S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaslar hayırlı olsun alan arkadaslara bende iphone 6 alacagım fakat 16 64 arasında kararsızım hangısını almalıyım sızce lutfen cevap?
G2 kullanıp i6 plus a geçen varmı? Şarj nasıl varsa şarj kullanımı ve süresini öğrenmek istiyorum.
Şarj olarak gayet iyi gidiyor başka bir forumda şarj sürekerini paylaşanlar var kullanımda 11 saat bekleme 1 gün gibi süre alanlar var istersen linki özelden atayım tüm sürelere bakarsın
ya kesin cevap istiyorum bükülme ya da wifi büyük sorun mu?
Dostum bir arkadaşım 6 düz Aldı ondada Wi-Fi çok yavaş.sanırım Donanım ile alakalı
Yq qçıkçqwı bunun gibi videokara da çok inanasım gelmiyor. Propoganda için replika bile büyüyor olabilirler[MENTION=128985]dogussonmez[/MENTION] [MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] Birde ben daha gidip gözümle bile görmedim telefonu. Elime bile almadım. perşembe ya da cuma gidip bi bakacağım. Belki ingilteredeki 15 yaşındaki çocuklar gibi bükerim telleri
Bu arada burda bi anda büküyor telefonu. http://www.teknokulis.com/webtv/vid...-iphone-6-plus-bukuluyor-digerleri-bukulmuyor
Yq qçıkçqwı bunun gibi videokara da çok inanasım gelmiyor. Propoganda için replika bile büyüyor olabilirler![]()
Aynı durum bende de var. Tek fark ben plus aldım ve eski telefon da s4. S4te sizinki kadar büyük sorun yaşamadım hatta onu da hala kullanıyorum ama androide eski gözümle bakamıyorum artık.Merhaba,
Tarifeye ek olarak Avea'dan aldım. Apple Iphone 6 64GB Space Gray renk.
Iphone 5 kullanıyordum, gayet memnundum ama ahizeden çok az ses geliyordu, o yüzden satıp 6 ya geçtim.
Telefondan gayet memnunum. Ama en çok memnun kaldığım şey şarj süresi. Sabah 7 de alıyorum, akşam 22'ye doğru anca bitiyor.
Bu arada sürekli telefonda konuşuyorum, 3G / Wifi sürekli açık, internette geziyorum sürekli.
Telefon çok hızlı, hiç kasılma / donma denen şey yok. Kamerası çok ama çok iyi. 5 'in kamerasından çok iyi.
Birde nerdeyse belli olmayan incecik bir kılıf aldım çok şık durdu.
Alan arkadaşlar güle güle kullansın.
Sony Xperia Z kullanıyordum, sim kart giriş yuvası bozuldu. garanti durumundaki telefona servis 600 tl para istedi.
Bir daha Androide dönceğimi hiç sanmıyorum.
Shiftdelete incelemelerini izlerseniz batarya performansının hala vasat olduğu görülüyor. 6+'da 2900 mA batarya olmasına rağmen iş oyun oynamaya, film izlemeye geldiğinde 1 günü çıkartması çok zor. Oyun oynamayacaksan film izlemeyeceksen de büyük ekranlı bir cihaz almanın luzümü yok bence. 4.7'' ideal olabilirdi veya en fazla 5''. plus için uğraşacaklarına keşke pil sorunu için uğraşsalardı o zaman ben de apple iphone almayı düşünebilirdim. Apple markasından uzak duruyorsam ilk ve en önemli sebebi pil diğeri de uygulama ücretleri. Ama 6+'daki en büyük dezavantaj 2900 mAh'lık bir batarya için 1 amperlik şarj aleti olması. Akşamdan şarja taksan sabaha anca dolar herhaldePοseidon;3461951 dedi ki:Yakında bankalar iMortgage Kredisi diye 120 aya kadar taksit seçenekleriyle başlarlar tanıtıma
Ekranın büyümesine sevinen bir tek ben miyim acaba?
Aslında önemli olan bu versiyonda pil sorununun ne denli çözüldüğü.
