İPhone 6 plus Bulunamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olumlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen teşhir ürünleri görmüşsün onları satmıyorlar zaten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende isveçte 64gb plus siparişi verdim teslim tarihi 7 Kasım :( çok yoğun ilgi varmış

- - - Mesaj Güncellendi - - -

16gb ara ara bulunabiliyor aslında

kardeısm ıstabulda her yerde her dukkanda yazıo ıphone 6 6 plus var dıye :D cok rahat bulunuyor hatta bugn apple stroedeydım hatta elınızde varmı dedım almak ıcın degıl 128 gb sılver 6 plus ve gold 32 gb 2 sıde baya var merak etmeın dendı :) ısvecı bıemem ama ıstanbulda her yerde bulursun... her semtte

DenzeL11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzmir'de İphone 6 gold 16 gb bulunan yer yok nereye sorsam stokta kalmadı 1-2 hafta sonra gelir dediler. Bekliyorum bende bakalım hayırlısı

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu Sivastan alan birader nereden aldığını söylese keşke .s

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 16 gb Suan gold.comtr de var 16 gb 24 saatte kargo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
izmirde kemeraltında 1 tane 6plus gold varr ama16 gb isteyen tunçtelden edinebilir
ama başka hiçbir mağazada şuan plus yok aramadığım yer kalmadı izmirde

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kıbrıs sehıtlerde yokmu cıdden sasırdım benım bıldıgım yoksa bıle 2 gunde getırıyorlar sormanızı tavsıye ederım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pardon da istanbulda merede gördünüz ben bulamıyorum 😢😢😢

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KEMAL KSK at bakalım tutarsa. Ayıptır insanları yanlış bilgilendiriyorsun. 1. si Zorlu Center'da stok yok 2. 32 gb'lık model bile yok, yazık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiç doğru değil ben 3 ekimde sipariş ettim 27 Ekim'e kadar göndermediler. Bende iptal ettim iyice soğudum hatta şimdi alırmıyım bilmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3000 tl telefona para vercem yok çekecek 2 ay oldu türkiyede satışa çıkalı gidip istediğinde bitti diyorlar. iphone 6 plus 64 daha elinde sıfır olan bir tekno market yada telefon bayisi görmedim .. olmayan telefonu satmaya çalışıyorlar internet üzerinden ... bu yapılan çok ayıp iyice soğudum bi kaç ay daha beklersek böle S serileri çıkacak telefonun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence apple, 6 plus serisindeki eğilme problemi nedeni ile çalışma yaptı ve bu sebeple ürünler gecikti. Az önce arkadaşımın 6 plusunu inceliyordumki telefon az da olsa eğilmiş. Kendine gösterdim şok oldu ve çok dikkatli kullanıyordu. Ben 2 tane sipariş verdim umarım eğilme problemi düzeltilmiş seriden gelir.