iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar hayırlı olsun alan arkadaslara bende iphone 6 alacagım fakat 16 64 arasında kararsızım hangısını almalıyım sızce lutfen cevap?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
G2 kullanıp i6 plus a geçen varmı? Şarj nasıl varsa şarj kullanımı ve süresini öğrenmek istiyorum.

Şarj olarak gayet iyi gidiyor başka bir forumda şarj sürekerini paylaşanlar var kullanımda 11 saat bekleme 1 gün gibi süre alanlar var istersen linki özelden atayım tüm sürelere bakarsın

dogussonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj olarak gayet iyi gidiyor başka bir forumda şarj sürekerini paylaşanlar var kullanımda 11 saat bekleme 1 gün gibi süre alanlar var istersen linki özelden atayım tüm sürelere bakarsın

11 gibi kurdum Suan %42 ios 8.1 beta

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonun Ustunde Bu İşemi Yapmadan önce Bukulmeyı Kolaylastıracak Bazı işlemler yapmadıgını nereden Bılıyoruz ? artı Ben Dun Dayanamadım Cok Fazla olmasada kısa bır guc uyguladım kıpırdamadı bıle

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 ve Tough Armor.

675FE743F61EEF1312A9483AA72BA570.jpg
650EFA8C4B1FF11E66F516F8E2DEE4D6.jpg

F715AE88020E0A9B3613345CFAC0891C.jpg
E242734308967A92E95D1B73AC89EB9E.jpg
0A434E9CCDCC71E0BEC0634C16C9B916.jpg
A7363110209DA0F3418E2F9330C1E686.jpg

kemane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Tarifeye ek olarak Avea'dan aldım. Apple Iphone 6 64GB Space Gray renk.
Iphone 5 kullanıyordum, gayet memnundum ama ahizeden çok az ses geliyordu, o yüzden satıp 6 ya geçtim.
Telefondan gayet memnunum. Ama en çok memnun kaldığım şey şarj süresi. Sabah 7 de alıyorum, akşam 22'ye doğru anca bitiyor.
Bu arada sürekli telefonda konuşuyorum, 3G / Wifi sürekli açık, internette geziyorum sürekli.
Telefon çok hızlı, hiç kasılma / donma denen şey yok. Kamerası çok ama çok iyi. 5 'in kamerasından çok iyi.
Birde nerdeyse belli olmayan incecik bir kılıf aldım çok şık durdu.
Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

Sony Xperia Z kullanıyordum, sim kart giriş yuvası bozuldu. garanti durumundaki telefona servis 600 tl para istedi.
Bir daha Androide dönceğimi hiç sanmıyorum.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=128985]dogussonmez[/MENTION] [MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] Birde ben daha gidip gözümle bile görmedim telefonu. Elime bile almadım. perşembe ya da cuma gidip bi bakacağım. Belki ingilteredeki 15 yaşındaki çocuklar gibi bükerim telleri :-)
Bu arada burda bi anda büküyor telefonu. http://www.teknokulis.com/webtv/vid...-iphone-6-plus-bukuluyor-digerleri-bukulmuyor
Yq qçıkçqwı bunun gibi videokara da çok inanasım gelmiyor. Propoganda için replika bile büyüyor olabilirler :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Tarifeye ek olarak Avea'dan aldım. Apple Iphone 6 64GB Space Gray renk.
Iphone 5 kullanıyordum, gayet memnundum ama ahizeden çok az ses geliyordu, o yüzden satıp 6 ya geçtim.
Telefondan gayet memnunum. Ama en çok memnun kaldığım şey şarj süresi. Sabah 7 de alıyorum, akşam 22'ye doğru anca bitiyor.
Bu arada sürekli telefonda konuşuyorum, 3G / Wifi sürekli açık, internette geziyorum sürekli.
Telefon çok hızlı, hiç kasılma / donma denen şey yok. Kamerası çok ama çok iyi. 5 'in kamerasından çok iyi.
Birde nerdeyse belli olmayan incecik bir kılıf aldım çok şık durdu.
Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

Sony Xperia Z kullanıyordum, sim kart giriş yuvası bozuldu. garanti durumundaki telefona servis 600 tl para istedi.
Bir daha Androide dönceğimi hiç sanmıyorum.
Aynı durum bende de var. Tek fark ben plus aldım ve eski telefon da s4. S4te sizinki kadar büyük sorun yaşamadım hatta onu da hala kullanıyorum ama androide eski gözümle bakamıyorum artık.

