Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu içime sanki şöyle bir düşünce geliyor: acaba diyorum, samsung iphone6'nın çıkışını mı bekliyor. sanki milletin iphone6'nın ne mal olduğunu görsün millet, fırtına bi dinsin, arkasından bindirelim note4'ü, piyasayı böylece silip süpürsün istiyor olabilirler mi, bilemiyorum. iphone6'nın hayal kırıklığı yaratmasını bekliyorlar olabilirler belkide. çünkü yazılım ve donanım yönüyle note4 her yönüyle üstün bir telefon. milletin iphone6'nın ne olduğunu görüp, arkasından da yeni çıkan note4'ün özelliklerini karşılaştırıp meylinin o yöne doğru kayabileceği hesabını yapıyor olabileceklerini tahmin ediyorum.
bunlar sadece bir tahmin, kimse bana kızmasın ama! :)

:thumbup1: oldukça mantıklı bir düşünce. Ama şöyle bir şeyi hesaba katmamışlar, birileri de çıkmasını beklerken soğuyabiliyor."Misal ben" :D

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok erken çıktı abi ya. Daha bir yıl oldu arasında. Note3'ün havasi kalmadi suan

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fiyat bekledigimden ucuz geldi cok satacak bu cihaz

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Güney Kore'de satışa çıktı. Bazı note4 lerde çerçeve hatası varmış. Dikkatli incelemek lazım alırken. Bende almayı düşünüyorum G2 kullanıcısıyım. G2 den en hoşuma giden şeylerden olan oyun vs. oynarken arama ve mesajların pencere şeklinde inmesi. Tabi bu note4 te yok. Bakalım bu özellikten vazgeçebilecek miyim :) Ama note edge de düşünülebilir :) Fakat Note 4 Türkiye'de Exynos 5433 işlemci ile gelecekmiş. Almaktan şu an vazgeçmiş gibiyim S805 tercihimdi... :(

kadir98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güney Kore'de satışa çıktı. Bazı note4 lerde çerçeve hatası varmış. Dikkatli incelemek lazım alırken. Bende almayı düşünüyorum G2 kullanıcısıyım. G2 den en hoşuma giden şeylerden olan oyun vs. oynarken arama ve mesajların pencere şeklinde inmesi. Tabi bu note4 te yok. Bakalım bu özellikten vazgeçebilecek miyim :) Ama note edge de düşünülebilir :) Fakat Note 4 Türkiye'de Exynos 5433 işlemci ile gelecekmiş. Almaktan şu an vazgeçmiş gibiyim S805 tercihimdi... :(

Exynos 5433 duruma göre 8 çekirdeği aynı anda kullanabiliyor ve çekirdekler 64bit mimariye sahip. Yani Android L geldiğinde Exynos 5433 lü Note 4 lere 64 bit android L gelecek ve s805 ten güçlü performansı olacak.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Exynos 5433 duruma göre 8 çekirdeği aynı anda kullanabiliyor ve çekirdekler 64bit mimariye sahip. Yani Android L geldiğinde Exynos 5433 lü Note 4 lere 64 bit android L gelecek ve s805 ten güçlü performansı olacak.

8 çekirdek aynı anda çalıştığında S805'ten daha üstün performans vereceği kesin fakat kullanıcı deneyimlerine dayanarak bir önceki octa core işlemcili samsunglarda 2. işlemci devereye girerken kasılmalar, donmalar olduğu gözlenmiş. Daha çok yeni ve geliştirilmesi gereken bir platform bence. Ayrıca 4 çekirdekli 1 işlemcinin tek başına çalışması, 4 çekirdekli 2 işlemcinin çalışmasından daha az enerji tüketir. Yani şimdiki oynanan oyunların donanım gereksinimini düşünürsek Samsung Note 4'ün exynos işlemci ile oyunlarda daha fazla şarj tüketmesi demek. Ek olarak 64 bit mimarisi daha çok yeni ve 64 Bit android çıkmadan 64bit işlemcili cihaz alınmaz diye düşünüyorum. 64 bit android işletim sistemi çıktığında daha az enerji tüketen ve daha teknolojik işlemciler de çıkacaktır. S808 beklemeye değer bence. O zaman Exynos'un benim için hiç bir anlamı kalmayacak :)

ctrlpress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon gerçekten parasının hakkını veriyor. Alacaklara hayırlı olsun. Bence dünyanın en iyi akıllı telefonu üzerine tanımam. iphone 6 ve apple için kış çetin geçecek...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy alpha diye bir telefon oudum bugün o telefon nasıl bir telefon olacak ve ülkemize gelecek mi

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung gene Türkiyeye yapacağını yaptı neden snapdragon işlemcılı olanı turkıyeye gelmıyor ??
note3 dede aynısı oldu kabullendık tm kullanıyrm bır skınıtsı yok note 3 un ama soyle bakılacak olursa samsung un en cok sattıgı yerlerden bırı turkıye zaten snapdragon durruken alın sıze enyox ıslemcı demesı sacma ://

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung gene Türkiyeye yapacağını yaptı neden snapdragon işlemcılı olanı turkıyeye gelmıyor ??
note3 dede aynısı oldu kabullendık tm kullanıyrm bır skınıtsı yok note 3 un ama soyle bakılacak olursa samsung un en cok sattıgı yerlerden bırı turkıye zaten snapdragon durruken alın sıze enyox ıslemcı demesı sacma ://

Hocam zaten adam Türkiye'de çok sattığı için kendi işletim sistemi ile satıyor. Biz de almak zorunda kalıyoruz. (Exynos Samsung'un kendisinin ürettiği işletim sistemi bu arada)

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam zaten adam Türkiye'de çok sattığı için kendi işletim sistemi ile satıyor. Biz de almak zorunda kalıyoruz. (Exynos Samsung'un kendisinin ürettiği işletim sistemi bu arada)
Exynos işletim sistemi değil işlemci olacaktı... ;) Buarada bazı incelemelerde samsung un Exynos işlemcinin 64bit İ desteklediğini söylüyorlar snapdragon da ise bu özellik mevcut değilmiş... İleriye dönük olarak Exynos daha mantıklı duruyor...

