LG G3 Kullanıcıları Kulübü

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 32gb almalisin sonra benim gibi 16gb pismanligina dusmeyesin:)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
[video=youtube;aaHjZV8sZp0]http://www.youtube.com/watch?v=aaHjZV8sZp0[/video]
Lg G4 Concept videosu.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende g3 var sansimi seveyim ben bi tel aliyom pisman oluyom g4 4 gb ram s808 le geliyo boyle isin ben ..ayrica o şebeke sorunu bende de var arti gorev yoneticisi ile uygulamayi kapatacam uygulama kayboluyo ekrani kapatip acinca geliyo eniyisi note 4 almak bence

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce Z3C ve ıphone varken LG G3 alınır mı? Ekranı bıraz buyuk geldı bana. Bir de ısınma ekranda sararma ve bataryasının cabuk bıtmesı gıbı sorunlardan bahsedılıyor.
Dusuncelerinizi merak ediyorum. Objektif olalım lutfen. Kimse yogurdum eksi demez ama tarafsızlık lutfen :helpsmilie:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar sizce Z3C ve ıphone varken LG G3 alınır mı? Ekranı bıraz buyuk geldı bana. Bir de ısınma ekranda sararma ve bataryasının cabuk bıtmesı gıbı sorunlardan bahsedılıyor.
Dusuncelerinizi merak ediyorum. Objektif olalım lutfen. Kimse yogurdum eksi demez ama tarafsızlık lutfen :helpsmilie:
Z3c nin girecegi fiyata bagli giris fiyati 1600 civari oluraa z3 c al yoksa g3 un fiyati su siralar 1500 lere kadar dusmus durumda

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3c nin girecegi fiyata bagli giris fiyati 1600 civari oluraa z3 c al yoksa g3 un fiyati su siralar 1500 lere kadar dusmus durumda

Fiyatları zaten 3 asagı bes yukarı aynı. En cok verim alınabilecek 3-4 sene rahat goturecek telefon hangisidir? Ona gore 3 kurus fazla verip kafamın 3-4 sene rahat etmesini istiyorum.

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar herkese iyi geceler bende araniza 32gb beyaz rengi ile araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum, sizlere birsey sormak istiyorum teknosadan 49.99tl ye ekran koruyucu aldim taktim fakat urun arkasinda made in china yaziyor ne kadar guvenlidir veya baska onerebileceginiz ekran koruyucu varmi bu urunu cikartiyimmi ekrani bozarmi?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar herkese iyi geceler bende araniza 32gb beyaz rengi ile araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum, sizlere birsey sormak istiyorum teknosadan 49.99tl ye ekran koruyucu aldim taktim fakat urun arkasinda made in china yaziyor ne kadar guvenlidir veya baska onerebileceginiz ekran koruyucu varmi bu urunu cikartiyimmi ekrani bozarmi?
Ekran koruyucu çıkarma kardeşim çinliler piyasaya hükmediyor :)
Kılıf al telefonuna dikkat et düşürme telefonu elinden hoş geldin :)

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran koruyucu çıkarma kardeşim çinliler piyasaya hükmediyor :)
Kılıf al telefonuna dikkat et düşürme telefonu elinden hoş geldin :)

Cok tesekkur ederim sağolun :) 0.33mm cam zannedersem uludağın ici cam disi plastik teknolojisindeki cam sanirsam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefondan son olarak memnun musunuz sorun yaşayan var mı ona göre 32 GB almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru

ekrana zarar vermez. koruyucudur.
tahtakalede 10 tl olan ekran koruyucuya, ne yazıkki 50 tl para vermişsin!

