İPhone 6 plus Bulunamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olumlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günlerr herkese hayırlı bayramlar;
İphone6 plus ilk çıktığı günden beri aramakdayım nereye gittiysem hepsi stokları bitirmiş ve nereye gittiysem şugün oldu halen elimizde yoktur diyor benim sorum Apple teknolojik firmalara nedentelefon yollamıyor nereyi arasam elimizde yok diyor ne zaman gelir ilk nereden ulaşabilirim burası Gaziantep yoksa sadeceburda mı var başka şehirlerde var mı bilen varsa yada düşüncesi yorumu varsa bizimle paylaşırsa sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu dediklerim sadece iphone 6'plus için geçerli iphone 6 çoğu yerde bulabiliyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İphone6 plus ilk çıktığı günden beri aramakdayım nereye gittiysem hepsi stokları bitirmiş ve nereye gittiysem şugün oldu halen elimizde yoktur diyor benim sorum Apple teknolojik firmalara nedentelefon yollamıyor nereyi arasam elimizde yok diyor ne zaman gelir ilk nereden ulaşabilirim burası Gaziantep yoksa sadeceburda mı var başka şehirlerde var mı bilen varsa yada düşüncesi yorumu varsa bizimle paylaşırsa sevinirim

Bu dediklerim sadece iphone 6'plus için geçerli iphone 6 çoğu yerde bulabiliyorum
bence bulamaman daha iyi 2. partiler gelsin hiç sorunu olmaz ilk partiler genelde muhakkak sorun çıkartıyor.... ayrıca apple store dan istiyebilirsin..

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple'dan baktım gönderim süresi 3-4 hafta yazıyor yarın bi arıyayım birde canlı olarak sorayım gönderim süresini

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
iphone 6 plus biraz zor gibi

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aksine istanbul izmirdede alan yok butun buyuk teknolojo marketlerınde en az 5 er tane gormusumdur :)

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rizedeyim teknosa rizede gördüm,git bir teknosaya rize mağazasında ki ürünü gaziantepe göndersinler sende ordan alım yap

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
4 hafta sonra gelicek İphone 6 ve Plus bitdi ilk partı erittiler
2.inci part alırsınız 1 ay bekleyin.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

Bence apple'dan 3-4 haftayı göze alarak almalısın çünkü apple satış yapacağı ülkeleri açıklarken 6 plus'ın Türkiye'ye sınırlı sayıda göndereceği bilgisini paylaşmış. Devamında ne olur bilmiyorum. Umarım bu bilgi faydalı olur.

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple 'a güvendim gittim çıkmazdan önce telefonumu saatım 4 haftayı geçti ben şuan bir an önce elde etmek amacım şimdi Apple storeden istedsem normaldendaha mı geçgelir acaba yoksa Apple store daha mı erken ulaştırır bana

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 plus alma bukulme sorunu var

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 plus alma bukulme sorunu var
ahhahaha:D yapma abi gözünüsevim :D inanma onlara benfantazi yapmıyorum ki elimlebükmeye çalışayım kal tane gördünnormalgerçekolan hayat koşullarında yamulan iphone6 milyonlar satan Apple 9 şikayet almış

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
b4G4on.png
[/URL][/IMG]
gold da böyle yazmış 10 ekimde sevk edilecek diye acaba ne kadar doğru

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sende bendensın cıktığı günden beri peşindeyim bulamıyorum. gittiğimde 6 vardı ama 6+hiç yoktu. goldun bu verdiği sevk tarihini bende takip ediyorum teknosayada isim tel ve istediğim modeli bıraktım arayacaklarını söylediler. apple'ın belirttiği 3-4 hafta cok uzun umarım kısa sürede bulabiliriz.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tarafdan doru soyluyorsun.en iyi si cihazi alirken kendin bak bukuluyomu? :clap:

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gidin orijinalinden kap alın bükülürse ney oluyum..

1905lilium1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de çıktığı günden beri aramaktayım hatta 25 eylülde adımı bile yazdırdım listeye ama çoğu yer ellerine ulaşmadığını bayramdan sonra geleceğini söyledi ayrıca belirtim ben İstanbuldayım biz burda bu kdr sıkıntı yaşarken oraya gelişi biraz daha uzun olabilir ben internetten alıp kargoyla gelmesine pek sıcak bakmadığım için böyle uğraşıyorum.He bu arada benim aradığım model 64 Gb Gold İphone 6+ gri rengi baktığım yerlerde mevcuttu.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben olsam vermem.diyerim problem cihazda bende diyil:tt2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben istanbul da bir çok teknoloji marketin de 6 gördüm ve stok vardı 1 hafta öncesine kadar plus mevcut değil. ayrıca gold 10 ekim de sevkiyat yapacağını belirtmiş. büyük bir soru işareti??? apple store da 3-4 hafta derken gold ta 10 ekim? neden ?

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen gitsene o zaman iPhone forumundan biz almak ve kullanımı öğrenmek içın buradayız..

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her yer en az 1-2 hafta diyorken gold'un 2-3 günsonra demesi şaşırtmıyor değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldım ıphone 6 plus kullanıyorum şuan Sivas'ta çok rahatlıkla bulabilirsiniz arkadaşlar.

MagneticTheory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tanıdık olmadan telefonculardan alması biraz zor önce tanıdıklara veriyorlar. Kuzenim eşine bir de kendisine aynı telefoncudan 2 tane 6plus aldı hemde çıkmadan 2 gün önce söyledi telefoncuya. Muhtemelen diğer sıradakilere elimize az ulaştı demiştir. Yani en kısa zamanda bi tanıdık telefoncu edinin :yes:

Keşke grisini alsaydın bence daha güzel.

Keşke grisini alsaydın bence daha güzel.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
aksine istanbul izmirdede alan yok butun buyuk teknolojo marketlerınde en az 5 er tane gormusumdur :)

sen teşhir ürünleri görmüşsün onları satmıyorlar zaten

bende isveçte 64gb plus siparişi verdim teslim tarihi 7 Kasım :( çok yoğun ilgi varmış

sen teşhir ürünleri görmüşsün onları satmıyorlar zaten

bende isveçte 64gb plus siparişi verdim teslim tarihi 7 Kasım :( çok yoğun ilgi varmış

16gb ara ara bulunabiliyor aslında