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Iphone 6'yı nasıl buldunuz? Z3C ya da LG G3 almayı dusunuyorum duruma gore de iphone alabilirim. ama cok pahalı diye suan arka planda sizce hangisi?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Pοseidon;3461951 dedi ki:
Yakında bankalar iMortgage Kredisi diye 120 aya kadar taksit seçenekleriyle başlarlar tanıtıma :)
Ekranın büyümesine sevinen bir tek ben miyim acaba? :)
Aslında önemli olan bu versiyonda pil sorununun ne denli çözüldüğü.
Shiftdelete incelemelerini izlerseniz batarya performansının hala vasat olduğu görülüyor. 6+'da 2900 mA batarya olmasına rağmen iş oyun oynamaya, film izlemeye geldiğinde 1 günü çıkartması çok zor. Oyun oynamayacaksan film izlemeyeceksen de büyük ekranlı bir cihaz almanın luzümü yok bence. 4.7'' ideal olabilirdi veya en fazla 5''. plus için uğraşacaklarına keşke pil sorunu için uğraşsalardı o zaman ben de apple iphone almayı düşünebilirdim. Apple markasından uzak duruyorsam ilk ve en önemli sebebi pil diğeri de uygulama ücretleri. Ama 6+'daki en büyük dezavantaj 2900 mAh'lık bir batarya için 1 amperlik şarj aleti olması. Akşamdan şarja taksan sabaha anca dolar herhalde :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 6plusniçin ekran koruyucu öneriniz var mı marka vs olarak? Mediamarktta bir tane taktılar 35 liraya cellularline dı sanırım çok dandik. Çiziklerle dolu üstü. Koruyucu ekranı koruyor da kendini koruyamıyor.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Shiftdelete incelemelerini izlerseniz batarya performansının hala vasat olduğu görülüyor. 6+'da 2900 mA batarya olmasına rağmen iş oyun oynamaya, film izlemeye geldiğinde 1 günü çıkartması çok zor. Oyun oynamayacaksan film izlemeyeceksen de büyük ekranlı bir cihaz almanın luzümü yok bence. 4.7'' ideal olabilirdi veya en fazla 5''. plus için uğraşacaklarına keşke pil sorunu için uğraşsalardı o zaman ben de apple iphone almayı düşünebilirdim. Apple markasından uzak duruyorsam ilk ve en önemli sebebi pil diğeri de uygulama ücretleri. Ama 6+'daki en büyük dezavantaj 2900 mAh'lık bir batarya için 1 amperlik şarj aleti olması. Akşamdan şarja taksan sabaha anca dolar herhalde :)
Yani kullanocısı olarak hocam şunu söyleyebilirim note 3 de o civarlarda bir şey ve nerdeyse aynı performansları. Hatta ip pili daha iyi. Ben 2600mah s4te 12 saati zor buluyorken plusta 7 24 internet wifi ve günde 20 30 dakika güç isteyen oyunlae oynuyorum sabah 10 akşam 02.00 dayanıyor. Bugün de deniycem olursa benim gözümde iyidir pili :)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14

Sdn incelemesinde 6 plusta 10 saatlik bir sürede cihaz 7 saatlik bir ekran süresi vermiş bence bu çok iyi bir süre neresi kötü anlamadım

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Sdn incelemesinde 6 plusta 10 saatlik bir sürede cihaz 7 saatlik bir ekran süresi vermiş bence bu çok iyi bir süre neresi kötü anlamadım
Ekran 7 Saatlik bir süre vermiş ama gerçek kullanıcı arka planda whatsapp çalıştıracak, facebook çalıştıracak, twitter çalıştıracak v.s. ve bu arka plan uygulamaları ekran süresini de düşürecek. Hadi 7 saati yine bir şekilde aldım diyelim. Note 4 30dk da %50 şarj diyor. G2 1 Saatte şarjı full yapıyor. Rakiplerine kıyasla 3-4 saatte şarj olması çok büyük bir dezavantaj. Hız çağında yaşıyoruz ve vakit nakit durumundayız.

