorum elime kullanıyorum telefonu da aynı dediğin gibi mükemmel..forum istanbul teknosada Z1'i elime aldım sonunda, elde tutuşu falan kelimelerle anlatılacak gibi değil resmen ben premium telefonum diyor menüsünden tut malzemesine kadar. G2 falan yanında oyuncak gibi kaldı. İphonedan daha şık bir telefon yapıldı sonunda, telefon değil aksesuar resmen.
forum istanbul teknosada Z1'i elime aldım sonunda, elde tutuşu falan kelimelerle anlatılacak gibi değil resmen ben premium telefonum diyor menüsünden tut malzemesine kadar. G2 falan yanında oyuncak gibi kaldı. İphonedan daha şık bir telefon yapıldı sonunda, telefon değil aksesuar resmen.
ne aldın bakalımben de buradayım artık.
aldık bişeylerne aldın bakalım![]()
aldık bişeyler![]()
teşekkürlersöylemediğine göre iyi bir şeyler almışsın hayırlı olsun, çokta mütevazisin hani![]()
Sp nin fiyati dusmus hali 999 tl oda en az gold da ve internetteO paraya Sp alınır alabılıyorsan gerısını dusunme
panel maliyetiden ötürü değişim olur diye tahmin ediyorumselam arkadaşlar bugün itibari ile xperia z mi düşürüp ekranını kırdımkilit deseni vardı dolayısıyla hiç bişey yapamıyorum telefona hoş zaten ekran pert oldu.sigorta yaptırmıştım şükür
acaba değişim mi olur yoksa tamir mi edilir. fikri olan yazarsa sevinirim![]()
![]()