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosada birde ekran koymuslar sattiklari urunu gosteriyorlar fakat tahtakalede 10tl ise cikartiyim ben bu koruyucuyu :)

veya bu urunu tahtakalede nerde bulabilirim 10tl ye saglamsa 2tane daha aliyim

Kekliko01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, ben yakın zamanda lg turkıye garantılı lg G3 32gb aldım. Yalnız bugün ekranımda 1adet olu piksel oldugunu gördüm. Lg turkıye garantısı telefonumu yenisiyle değiştirir mi?

redbullcx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama bi türlü igo navigasyon yükleyemedim bulan veya yükleyen varmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum işim için kullanıyorum sırf bunun için telefonu satabilirim. birde 3g yok bu modelde görüntülü konuşma yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonda NFC ve Erisim noktasi ne ise yarar bilen birileri cevaplarmi telefonumu tanimak istiyorum

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende gereksiz diye düşünüyordum. Aramizda belki dedim geçen vardir. Tskler yorumlar için arkadaşın dediği gibi mayısı beklemek lazım mayıs ta çıksa bile değiştirmem diye düşünüyorum gayet son derecede mükemmel telefon he yenilik getirirse bakarız.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama bi türlü igo navigasyon yükleyemedim bulan veya yükleyen varmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum işim için kullanıyorum sırf bunun için telefonu satabilirim. birde 3g yok bu modelde görüntülü konuşma yok.
Igo yerine sygic yukle

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Görüntülü konuşmayı viber üzerinden yap gayet güzel

elif samsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 smart cleaning le silinen dosyaları geri getirmenin bi yolu var mı .s

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullandığınız ekran koruyucu veya önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı ?

golge1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben şu anda htc onex kullanıyorum.telefonunda sıkıntı yok çok.memnunum.yoğun kullanım da bir gün normal kullanımda birbuçuk gün şarjı gidiyor.3g yi hiç kapatmam.her türlü oyunu bugün bile kasmadan oynayabiliyorum.ama çocuk büyüdü ve telefon istiyor.bende benim telefonu ona verip yeni bir cihaz alayım diyorum.xperia z2. Ve g3. Arasında kararsızım.performans olarak ikiside aynı telefon fakat xperia kamerasini yüksek çözünürlüğü ve lensinin büyük olması ile on plana çıkıyor.bunun yanında 4k cekimlerdede ısınma sorunu var.şu geçirmiyor.bazı arkadaşlar ne gerek var diyor ama ben çoğunlukla dışarda çalışıyorum ve telefonu yoğun kullanıyorum.tabi her zaman hava açık değil yağmur oluyor .bugüne kadar bunun sıkıntısını çok çektim.kara veremedim.ne yapsam acaba.g3 te çok güzel cihaz.

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z2 ve G3 het iki telefonda su an elimde. Ikisinide inceleme firsatim oldu. Z2 yi kızıma aldım.G3 ise kendime. Once z2 yi aldım. Herseyi ile mukemmel bir telefon . tek eksiği ele iyi oturmuyor. Ekranı g3 göre biraz daha küçük. Petformsns olarak z2 antutuda 41000 puan alırken. G3 39000 aliyor. Her iki telefonu da kullanmış biri olarak, kendi adıma G3 u tercih ettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar,
g3 telefonumu her actıgımda adcash uzantılı siteler açılıyor. Bu adcash i nasıl yok ederim.

ozan3737

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar google playdeki uygulamalar gözükmüyor real racing 3 ise bu cihazla uyumlu değil diyor anlamadım sıfır g3 alıyoz oyun yükleyemiyoruz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar görüntülü konuşma yok bu telefonda :D

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Operatör üzerinden yok. Programlar vasıtasıyla idare ediyoruz. Samsung bu konuda iyi ya.

elif samsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen sorun herkesde olmuyor bende 1 haftalık iken servise verdim sıfır cihazla değişim oldu şuanda sıkıntı yok cihazda maşallah.

LG G3 Kılıf Zgen Armor Kapak Case kılıf olarak bunu tavsiye ederim

Lg smart cleaningle silinen verilerin nasıl geri getirilebileceğini bilen var mı .s yanlışlıkla fotolar silindi de

Ozzy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.G3 kullanıcısıyım.Bir sorum olacaktı.Fotoğraflara bakarken birden dosya yöneticisine geri atıyor telefon.Aynı durumu yaşayan ve çözüm​ünü bilen birileri var mı acaba? Şimdiden sağ olun.