Yani kullanocısı olarak hocam şunu söyleyebilirim note 3 de o civarlarda bir şey ve nerdeyse aynı performansları. Hatta ip pili daha iyi. Ben 2600mah s4te 12 saati zor buluyorken plusta 7 24 internet wifi ve günde 20 30 dakika güç isteyen oyunlae oynuyorum sabah 10 akşam 02.00 dayanıyor. Bugün de deniycem olursa benim gözümde iyidir piliShiftdelete incelemelerini izlerseniz batarya performansının hala vasat olduğu görülüyor. 6+'da 2900 mA batarya olmasına rağmen iş oyun oynamaya, film izlemeye geldiğinde 1 günü çıkartması çok zor. Oyun oynamayacaksan film izlemeyeceksen de büyük ekranlı bir cihaz almanın luzümü yok bence. 4.7'' ideal olabilirdi veya en fazla 5''. plus için uğraşacaklarına keşke pil sorunu için uğraşsalardı o zaman ben de apple iphone almayı düşünebilirdim. Apple markasından uzak duruyorsam ilk ve en önemli sebebi pil diğeri de uygulama ücretleri. Ama 6+'daki en büyük dezavantaj 2900 mAh'lık bir batarya için 1 amperlik şarj aleti olması. Akşamdan şarja taksan sabaha anca dolar herhalde![]()
Shiftdelete incelemelerini izlerseniz batarya performansının hala vasat olduğu görülüyor. 6+'da 2900 mA batarya olmasına rağmen iş oyun oynamaya, film izlemeye geldiğinde 1 günü çıkartması çok zor. Oyun oynamayacaksan film izlemeyeceksen de büyük ekranlı bir cihaz almanın luzümü yok bence. 4.7'' ideal olabilirdi veya en fazla 5''. plus için uğraşacaklarına keşke pil sorunu için uğraşsalardı o zaman ben de apple iphone almayı düşünebilirdim. Apple markasından uzak duruyorsam ilk ve en önemli sebebi pil diğeri de uygulama ücretleri. Ama 6+'daki en büyük dezavantaj 2900 mAh'lık bir batarya için 1 amperlik şarj aleti olması. Akşamdan şarja taksan sabaha anca dolar herhalde![]()
Ekran 7 Saatlik bir süre vermiş ama gerçek kullanıcı arka planda whatsapp çalıştıracak, facebook çalıştıracak, twitter çalıştıracak v.s. ve bu arka plan uygulamaları ekran süresini de düşürecek. Hadi 7 saati yine bir şekilde aldım diyelim. Note 4 30dk da %50 şarj diyor. G2 1 Saatte şarjı full yapıyor. Rakiplerine kıyasla 3-4 saatte şarj olması çok büyük bir dezavantaj. Hız çağında yaşıyoruz ve vakit nakit durumundayız.Sdn incelemesinde 6 plusta 10 saatlik bir sürede cihaz 7 saatlik bir ekran süresi vermiş bence bu çok iyi bir süre neresi kötü anlamadım
Peki %0 dan pili %100 doldurman kaç saat sürüyor İp6+ 'ta?Yani kullanocısı olarak hocam şunu söyleyebilirim note 3 de o civarlarda bir şey ve nerdeyse aynı performansları. Hatta ip pili daha iyi. Ben 2600mah s4te 12 saati zor buluyorken plusta 7 24 internet wifi ve günde 20 30 dakika güç isteyen oyunlae oynuyorum sabah 10 akşam 02.00 dayanıyor. Bugün de deniycem olursa benim gözümde iyidir pili![]()
Üstat onu da yarı akşam deneyeceğim. Ama beni rahatsız etmiyor şarj süresi. Zira eski android kullanıcılarını da eahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü androidlerin çoğu(amireller) 2600mah den fazla. O yizden beni rahatsız eden bir durum olmadı.Ekran 7 Saatlik bir süre vermiş ama gerçek kullanıcı arka planda whatsapp çalıştıracak, facebook çalıştıracak, twitter çalıştıracak v.s. ve bu arka plan uygulamaları ekran süresini de düşürecek. Hadi 7 saati yine bir şekilde aldım diyelim. Note 4 30dk da %50 şarj diyor. G2 1 Saatte şarjı full yapıyor. Rakiplerine kıyasla 3-4 saatte şarj olması çok büyük bir dezavantaj. Hız çağında yaşıyoruz ve vakit nakit durumundayız.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Peki %0 dan pili %100 doldurman kaç saat sürüyor İp6+ 'ta?
Öğrenci kullanımı face whatsapp otobüste vs günde 20 dakika ile 40 dakika arasında dream leuge gibi oyunlarla günü kurtarıyor hatta 12 saatlik mesaisini tamamlıyor.Ekran 7 Saatlik bir süre vermiş ama gerçek kullanıcı arka planda whatsapp çalıştıracak, facebook çalıştıracak, twitter çalıştıracak v.s. ve bu arka plan uygulamaları ekran süresini de düşürecek. Hadi 7 saati yine bir şekilde aldım diyelim. Note 4 30dk da %50 şarj diyor. G2 1 Saatte şarjı full yapıyor. Rakiplerine kıyasla 3-4 saatte şarj olması çok büyük bir dezavantaj. Hız çağında yaşıyoruz ve vakit nakit durumundayız.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Peki %0 dan pili %100 doldurman kaç saat sürüyor İp6+ 'ta?
Benim için 12 saat çok az bir süre. O yüzden tercih edemiyorum. Tercih ettiğim tek Apple ürünü MacbookÖğrenci kullanımı face whatsapp otobüste vs günde 20 dakika ile 40 dakika arasında dream leuge gibi oyunlarla günü kurtarıyor hatta 12 saatlik mesaisini tamamlıyor.![]()
Ya 12 saat dediğim 12 saat dolunca bakıyorum şarja %15 %20 kalıyor yine. Şarj konusunda sıkıntısı yok plusın. Eğer varsa da şöyle deriz: piyasada şarj sıkıntısı olmayan telefon yok. Öyle bie düzeyde plus benceBenim için 12 saat çok az bir süre. O yüzden tercih edemiyorum. Tercih ettiğim tek Apple ürünü MacbookGerisi hikaye
![]()
Açık konuşmak gerekirse sadece 1 2 tane şey var.[MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] şimdi kardeş senin plusta beğenmediğini birşey var mı genelde wifide vs. :confused1: