Kuvvetmira
Profesör
Çok iyiymiş en korktuğum şey oydu,batarya sabitya birde çok pahalıya patlar o işlerİlk zamanlar 4 saat ekran süresi alıyordum şuanda tam 1 yılını doldurdu ve cloudy g3 romu kurulu 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum.
Çok iyiymiş en korktuğum şey oydu,batarya sabitya birde çok pahalıya patlar o işlerİlk zamanlar 4 saat ekran süresi alıyordum şuanda tam 1 yılını doldurdu ve cloudy g3 romu kurulu 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum.
Ben hunharca kullanıyorum bide hani bende bişey olmadıysa kimsede sorun çıkmaz cihaz fabrika hatası olmadığı sürece tabiÇok iyiymiş en korktuğum şey oydu,batarya sabitya birde çok pahalıya patlar o işler![]()
Nasil şarj ediyon peki rastgele takip cikariyon mu yoksa tam biterke takiyon fulluyon muBen hunharca kullanıyorum bide hani bende bişey olmadıysa kimsede sorun çıkmaz cihaz fabrika hatası olmadığı sürece tabi![]()
Şarzdayken saatlerce oyun oynuyorum bazen bir yere gideceğim zaman çekiyorum daha dolmadan bazen de tam tersine gidecem diye ne kadar dolarsa falan yani bataryaya zararlı her türlü şeyi yapmışımdırNasil şarj ediyon peki rastgele takip cikariyon mu yoksa tam biterke takiyon fulluyon mu
Işte budur sefasını sürelimdiye o kadar para veriyoz cefasını mı cekecegiz bide... [emoji2]Şarzdayken saatlerce oyun oynuyorum bazen bir yere gideceğim zaman çekiyorum daha dolmadan bazen de tam tersine gidecem diye ne kadar dolarsa falan yani bataryaya zararlı her türlü şeyi yapmışımdır![]()
AynenIşte budur sefasını sürelimdiye o kadar para veriyoz cefasını mı cekecegiz bide... [emoji2]
İşte diyorum ya "Telefonda sorun var." diye. [emoji19]Bende antivirüs açık olmasına rağmen sorun çıkmıyo![]()
İşte diyorum ya "Telefonda sorun var." diye. [emoji19]
G2 s4 ten iyi kamerasi bence.merhaba arkadaşlar s4den g2ye geçmiş bulunmaktayım performans çok çok iyi fakat kamerası biraz geride
20 d romunda o sorun düzeliyomuş belki gelecek olan güncellemeyle Tr romundada düzelir...
Kameradaki ışıksız ortamda çekilen fotolardaki bulaniklik sorunuHangi sorun ?
Lg andoid 5.0 güncelleme sözü verirse muhtemelen ağustosta bize gelirArkadaslar bidaha ne zaman guncelleme cikacak bi bilginiz var mi
Almanya 20d de dahil bütün romlardada gece kamera kasma sorunu var.Hepsini denedim hiçbir fark yok. Hatta şunu rahatlıkla söyleyebilirim 4.2.2 ile 4.4 arasında kamera konusunda hiçbir fark yok.sadece 4.4 de kamera uygulaması hızlı aciliyo birde fotoğraf çekme butonu biraz daha hızlı kameranın kalitesi gece performansı tamamen aynı yanyana iki telefonu karşılaştırarak denedim.Kameradaki ışıksız ortamda çekilen fotolardaki bulaniklik sorunu
Tayvan 20C stock ekran sürem
![]()