Normal(eski) flashtool ile ama her iki yöntemle de sorunsuz atıyorumHangi yöntemle atıyorsun Stock'u hocam?
Gittigidiyorda 30 tlye hediyeleriyle bulabilirsin. Telefonu kabalastiriyor ama iyi koruyorMerhaba arkadaslar , spigen slim armor kilif almayi dusunuyorum bizim burdaki kapcidan biraz pahali ama az biraz sakarimdir onerirmisiniz ?
İkisini de devredışı yapıyorum zaten.Bunun formatla alakası yok driver güvenlik duvarı veya antivirüsten yapiodur
Tr garantili olmayarak istanbul bilisimden teknosada 1.500ken ben 1220ye aldim sigortada yaptirdim hem guncellemeleri erken aliyorum hemde sarj aletimde bir temassizlik baslamisti goturdum direk adam yenisini getirdi verdi tesekkur ettim ciktim.Arkadaşlar cihazı teknosadan aldım. Kırılan ekran için müşteri hizmetlerini aradım en yakın telnosaya götürün ordan lgye yollanır dedi. ekstra ücret istenmediğini söyledi. Teknosaya gittiğim de tonla "sigortalatsaydın böyle olmazdı" gibi saçma sapan laflar işittikten sonra bir de 60 lira havale ücreti isteyeceklerini söylediler. Tartışarak mekandan ayrıldım. 2 hafta kadardır da ekranı kırık kullanıyorum dokunmatik yarı bozuk. Mecidiyeköydeki servisin adresini ilginç bir biçimde bulamıyorum internette. Yardımcı olur musunuz acaba??
Bir sıkıntı çıkarsa ilgilenenim olsun diye hem lg TR garantili hem de Teknosadan aldım ama hiç bi halta yaramadı. Keşke internetten herhangi bir siteden alsaydım diyorum şuan. :crying:[COLOR=#EEE !important]en → tr
Tartışarak
[/COLOR]
Tr garantili olmayarak istanbul bilisimden teknosada 1.500ken ben 1220ye aldim sigortada yaptirdim hem guncellemeleri erken aliyorum hemde sarj aletimde bir temassizlik baslamisti goturdum direk adam yenisini getirdi verdi tesekkur ettim ciktim.
Bende antivirüs açık olmasına rağmen sorun çıkmıyoİkisini de devredışı yapıyorum zaten.
Eski derken garantisi biten varmı kiEski g2 kullanıcıları bataryanızın ölmeye başladığını hissettiniz mi benim eski ace gibi sonradan batarya ölüyomu yani,yine azalıyodurda yarı yarıya felan düşen olur mu ?
1 yılı geçen işte,1 yıldan sonra ölüyo genelde bataryalarda.Eski derken garantisi biten varmı ki
İlk zamanlar 4 saat ekran süresi alıyordum şuanda tam 1 yılını doldurdu ve cloudy g3 romu kurulu 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum.Eski g2 kullanıcıları bataryanızın ölmeye başladığını hissettiniz mi benim eski ace gibi sonradan batarya ölüyomu yani,yine azalıyodurda yarı yarıya felan düşen olur mu ?