LG G3 Kullanıcıları Kulübü

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol dostum.İnşallah halledilir.
Telefonu çekecek telefon olmadığı için başka bir yerden alıntı yapıyorum.

NOT: Bende bu kadar büyük çatlak yok.

10410587_10203691138951306_4065409088025636224_n.jpg
Geçmiş olsun kardeş valla bendede yok allahdan olaydı can sıkıcı bir durum inşallah değişim olur cihazın.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bildirim panelinden, QuickMemo+ ve QuickRemote'ı kapatıyorum ama telefonu baştan başlatınca geri geliyorlar, tekrar kapatmam gerekiyor. Yok mu bunun bir çözümü?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
İşlemci ve batarya sıcaklığını ölçen programlar var.Fiziksel olarak hiçbir şey yapmıyor bu uygulamalar.Peki yazılım olarak nasıl ölçüyor sıcaklığı ? Sıcaklık ölçmek için fiziksel bir alete gerek yok mu?

O programların çalışma prenibini bilen anlatabilir mi bana ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İşlemci ve batarya sıcaklığını ölçen programlar var.Fiziksel olarak hiçbir şey yapmıyor bu uygulamalar.Peki yazılım olarak nasıl ölçüyor sıcaklığı ? Sıcaklık ölçmek için fiziksel bir alete gerek yok mu?

O programların çalışma prenibini bilen anlatabilir mi bana ?

Sensör?

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar alacağımız yedek bataryanın orjinal olup olmadığını nerden nasıl anlayabiliriz?

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merkezi bölgede değilim telefoncudan felan alıcam mecbur şimdi burdaki şehirde (Gelibolda) varmı lg felan bilmiyorum

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer bir etiketi felan olsa orjinal batarya anladığımı anlıcamda şimdi nasıl anlarım artık bilmiyorum bilgisi olan birinin yardımcı olması lazım

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Art ye aldım başta kastı acep yapmasamiydim dedim. Ancak telefon ilk aldığım gundeki gibi kaymak gibi çalışıyor. Bir handikapı bazı programlar art yi desteklemiyor. Bazı uygulamalarim acilmadi.
Ancak batarya performansi icin garip bir durumum var. 13 dk icinde %20 den %13 e indi tapatalk acikti arada da whatsapp yazismalari yapiyordum.
Batarya yorumu için bir kac gun daha kullanıp karar vereceğim

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Art ye aldım başta kastı acep yapmasamiydim dedim. Ancak telefon ilk aldığım gundeki gibi kaymak gibi çalışıyor. Bir handikapı bazı programlar art yi desteklemiyor. Bazı uygulamalarim acilmadi.
Ancak batarya performansi icin garip bir durumum var. 13 dk icinde %20 den %13 e indi tapatalk acikti arada da whatsapp yazismalari yapiyordum.

Emin değilim ama benim anladığım ilk ART ye geçildiğinde çok şarj yiyor sanırım belli bir uyum süreci var herhalde

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Android sürümü eski olduğu için ART de eski. O yüzden en son sürüme yükseltme gelmeden geçmeyin derim.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Deneyin kendiniz karar verin. Ben olumlu yorumlar aldığım için önerdim umarım sizde olumlu sonuç alırsınız ki küçük sıkıntılar dışında güzel sonuç aldığınızı söylüyorsunuz şimdilik.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deneyin kendiniz karar verin. Ben olumlu yorumlar aldığım için önerdim umarım sizde olumlu sonuç alırsınız ki küçük sıkıntılar dışında güzel sonuç aldığınızı söylüyorsunuz şimdilik.
Açıkçası performansa bayıldım. Pil durumuna da bakıp yorumlayacagim:)

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Smart notice kismini kapatmisin ana nereden nasıl bilemedim.
Nasıl acabilirim.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekrandan kaldirdim ama nasil kaldirdim ve nasil koyacagim bilemedim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ekranın boş bir yerine basılı tut altta uygulamalar widgetlar duvar kağıdı var widgetlara bas ordan bulursun yada uygulamalara gir ordan üstte widgetlar var ordan bulabilirsin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Ekranın boş bir yerine basılı tutarak istediğiniz eklemeleri çıkartmaları yapabilirsiniz, sayfa eklemek için iki parmağınızı ekrana getirip içeri doğudu kapatın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 alalı yaklaşık 1 hafta oldu. kapanmayla ilgili bir sıkıntı yok ama göze çarpan sıkıntı deezer, spotify gibi servislerden müzik dinlerken şarkı başlarında sol kulaklıktan cızırtı geliyor. sonra düzeliyor. kendi içine kaydettiğimiz müzikleri dinlerken böyle bir sıkıntı yok. herhalde yazılımsal bir sorundur diye düşünüyorum. aynı sorunu yaşyan arkadaşlar var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu alalı 1 hafta oldu oldukça memnunum kasma problemi yaşamadım arayüz oldukça hızlı autofocus gerçekten çok hızlı ve fotoğraf kalitesini beğendim kapanma sorunu yaşamadım ama dün ilk kez donma problemi yaşadım dokunmatik etkisiz hale geldi telefonu yeniden başlatmak istedim güç tuşuna basınca kapatma menüsü geldi ama dokunmatik etkisiz olduğundan bi işe yaramadı bende mecbur bataryayı çıkarttım 6 saattir kullanıyorum şimdilik bir problem yok gibi

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranın boş bir yerine basılı tutarak istediğiniz eklemeleri çıkartmaları yapabilirsiniz, sayfa eklemek için iki parmağınızı ekrana getirip içeri doğudu kapatın.
Teşekkür ederim. Cok debendim ama widget aklıma gelmedi inanin ki :)

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ce7bf1356172e0a9212afcfd4951f882.jpg

Malumun ilani bilen çoktur ama yine de teyit almakta fayda var :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Root atmak garantiyi götürürde stock romu 10 dakikada flashlarsanız garanti kapsamına geri gelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar haftasonu LG g3 32 GB versiyonundan almayi düşünüyorum aklimi karistiran tek nokta kapanma sorunu bu sorun hala devam ediormu ya da çok önemli bir şey mi aciklarsaniz sevinirim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kılıf (sadece arkakapak için) aldığınız bir internet sitesi var mı?

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne sayacı kardeş. O sadece Samsunglarda var.