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benchmark sonuçlarında Snapdragon sadece grafik değerinde önde zaten. O da Adreno 360 GPU'yla alakalı. Ama şöyle birsey N9005'in şarjı cok iyi gidiyor 😃

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Exynos işlemciyi küçümsemeyin. Sadece gülerim.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Snapdragon yongasi icin daha fazla custom rom olacagi kesin. Mediatek 6595 lte yongasina sahip telefonlar piyasaya yeni yeni cikiyor. Meizu bunlardan bir tanesi. Meizu mx4 Imei kayit parasi vermek istemeyenler icin ideal bir tercih.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün sipariş verdim umarım teknosa zamanında teslim eder.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
d63fe91e8c339fbec9706d4a9b0819b5.jpg

Azcuk inceleyelim

Reaksiyon puanı
10,315
her iki işlemci konusunda muhayyer bırakılmış olsaydım ben yine de exynos'u tercih ederdim. arkadaşlar çok fuzuli ve boş yere takmışlar bu duruma. hatta ben samsung'un Türkiyeye exynos modeli ile getirmesini bir kıyak olarak görüyorum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsung'un Türkiye'yi 2.sınıf ülke olarak görmesini kıyak olarak görenler var. Fanboyluğun bu kadarı. :lol:

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her iki işlemci konusunda muhayyer bırakılmış olsaydım ben yine de exynos'u tercih ederdim. arkadaşlar çok fuzuli ve boş yere takmışlar bu duruma. hatta ben samsung'un Türkiyeye exynos modeli ile getirmesini bir kıyak olarak görüyorum.
Yok be kardeşim. Bak performans olarak exynos az da olsa iyi ama sarj konusunda hic araştırma yaptın mı? Bence bir yap[emoji6]

Reaksiyon puanı
10,315
Samsung'un Türkiye'yi 2.sınıf ülke olarak görmesini kıyak olarak görenler var. Fanboyluğun bu kadarı. :lol:

diyene bak...!
yav de get işine.
"amerikanın olsun da isterse b.k olsun" diyen -şekil a daki- kör aşıklardan değilim elhamdülillah.
beni takip eden arkadaşlar çok iyi bilir, S5 çıktığında samsungu en çok eleştiren, yerden yere vuran kişi bendim.
ama note 4 başka, onu almayı kafaya koydum Allahın izniyle... bunu istememdeki en büyük arzum vazifem icabı işime çok yarayacağına inandığım s pen özelliğidir. bunu müteaddit defalar yazmış olmama rağmen gelip sürekli üzerime çamur fırlatıyorsun ve ayıp ediyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yav dadaş, note 4'ün böyle bir rengi yoktu. bu sendeki nerden çıktı Allah aşkına? yoksa o resmi siyahı mat yeşil gösteren bir kamerayla mı çektin, meraklardayım. hele bir cevapla da rahat edeyim! :) (çok hoşuma gitti ama!:) )

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
diyene bak...!
yav de get işine.
"amerikanın olsun da isterse b.k olsun" diyen -şekil a daki- kör aşıklardan değilim elhamdülillah.
beni takip eden arkadaşlar çok iyi bilir, S5 çıktığında samsungu en çok eleştiren, yerden yere vuran kişi bendim.
ama note 4 başka, onu almayı kafaya koydum Allahın izniyle... bunu istememdeki en büyük arzum vazifem icabı işime çok yarayacağına inandığım s pen özelliğidir. bunu müteaddit defalar yazmış olmama rağmen gelip sürekli üzerime çamur fırlatıyorsun ve ayıp ediyorsun.

yav dadaş, note 4'ün böyle bir rengi yoktu. bu sendeki nerden çıktı Allah aşkına? yoksa o resmi siyahı mat yeşil gösteren bir kamerayla mı çektin, meraklardayım. hele bir cevapla da rahat edeyim! :) (çok hoşuma gitti ama!:) )

Yok hocam o full beyaz :) ortamın azizliğine denk geldik diyelim

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
diyene bak...!
yav de get işine.

Ben ne zaman öyle bir şey demişim? (amerikanın olsun da isterse b.k olsun)
Amca bana kör aşık diyosun ama önce kendine bak. Samsung fanboyluğu yapan bi Amca profili çiziyosun. Ne kadar bilgili olduğunda ortadayken, Samsung'u S5'e eleştirdim demeyle olmuyor yani. Note 4 alıp almaman beni zerre ilgilendirmiyor konu da o değil zaten. Samsung Türkiye'yi 2.sınıf dünya ülkesi olarak görüyor sen gidip bunu kıyak görüyorsun diyecek pek bir şeyde yok. Yaşına hürmetim var evet ama doğruları sana söyleyince hemen millete fanboy yakıştırması yapıyosun. Bunu ayıp olarak nitelendiriyorsan sende aynı ayıbı başkalarına yapıyosun. Bana dediklerini es geçiyorum.

Genede kırdıysam,üzdüysem yada ayıp olarak görüyosan kusura bakma,özür dilerim Amca.