LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

5-6 yıldır farklı samsung cihazlar kullandım şuanda da s3 kullanıyorum ve artık bnm için s3 de bitti. 1 haftadır kendi çapımda hem eşe dosta sorarak hemde internet üzerinden olabildigince araştırma yapıyorum. LG telefonlara herzaman antipatik olmuşumdur ancak G3 bendeki bu antipatikliği rahatlıkla yıktı. Elemeler sonucunda şu an piyasada satın alabilecegimiz G3 (3gb) ve Note 3 arasında kaldım. Açıkçası artık samsung kullanmak istemiyorum, sıkıldım aslında samsungun tek düzeliğinden. G3 ün tarzı dizaynı gerçekten çok hoş ve araştırmalarımın başlarındayken "tamam" dedim, buldum telefonu, ancak malesef araştırmalara devam ettikçe nekadar lg almak için kassamda, bu paraları verdikten sonra sorun yaşama ihtimalim ciddi seviyelerde oldugundan vazgeçiyorum. Sadece bu konu başlıgını 40 lı sayfalardan beridir okudum. Gerek kapanma sorunu, gerek hakkını verecek kadar algılayamadıgımız süper ekranından dolayı şarj süresi sorunu ve gerekse de yazılımsal sorunlar, beni almak istemedigim samsunga itiyor adeta. Yarın son kez gidip iki cihazıda yakından inceliyip nihai kararımı verecegim.
Araştırmalara henüz başlayan, teknik konulara uzak arkadaşlar için rakamlara boğmadan genel izlenimimi aktarayım,

-alacaksanız 32 gb olanını alın. 3 gb ram uzun vade de ciddi fark yaratacaktır.
-çok başarılı bir ekranı var.
-günümüz modası selfie için çok güzel bir donanımı var.
-tasarım konusu zaten kişisel zevk konusu girmiyorum
-işlemci piayasada kullanılan en iyi işlemci
-kamerası bir sony değil belki ama bir telefon için çok iyi ve kesinlikle pişman olmazsınız.
-kamera lazer teknolojisi kullanarak oldukça hızlı bir odaklama yapıyor.
-Ön kamera gayet güzel.
-LG oldukça sık güncelleme desteği veriyor
-genel itibarı ile uygulamalar arasında da menüler arasında gezinirken de ciddi bir gecikme olmuyor.
-yazılımsal bir takım sorun yaşayan kullanıcılar var, (pc ye baglanma sorunu gibi).
-kimi kullanıcılar telefonun kendiliginden kapandıgını ve konu ile ilgili servise telefonlarını gönderdiklerini, yeni telefon alanların böyle bir sorunu kalmadıgını söylüyorlar.
-ekran kaynaklı olarak batarya, selefi modellere göre daha kısa pil ömrü veriyor. yedek pil taşımak sizin için sorun degilse çok şanslısınız.
-ısınma konusuna gelecek olursak, çok konuşuluyor ancak ortalama bir kullanımda ısınma problemi yok. Yani oturup 20 dakikan fazla oyun oynayacaksanız her telefonda oldugu gibi bu telefonda ısınıyor. Ancak bu bir problem değildir.

Benim için şarj çok önemli tüm işimi telefonla yaptıgım için haliylede en önemli parametre bu benim için.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Güncelleme ile gelmesi mümkün mü yani sistem destekliyomu görüntülü aramayı

Reaksiyon puanı
16,128
Güncelleme ile gelmesi mümkün mü yani sistem destekliyomu görüntülü aramayı

güncelleme ile gelemez donanımın da desteklemesi gerek patent sahibi samsung onun onayına bağlı dark evo nasıl yapmışda görüntülü konuşma var bilmiyorum ama android'in buna desteği var gibi üreticiye sor onlar daha iyi açıklar lg'nin iletişim bilgisi olmalı www.lg.com da dene.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Donanım destekliyo olarak biliyorum ben donanım desteklemese skype fln da çalışmaz

Reaksiyon puanı
16,128
Donanım destekliyo olarak biliyorum ben donanım desteklemese skype fln da çalışmaz

3g olayı farklı olabilir kameranın usb web cam gibi bağlı olması ihtimali de var bunu en iyi lg servisi ve lg bilir 250lira'lık tabfone'da var g3'de yok garip...

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet ya çok canım sıkıldı bu işe bi de az önce ilk defa kendi kendine kapandı tel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar bende cihazı alalı 1 hafta oldu sizin yorumlarınızı ciddi manada takip ettim uzun süreden beri öyle aldım cihazı biraz kumar gibi baktım bu işe ama suanlık sorunum yok ne ısınma ne catlak ne sesle alakalı benım sorunum su aslında sorunda degilde kafama takılan telefonla gelen kulaıklıgın sesi ve mic kalitesi beni cok doyurmadı şahsen ben daha önce 5s kullanıyordum bununla herhangibi bir sorun yasamıyordum fısıltılı konusmam gereken zamanlar oluyor yani şöle kendı odam olmadıgı için evde geceleri konusmamda fısıltıyla konusmak zorunda kalıyorum kımseyı rahatsız etmemek için . Sizce kulalık ve mmic performansı nasıl bir cihaz bana biraz yetersiz geldi gibi yakında gibip iphone kulaklıgı alabilirim o derece :D yorumlarınızı beklyıorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bildirim panelinden, QuickMemo+ ve QuickRemote'ı kapatıyorum ama telefonu baştan başlatınca geri geliyorlar, tekrar kapatmam gerekiyor. Yok mu bunun bir çözümü?

Aynı problemi bende yaşıyorum. Başka kimse yok mu problemi yaşayan?

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Az önce aldım telefonu bende artık G3 kullanıcısıyım :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ne oldu anlamadım 2 gündür şarjım öncekine göre daha hızlı düşüyor. Moralim bozuldu :(

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya bu telefonun ahize sesi cok yuksek degil mi beyler nasil azaltabiliriz bu sesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g3 bataryasi sarjda degilken artiyor mesala %93. Den 94 oluyor bir sikinti olurmu😀

Reaksiyon puanı
16,128
Hayır sorun olmaz, mesela benim iphonenun şarjı %50, kapatıp açıyorum %51 veya 53 oluyor tabi değişiyor bu rakam.

Kısaca sorun yok.
bataryanın üzerindeki yük azalınca oluyor olmalı normal gt-s5360 da 1200mA bataryasıda yapıyor romozz da öyle benimki 3-4 gün önce fullendi öyle bekliyor fener olarak vazifesini yapıyor abuk biryere gince gt-s5360'ı besleme işinde sorun olmuyor ama dark evo m7220'ye takınca bayılıyor...
gerçi normal o 2000mA dark 2500mA...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Kalibre olayını bulamadım. Nasıl yapılıyor ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bugün gittim G3 e baktım bence G2 nin tasarımı daha güzel ve çerçeveleri biraz daha kalın G3 ün ama arkası gayet hoş duruyo ne yalan söyliyim gerçekten güzel ekranı çok net odaklama hızınada baktım dokundunmu sanisede çekiyo resmen güzel telefon

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Meridian teli kapali halde sarj et kalibre olur marketteki kalibre apk larını kullanma daha cok zarar verir

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Telefonu kapa dolana kadar şarj et dolunca telefonu aç az takıl 1 saat daha şarj et bir sürü yöntem var ancak ben bunu kullanıyorum

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Onun icin marketten callrecord indirmen lazim gorusme aninda telin kendi ses kayit prg acabilirsin ama ses kalitesi ne olur bilmem