Lütfen Yardım Laptobum Açılmıyor !

bymuhammet70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır laptobumda büyük bir sorun var;

İşletim sistemim windows 7 ve laptobum Toshiba Satellite

Alalı 3 yıl oluyor,

Açılırken tam windows başlatılıyor yazısı ve logosu çıkıyor derken tam o logoların birleşme anında MAVİ ekran hatası alıp hemen kapanıyor,
bu herseferinde aynı şekilde oluyor hiç değişmiyor. Ayda 2 defa açıyordum onada nasıl derseniz, açılışta F2 ekranı geliyordu bıosa girip sadece bi kaç işlem yapıyor gibi yapıp exit tan çıktığım zaman
bilgisayar nadiren o şekilde açılıyordu. Son günlerde artık o şekildede açılmıyor hatta şuan windows başlatılıyor yazısında donup kalıyor...

3-4 Defa format attım hiç abartmaksızın... İçini temizledim herşeyi yaptım ama hala aynı...

LÜTFEN YARDIM EDİN, Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN...

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır laptobumda büyük bir sorun var;

İşletim sistemim windows 7 ve laptobum Toshiba Satellite

Alalı 3 yıl oluyor,

Açılırken tam windows başlatılıyor yazısı ve logosu çıkıyor derken tam o logoların birleşme anında MAVİ ekran hatası alıp hemen kapanıyor,
bu herseferinde aynı şekilde oluyor hiç değişmiyor. Ayda 2 defa açıyordum onada nasıl derseniz, açılışta F2 ekranı geliyordu bıosa girip sadece bi kaç işlem yapıyor gibi yapıp exit tan çıktığım zaman
bilgisayar nadiren o şekilde açılıyordu. Son günlerde artık o şekildede açılmıyor hatta şuan windows başlatılıyor yazısında donup kalıyor...

3-4 Defa format attım hiç abartmaksızın... İçini temizledim herşeyi yaptım ama hala aynı...

LÜTFEN YARDIM EDİN, Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN...

ram veya harddisk yüzünden, ramleri tek tek calıstırmayı deneyin, hatta harddiski cıkartıp linux live cd ile calıstırın.