Yani kullanocısı olarak hocam şunu söyleyebilirim note 3 de o civarlarda bir şey ve nerdeyse aynı performansları. Hatta ip pili daha iyi. Ben 2600mah s4te 12 saati zor buluyorken plusta 7 24 internet wifi ve günde 20 30 dakika güç isteyen oyunlae oynuyorum sabah 10 akşam 02.00 dayanıyor. Bugün de deniycem olursa benim gözümde iyidir pili :)
Peki %0 dan pili %100 doldurman kaç saat sürüyor İp6+ 'ta?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
3g kapatılmadıgı için pil tüketimi çok yüksek ios 8.1 ile edge tekrar aktif olacak ozaman pil süre tam kullanımla 12 saati bulacak
şuan farklı bir yolla edge yi açabiliriz plus kullananlar farkı görecektir ben 6 kullanıyorum 8 saatten fazla kullanım sürem var

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ekran 7 Saatlik bir süre vermiş ama gerçek kullanıcı arka planda whatsapp çalıştıracak, facebook çalıştıracak, twitter çalıştıracak v.s. ve bu arka plan uygulamaları ekran süresini de düşürecek. Hadi 7 saati yine bir şekilde aldım diyelim. Note 4 30dk da %50 şarj diyor. G2 1 Saatte şarjı full yapıyor. Rakiplerine kıyasla 3-4 saatte şarj olması çok büyük bir dezavantaj. Hız çağında yaşıyoruz ve vakit nakit durumundayız.

Üstat onu da yarı akşam deneyeceğim. Ama beni rahatsız etmiyor şarj süresi. Zira eski android kullanıcılarını da eahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü androidlerin çoğu(amireller) 2600mah den fazla. O yizden beni rahatsız eden bir durum olmadı.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Öğrenci kullanımı face whatsapp otobüste vs günde 20 dakika ile 40 dakika arasında dream leuge gibi oyunlarla günü kurtarıyor hatta 12 saatlik mesaisini tamamlıyor. :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Öğrenci kullanımı face whatsapp otobüste vs günde 20 dakika ile 40 dakika arasında dream leuge gibi oyunlarla günü kurtarıyor hatta 12 saatlik mesaisini tamamlıyor. :)
Benim için 12 saat çok az bir süre. O yüzden tercih edemiyorum. Tercih ettiğim tek Apple ürünü Macbook :) Gerisi hikaye :)

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pil sıkıntı olmaz bence. Bu arada sitede 1 hafta önce de 3-4 hafta sonra siparişiniz gelecek yazıyordu şimdi de yazıyor. .s

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben ip6 64 gb düşünüyorum fakat bu fiyatla anca Mayıs gibi alırım sizce nisan a kadar ucuzlar mi ?ucuzlarsa ne kadar ucuzlar?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim için 12 saat çok az bir süre. O yüzden tercih edemiyorum. Tercih ettiğim tek Apple ürünü Macbook :) Gerisi hikaye :)
Ya 12 saat dediğim 12 saat dolunca bakıyorum şarja %15 %20 kalıyor yine. Şarj konusunda sıkıntısı yok plusın. Eğer varsa da şöyle deriz: piyasada şarj sıkıntısı olmayan telefon yok. Öyle bie düzeyde plus bence

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] şimdi kardeş senin plusta beğenmediğini birşey var mı genelde wifide vs. :confused1:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] şimdi kardeş senin plusta beğenmediğini birşey var mı genelde wifide vs. :confused1:
Açık konuşmak gerekirse sadece 1 2 tane şey var.
1- ios 8 buglarına 5steki gibi rastlıyorsunuz. Ama zamanla düzelir.
2 telefonu %1de şarja takın arkada wifi 3g açık ve ekran kapalı konuma %100ü bulması 2 saat 2saat 15 dakka falan sürüyor.
Onun dışında gayet güzel. He bir de çerçeveler kalın. Note3 daha büyük ekranlı olmasına rağmen daha küçük boyutlarda. Ama taşırken falan sıkıntı olmuyor. Kot cebine rahat sığıuor basket şortu falan varsa onların cebinde düştü düşecek gibi duruyor.

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok sağol kardeşim. Bu buglanmalar derken tam olarak ne gibi şeyler anlayamadım da daha önce iPhone kullanmadım :(

dogussonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Sizlerde Soyle Bir Sorun Var Mi

İos 8 Kasmamasi gerek diye dusunuyorum Ama Bazen Bir uygulama Kullanirken Home tusuna Basinca Uygulama Kuculurken Tekleye tekleye goruntu kuculuyor yada home tusuna İki kere basincada Ayni Sey Oluyor Sizlerde var mi